Мангъров: Ваксиниран срещу COVID-19 e починал в "Токуда"

Бил лекуван в Инфекциозна болница, преместен е в реанимация
209
Мангъров: Ваксиниран срещу COVID-19 e починал в "Токуда"
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Доц. Атанас Мангъров излезе с реакция на твърдението на Инфекциозна болница, че няма нито един починал пациент на лечебното заведение, който да е бил ваксиниран срещу коронавирус.

Още по темата


„Кой всъщност лъже и защо ли лъже така? Последният ваксиниран пациент, който беше лекуван в Инфекциозна болница, почина преди 3 дни в реанимацията на болница "Токуда". Проф. Червенякова много добре знае, защото за голямо съжаление човекът, когото и двамата познавахме беше съпруг на нейна близка сътрудничка“, написа той в социалната мрежа Facebook.

„Инфекциозна болница имаше реанимация, но сега няма. Заслугата е до голяма степен и нейна. Ако професорката или някой иска сведения за други ваксинирани лекувани в клиниката да заповяда в нея. Друг, ваксиниран с две дози, лежа повече от 20 дни на кислород и беше изписан в началото на седмицата“, допълва той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
2
 
0
 
! Отговори
до оня преди 2 години
Би ли привел данни които да подкрепят твърдението тиСравнение между смъртността да кажем 2та седмица на юни,юли и август за годините преди ковид и последните две, АКо въобще намериш данни за тези от тази година разбира се.Иначе просто си плямпаш
119
0
 
0
 
! Отговори
Оня преди 2 години
До до оня. Време беше да се разочароваш :) вземи да мислиш малко и може да се оправиш. Успех
118
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 110 Стъкмистика,сър! Ако ми дадеш достъп до няколко човека на точните места и достатъчно финикийски знаци ще ти изкарам какъвто резултат поискаш! Гарантирам, че ще скрие топката и на оня козлобрадия математик!
117
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
каква ли му е тарифата на мангърката. изглежда ми много надежден антиваксър.
116
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ангел Кунчев миналата есен: Училищата не са голям развъдник на вируса. Ангел Кунчев малко по-късно след лавинообразната смъртност, благодарение на Тиквата: Училищата са главен развъдник. Витанов май месец: дойде ли индийският вариант, веднага ни е спукана работата. Витанов чак през юли: вълната се задава, но може да не е толкова голяма.
115
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чудя се какво очаква тези, които сега агитират хората да се ваксинират, след няколко години, когато стане ясно, че всъщност са ги призовавали да се самоубият.
114
0
 
0
 
! Отговори
до fool 114 преди 2 години
Да съм изказвал мнение относно смъртността при ваксинираните случайно?
113
9
 
8
 
! Отговори
Да бе да преди 2 години
Тоя отдавна трябваше да си е скъсъл дипломата.Факта че спорят за един човек само починал-ваксиниран е достатъчен за докзване че ваксините са ефикасни.А тоя трябва да му се търси отговорност за лъжите който плещи.
112
1
 
1
 
! Отговори
До оня преди 2 години
Ау разочарован съм, че ще си замина непереспективен в твоите очи каква голяма лична драма за мен, че няма да дочакам вируса да ме тръшне преди да съм научил данните за великите постижения на магическата отвара.
111
0
 
3
 
! Отговори
Оня преди 2 години
До 107 Даже не съм казвал че е по показател. Има рязък скок на общата смъртност точно когато започва ковид кризата и не спада през цялото време. Това казвам и това са фактиески данни. Като виден аналитик си мисля че моооже и да има нещо общо с новия смъртоносен вирус... или са пуснали много кофти партида вафли в лидъл вече 2 години ба ли го...ти ми кажи
110
0
 
6
 
! Отговори
до 107 преди 2 години
Аз може да не разбирам анализ колкото като теб, обаче ако ти твърдиш, че можещ да обвързваш повишената смъртност въобще, само на база един показател, значи си по-зле и от мен.Факт е, че умишлено не се съобщават данни за починалите от други заболявания, нито общата бройка за всеки ден, което би позволило да се направи качествен анализ на реалната обстановка. Като виден аналитик сигурно имаш и обяснение защо е така.С радост ще се запозная с него , ако случайно решиш да го споделиш
109
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Грозен и *** "Коронавирусът ще изчезне през юни. Тази прогноза даваше през цялата пролет шефът на детското отделение на столичната Инфекциозна болница доц. АтанасМангъров." А ваксърските докторчета се кълняха, че няма да има насилствена ваксинация! Но излъгаха. При 70% ваксинирани падаха маските и идваше старият начин на живот, но излъгаха!
108
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво трябва да извърши още този човек, за да бъде уволнен дисциплинарно?....................Две години антидържавна и антинародна дейност не стигат ли?
107
0
 
1
 
! Отговори
Оня преди 2 години
До до оня. Не си много перспективен. Ще ги запазя за някой, който има потенциала и наистина има смисъл. Щом можеш да ползваш кумпютур ще си ги намериш сам.
106
1
 
5
 
! Отговори
fool преди 2 години
До до foolИ по същата логика един починал ваксиниран не е частен случай така ли?
105
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой лъже сега??? Червенякова май ще последва Балтов. Схемата е ясна - здравният министър сменя директора на Инфекциозна, бившият директор вдига кръвно, след един месец новият директор уволнява бившия.
104
0
 
1
 
! Отговори
До оня преди 2 години
Ами ти като по интелектуално извисен покажи ми ги тези данни да мога и аз да се ограмотя.
103
2
 
4
 
! Отговори
Оня преди 2 години
До до оняПитай мангъра. Той знае всичко но не може да смята. Помогни му.
102
2
 
0
 
! Отговори
Оня преди 2 години
До до оня Това че нямаш данни и не знаеш къде да ги намериш изобщо не ме интересува :) напъни се и ще се разочароваш от себе си и интелекта си.
101
0
 
0
 
! Отговори
човекоподобно преди 2 години
До Анонимен 106 Ми затри автофилтъра! Ужас!