Бил Гейтс: Краят на пандемията още не е дошъл

Той предположи как можем да надвием вируса окончателно
Обновена: 20 сеп 2021 19:15 | 20 сеп 2021 18:23, Нели Христова
152
Бил Гейтс: Краят на пандемията още не е дошъл
Снимка: БГНЕС

Американският милиардер, филантроп и съосновател на "Майкрософт" Бил Гейтс изнесе реч в навечерието от годишната от основаването на фондацията, която носи името му. В словото си Гейтс направи равносметка от свършеното и несвършеното по време на пандемията от COVID-19.

По думите му човечеството ни е дало признаци на самоувереност, което ни е изиграло лоша шега.

Като непоправими оптимисти бихме могли да се научим както от успехите, така и от провалите, които сме допуснали от началото на пандемията, посочи Гейтс и предупреди, че "краят ѝ още не е дошъл".

Бил Гейтс даде предложение и по какъв начин бихме могли да надвием вируса окончателно.

Единственото реалистично решение, което аз виждам, е да се изградят повече фабрики, които да произведат съответно повече дози от ваксините за целия свят в рамките на 100 дни. Убеден съм, че това е напълно възможно, обясни Гейтс.

По данни на фондацията на Бил Гейтс 31 млн. души са изпаднали в условия на крайна бедност през 2020 г. в сравнение през 2019 г. и този ръст се дължи на пандемията от новия коронавирус, информира онлайн изданието 20minutos.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
5
 
23
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ГОЛЕМИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА ВАКСИНИ ВЕЧЕ СЕ НАУЧИХА ДА ПЕЧЕЛЯТ МИЛИАРДИ НА ГОДИНА! ТЕ НЯМА ДА СПРАТ ДА РАЗПРОСТРАНЯВАТ НОВИТЕ ЩАМОВЕ ЗА ДА НЕ ИМ СЕКНЕ БИЗНЕСА СЪС ВАКСИНИТЕ! ВАКСИНИТЕ СА СЛАБО РЕШЕНИЕ ПРИ МУТИРАЩ ВИРУС , ЗАЩОТО СА ПОЧНИ НЕЕФЕКТИВНИ ЗА НОВИЯ ЩАМ МЮ И ЗА НЕГО ТРЯБВА НОВА ВАКСИНА!
67
4
 
20
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 2 години
СПОРЕД МЕН ТОЯ Е ЕДИН ОТ СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ПАНДЕМИЯТА.СЕГА НИ ПРЕДУПРЕЖДАВА ДА СЕ ВАКСИНИРАМЕ ЗАЩОТО Е СЪЗДАДЕН ОЩЕ ПО СМЪРТОНОСЕН ВИРУС С КОИТО ЩЕ НИ ЗАРАЗЯТ.И ДРУГО ЩЕ ВИ КАЖА,РОБСТВОТО НИКОГА НЕ Е СВЪРШВАЛО И НЯМА ДА СВЪРШИ,САМО СЕ ОСЪВРЕМЕНЯВА.ЧРЕЗ СТРАХ РОБОВЛАДЕЛЦИ КАТО ТОЯ ПДЧИНЯВАТ ЦЯЛ СВЯТ ДА ИМ РОБУВА,А ТЕ ДА СА БЕЗСМЪРТНИ,КОЕТО НЯМА ДА СТАНЕ.ЕДИН ХУБАВ ДЕН МИЛИАРДЕРИТЕ И МИЛИОНЕРИТЕ ЩЕ ЗАХАПАТ ДЪРВОТО.
66
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дошъл е дошъл е той. Неговия край обаче е дошъл. Както и краят на всички п***зи и страхливци, дето много говорят по интернет а в реалния живот са малки котенца
65
2
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Анонимен..идеята ти не е лоша..Знаеш ли,веднъж попитали един философ:-"Учителю,защо си изморан?"..Оня отговорил:-"Препирах се сглупаци"..Та и аз чувствам лека умора покрай "диалога" ми с теб..Обаче за последно:..-Тая снимка определено не ме "разтропва",но е явно,че ти се подмокряш само като мернеш сбръчкания фейс на Гейтс..Айде със здраве!
64
7
 
1
 
! Отговори
До 68 преди 2 години
Изпий си хапчетата.
63
1
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
БИЛ ГЕЙТС: ТРЯБВА ДА СЕ ПОСТРОЯТ ПОВЕЧЕ ФАБРИКИ ЗА ВАКСИНИ И ДА СЕ НАБОДЕ ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО И ТО СЪС ВАКСИНИ ЗА РАЗЛИЧНИТЕ ЩАМОВЕ ПО 12 РАЗЛИЧНИ ВАКСИНИ НА ГОДИНА ЗА ВСЕКИ МЕСЕЦ ПО 1!
62
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не разбрахте ли, че на никой не му пука , че не сте ваксинирани. Загубата е единствено за вас. И за семейството ви . Евентуално....
61
2
 
10
 
! Отговори
Факти за умните преди 2 години
До анонимен "Май не си от най-умните,след 3 години ще сме 2024.Сигурно искаше да кажеш,че свършва 3 години след започването й през 2019." Абсолютен *** си. Разбира се, че става дума за 3 години след 2019 г. Така че първото ти изречение е без смисъл. И знаем, че ще отричаш тези факти, защото си роб.
60
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гейтс изобщо други идеи има ли? Фабрики за 100 дни хахах. Айде направо да победим всички вируси като помогнем на Биг Фарма да стане свръхмогъща и да могат тотално да контролират правителствата вечно.
59
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не отговаряйте на " ваксърите" моля. Той е един и е Бау. Не му правете кефа да печели. Пропускайте го. Така коментарите ще добият смисъл.
58
2
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Разбира се,че Бил знае-да произвежда повече вакцини и да се бодем нон-стоп.Бустерни дози,ревакцинации,после още нещо ще измислят.А Бил ще става все по-богат и по-богат.Наистина обикновен човек трудно може да осъзнае такава алчност.
57
2
 
13
 
! Отговори
Отговор преди 2 години
До Анонимен 63 "Наричат българите "и,д,и,о,т,и т,е на европа ". Като влезеш във форума и разбираш защо." А да си забелязал, че Китай съобщи за първи път за случаи на неизвестна пневмония точно на 31 декември 2019 г.? Това е последният ден на тази година. Месецът е дванадесети, а датата 31-и включва в себе си числата 1 и 3. А шефът на Общото събрание на ООН каза преди няколко дни (новината я има в медиите), че до края на 2022 г. (точно 3 години след 31.12.19) всеки в света трябва да е набоден.
56
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На тоя няма ли кой да му види сметката най - накрая.
55
2
 
18
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Краят на Бил Гея е скоро дърт рептил :)))
54
0
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
РАЗБИРА СЕ, ЧЕ НЕ Е ДОШЪЛ! БИЛ ГЕЙТС ОТКРИТО КАЗА, ЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО ТРЯБВА ДА Е 1 МИЛИАРД И, ЧЕ СЕГАШНИЯ БРОЙ Е ВРЕДЕН ЗА ПЛАНЕТАТА! ТЪЙ, ЧЕ ТОЯ НЯМА ДА МИРЯСА СКОРО! ДЕЛИ СЕ САМО ИМУЩЕСТВО ПРИДОБИТО ПО-ВРЕМЕ НА БРАКА А АКЦИИТЕ НА ГЕЙТС ТОЙ СИ ГИ ИМАШЕ И ПРЕДИ БРАКА!
53
10
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
До Факти за умните"Епидемията свършва 2022 г., т.е. след 3 г."Май не си от най-умните,след 3 години ще сме 2024.Сигурно искаше да кажеш,че свършва 3 години след започването й през 2019.Иначе сметките дето ги написа са страшна скука-числа и цифри и никакъв смисъл.
52
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наричат българите "и,д,и,о,т,и т,е на европа ". Като влезеш във форума и разбираш защо.
51
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕЙтс похарчи бая милиарди за разработване на вируса в китайска лаборатория от която по случайност беше "изтърван".И сега гледа сеир как света безпомощно се гърчи.Прави се на пророк защото знае кога вируса ще изчезне за да пусне нещо още по-смъртоносно.Това не го прави за пари а за забавление защото парите вече не му нося радост все пак той ги има в огромен излишък.А чрез фабриките за ваксини ще облагодетелства други негови хора.
50
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чудовище от Ада! Дано получиш същото умножено на броя хора по света, чиято смърт дължат на теб. Уpoд
49
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отдалеч се заобикаля темата от какво се правят тези ваксини.