COVID-19 погуби над 10 000 за 7 месеца, само 0,77% са били ваксинирани

93% от пациентите в болница не са имунизирани
336
COVID-19 погуби над 10 000 за 7 месеца, само 0,77% са били ваксинирани
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

За периода март – септември у нас са починали 10 173 души. От тях ваксинирани са били само 78 души. Това е 0,77% от всички починали, съобщи епидемиологът проф. Мира Кожухарова пред Нова телевизия.

Още по темата


Според нея това е показателно, че ваксините пазят от фатален изход.

„От началото на пандемията България е изгубила 12 деца. Факт е, че 10 от тях са били с документирани придружаващи заболявания”, добави Кожухарова.

Тя добави, че 93% от хоспитализираните с COVID-19 у нас не са ваксинирани.

„В следващите дни и седмици ще станат видими много повече данни относно пандемията у нас. Процентите, които информационният портал показва са само началото. В системата има много данни”, посочи Кожухарова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


336
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
272
2
 
5
 
! Отговори
Хе хе преди 2 години
До върбанБрястовСалкъмо Русия е трета по износ на свинско месо и най големият доставчик на пилешко за Китай ,дървен .
271
5
 
20
 
! Отговори
сандо преди 2 години
70-80 % надписани ковид случаи ! *** с мисири кулю-кулю-кулю !
270
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Въпрос- Накратко: Генерал Тереза Лонг която е главен лекар на въздушните и космическите сили в САЩ е забранила на всички ваксинирани военни пилоти да летят, предвид боеприпасите на самолетите и опасност от самите самолети за населението. Съобщила е това на Пентагона чрез декларация под клетва за медицинските факти. Въпреки риска Байдъновци да я уволнят. Истински американски Генерал и храбра жена. Поклон!!!!
269
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Педи няколко дена излезе статистика 6 от 99 починали бяха ваксинирани с две дози . Как така тези 6 % станаха 0,77 % , или ваксинираните умират само в определени дни ?
268
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
90 %от починалите са били ваксинирани! Но го пазят в тайна!
267
7
 
12
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
АЗ що не съм погубен? Нито маска нося,нито ваксина имам.И всеки ден имам социални контакти с много хора....Реални.Не в интернет.
266
3
 
12
 
! Отговори
Том Кукуруз преди 2 години
Я елатье пилинца прии БАТКОООО! Да ви набий бустера слатко слаткоооо!
265
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гьобелски лъжи.
264
0
 
9
 
! Отговори
Бушон Пен преди 2 години
Какво значи "бустерна"? Сериозно питам.
263
1
 
7
 
! Отговори
Бустерчо преди 2 години
Ялате да ви набия бустерна доза. Айде че инжекцията мутира. Брже! БррррЖЖИ ЕЙ!
262
6
 
12
 
! Отговори
върбанБрястовСалкъмо преди 2 години
Когато някой се факсинира, после нито някой му иска, нито той самия ще си прави тест за коронавирус. След това като почине от инфаркт - следсвие на тромбози - следствие на фъксината, никой няма да го спомене в излаганата тук статистика. Така че мили фъксинатори, искаме статистика колко са всички починали по всякакви причини всеки ден и колко от тях са били ваксинирани.(по вашата терминология)
261
0
 
8
 
! Отговори
Въпрос преди 2 години
Тая ли къртица да слушале или Генерал Лейтенант Тереза Лонг, главен лекар на въздушните и космически сили на САЩ? Army Doctor & Aerospace Medicine Specialist LTC. Theresa Long Calls On Pentagon To Ground ALL Pilots That Have Taken COVID Shots
260
0
 
6
 
! Отговори
върбанБрястовСалкъмо преди 2 години
НА РУСНАЦИТЕ СА ИМ ЗАБРАНИЛИ ДА ГЛЕДАТ КОКОШКИ,КАКТО НА НАС ***.ПОСЛЕ ЩЕ ИМ ПОВЯРВАМ ЧЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ЗДРАВЕТО НИ.СМЕШНИЦИ
259
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И какво сега? Нали нямаше как да умреш, ако си се боцнал. Първо трябваше да ограничаваме разпространението с ваксинацията. Стана ясно, че и ваксинираните разпространяват вируса. После щяхме да спасяваме здравните системи с ваксата, за да има по-малко хора в болниците. Този мит също отпадна, защото стана ясно, че и ваксинираните влизат в болниците. Падна и последният, че не умирали от Ковид. Сега какво, боцнатите отиват в рая, това ли е новото или най-малкото няма да са в ада? хахаха
258
8
 
16
 
! Отговори
бременни.ком преди 2 години
На бременните как се отразява вълшебната отвара ? Ако има набодени от тях, жалко, но те са си виновни. Добре е, че има и нормални хора и те са мнозинство.
257
4
 
18
 
! Отговори
ЛЕКАР преди 2 години
С РНК ваксината в тялото се вкарва фрагмент,който е една хилядна от цялата РНК на КОВИД.Останалото са стабилизанти,биохимични вещества!Ако те е страх,че една хилядна от вируса ще ти навреди и ще съсипе нежното ти тяло,то какво да мислим за това положение умножено по хиляда?!Който не иска,да не се ваксинира,който иска да го прави.Никой от двете групи да не си налага мнението на останалите!Живота ще покаже,кой е бил на верния път!?
256
3
 
9
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 2 години
е ако пазат ащо тогава умират и ваксинирани !?!?
255
0
 
6
 
! Отговори
Стига глупости преди 2 години
До 262: За да не се спекулира с изказването ми по долу, само да уточня, че бреммените не могат да бъдат включвани в пилотните проучвания, а не изцяло. Лекарствени продукти могат да се проучват при тях на по-късен етап след като са установени първичните данни за безопасност и ефективност.
254
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
казваме лъжа и на нейна база 'доказваме' тезата си.Това се отнася най-вече за участниците във ваксинационната кампания.Досега чухме бая лъжи от всеки един от тях.Достатъчно е да подвадиш изказванията им в хода на кампанията и да следиш флуктуацията в мненията им.
253
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Стига глупости 270: Няма данни против ваксинацията на бременни, както няма данни и "за". Липсата на данни + налични притеснения от лекари и учени означава, че лекарството НЕ трябва да се прилага. Медицината научи това по трудния начин с Талидомид - лекарството против сутрешно гадене, причинило раждането на хиляди бебета с малформации. Там също не е имало такива завършени проучвания.