Отказвали ли са болници лечение на починалия поп-фолк певец Ангел?

Годеницата му съобщи, че лечебни заведения са отказвали да го приемат
27 сеп 2021 19:00, Красимир Ангелов
264

Едно от популярните лица на поп-фолк сцената у нас - певецът Ангел, почина от коронавирус.

Заради трагичният случай с 36-годишния изпълнител започнаха проверки. За Βulgaria ON AIR директорът на 5-та градска обяви каква е причината изпълнителят да бъде преместен от едно лечебно заведение в друго.

В края на лятото, когато здравните власти обявяват, че отново затягат мерките и затварят нощните заведения в социалните мрежи, поп-фолк певецът изразява своето възмущение за рестрикциите.

Вирусът, с който вече повече от година целият свят се бори, поваля и поп-фолк певеца. Така започва лутането от болница в болница, където Ангел търси вариант да бъде хоспитализиран. Неотлъчно до него е и годеницата му Христина.

Още по темата
"В две болници отива, казва че е болен и не искат да го приемат, изобщо не ги интересува. Защото нямал в момента положителен ПСР тест, това ми го казва той. Остава вкъщи 5-6 дни и накрая се съгласяват само в 5-та градска", каза пред Bulgaria ON AIR годеницата на починалия певец, Христина Пейкова.

Така на 14 септември Ангел е приет в 5-та градска болница с двустранна пневмония.

"След направен преглед, консултация и рентгенография, е установена двустранна, тежка, напреднала бронхопневмония и веднага е бил приет в Ковид отделението. След назначената терапия е имало известно подобрение, но рязко се е влошил на 23 септември сутринта", каза директорът на Пета градска болница д-р Борил Петров.

Въпреки първоначалното подобрение, сатурацията на изпълнителя пада. Затова от здравното заведение решават пациентът да бъде преместен в друга болница.

"Това е принудило нашия екип той да бъде приведен в болница, в която разполагат с интензивни легла, ако се наложи да бъде интубиран", уточни д-р Борил Петров.

Според годеницата на Ангел, новото лечение не е дало резултат.

"Слагат го на кислород, който е на макс. Той ми казва, че това не му повлиява добре и гърлото му гори. Аз звъня в болницата и питам това нормално ли е. Те ми обясниха, че от кислорода лигавицата изсъхва. Аз им казах, че той не може да диша, а те ми отговориха, че това, едва ли не, не ги интересува", разказва още Христина Пейкова.

За Βulgaria ON AIR от ИСУЛ заявиха, че са направили вътрешна проверка. Направените анализи на лечебното заведение не са открили нарушения.

Вижте още в репортажа на Виктор Дремсизов

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
184
26
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един и същ човек пише от името на различни в тоя форум и пропагандира ваксиниране. Психично болен е и има нужда от помощ. Не се връзвайте!
183
25
 
32
 
! Отговори
Стефанов преди 2 години
Хората са ти измислили ваксина, ти да умреш като куче все едно си в 14-ти век, и то от ***! Да заповяда следващия експерт-конспиратор...
182
12
 
27
 
! Отговори
Майна преди 2 години
Разбира се, че ваксината помага - за около 6 мес., но всеки си мисли, че точно той ще го изкара леко и без ваксина! Вирусът НЕ е лек, може да се лекува, но Н А В Р Е М Е и с МНОГО ИЛАЧИ / ПРАВИЛНИ/!!!
181
23
 
15
 
! Отговори
Ваксър преди 2 години
Всеки ден по 10 000-12 000 се ваксинират в България! Пукате ли се от яд антиваксъри, че намалявате прогресивно?
180
23
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изродения ***, дето пише от името на 100 човека и подканва за масова ваксинация в този форум е един и същ човек! Трябва да млъкне. Психично болен е. Набрал е скорост и не се спира. Има нужда от помощ.Не му се връзвайте!
179
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нека не се ваксинират, а после да тичат назад, напред да ги лекуват. Точно и ясно се каза: ваксиниране, спазване на дистанция, миене на ръце и маска. Бог да го прости, но понякога човек сам си е виновен.
178
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
220 "Почна да преписваш постове от други статии" Сериозно? Тогава явно често ти казват това. Дай линк.
177
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 213 Това ли можа да измислиш? Това нов страничен ефект от ваксината ли е? Или ти така си беше?
176
9
 
14
 
! Отговори
anonimen преди 2 години
Срамота бе хора срамота Да си взимате бонусите а тихомълком хората да умират срам сте за професията си срамота е Взимате си клиничните пътеки хората умират без качествено да им помогнете и да си карате коли за сто двеста бона скъпи имоти и коли СРАМА нямате ли алчността ви не се ли. Нахрани за 40 г СРАМОТА СТЕ ЗА Професията щом позволява те да ви промият и мозъците и на Тея дето си слагат тази отрова
175
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сори, Анонимен, не вися постоянно тук. Ами ето ти антиваксърски светоглед да си четеш: на първо място смятам, че дори и хора, които не са болни от коронавирус трябва да бъдат лекувани. Представи си, все още има и обикновени пневмонии. Дори преди време имаше пак такъв случай... Също така смятам, че трябва да бъдат лекувани даже и ваксърите, когато закъсат с тромби, макар вината да си е тяхна и да няма шанс да им дойде акълът. И трябва да им се правят редовни изследвания, така профилактично.
174
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали теста е отрицателен? Значи не е Ковид?
173
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво стана с антиваксърския светоглед? Много е срамежлив тоя антиваксър бре! Знае повече от всички на това Земно Кълбо, ама притеснителен...
172
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Стоян Къде помага, къде убива...
171
14
 
26
 
! Отговори
Стоян преди 2 години
Чакам с нетърпение деня в който бай *** ще проумее ,че всъщност ваксината помага.
170
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен201. Дай сега твоя светоглед на антиваксър, та да се поучим! Или нямаш такъв?
169
9
 
17
 
! Отговори
Стоян преди 2 години
Жалко за момчето ,но е толкова грозно да хранят докторите и болниците.Хората се стараят ,без да имат добри условия за работа.Заслужават поне едно уважение.
168
5
 
9
 
! Отговори
hahhaha преди 2 години
Няма коронавирус и Ангел е жив...
167
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интересен светоглед имат ваксърите...
166
6
 
8
 
! Отговори
Поп Грую преди 2 години
К;во ни занимавате с тая косатка, бре? Да се беше ваксиносал! Аре, къш!
165
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Tова ли е твоята версия на "загриженост за хората?" A твоята загриженост в какво се изразява? Да ги убеждаваш да измират ?