COVID-19 може да изостри стари болести и да отключи нови

Делта вариантът атакува сърдечно-съдовата система
79
COVID-19 може да изостри стари болести и да отключи нови
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

COVID-19 може да изостри стари болести и да отключи нови, а Делта вариантът атакува сърдечно-съдовата система. Това съобщиха от пресслужбата на Министерството на здравеопазването.

Още по темата


Възможно е и да се развие миокардия, инсулт или образуване на тромби.

Статистиката показва, че средното ниво на смъртност заради сърдечно-съдови заболявания е малко над 30%, а в България то е около 60%. COVID-19 активизира образуването на тромби, а не ваксините. COVID-19 инфекцията е причина за активизиране на склонността към тромбообразуване.

17-20% от COVID болните имат сърдечно-съдови усложнения. В една немалка част от случаите именно тези усложнения са причина за смърт.

Опасенията, че ваксините могат да предизвикват усложнения, не се оправдаха. Статистиката по отношение на тежкото протичане на COVID-19 и леталния край е категорична - трябва да се ваксинираме.





 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
2
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Миcиpки , сър !!!
65
0
 
2
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Тоя Ковид бил всесилен, а ?! ___Всяко вирусна атака може да отключи друго заболяване !!!
64
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ААА ДЕМЕК ПРИЗНАВАМЕ,ЧЕ СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ СА ЗНАЧИМИ!
63
0
 
7
 
! Отговори
пропаганда преди 2 години
Както се казва: "В една публикация най-важното е ОПРОВЕРЖЕНИЕТО"..Колкото повече ме убеждават,че не "ваксините"...а болната ни нация е виновна за усложненията..толкова повече съм убеден в противното!!!! На лъжата краката са къси !
62
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз атакувам делта варианта
61
1
 
9
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Колкото повече писания за възхвала на ваксините,толкова повече неваксинирани,и останали живи!Амин!
60
0
 
9
 
! Отговори
era преди 2 години
утре ще четем, че Ковид е виновен за климатичните промени, слънчевите изригвания и т.н.
59
3
 
15
 
! Отговори
епидемиолог преди 2 години
Делта варианта атакува фатално предимно ваксинираните. Справка - Израел.Тия които са получили естесвен имунитет почти не ги засяга. Камелия преди да пуска такива статии е добре да провери фактите. Срамна журналистика. А опасенията от отлючване на спящи болести идва предимно от Файзър. За да вкарат спайковете си, които имунната система веднага атакува като чужди тела, Файзър неутрализира временно имунната система. А тогава всички спящи болести се отключват.
58
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сичките дека викат оти има вирусе са ***.
57
2
 
7
 
! Отговори
Dr. Robert Malone MD преди 2 години
42, нека те осведомя че и при вируса, и при ваксината тялото бива атакувано от опасния токсин шиповият протеин, който е бойната глава на биологичното оръжие SARS-CoV-2. Именно целенасочената човешка модификация на този специален протеин го прави толкова опасен. Той действа по много, много начини. Например един от начините е, че се разцепва на 2 различни части и едната може да отива навсякъде из тялото, вкл. мозъка, може да се прикрепя към множество тъкани и т.н.
56
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тия пропагандатори на ваксини лъжата за нищо я нЕмат
55
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ковидът открива и влошава съществуващи болестни процеси в организма. Ако са смъртоносни, както са сърдечно-съдовите, може да ги влоши до смърт, още повече при неподходящо лечение, каквото е протоколът за лечение на ковид. Наистина предизвиква тромби, което е изключително странно за вирус. По всяка вероятност е същото, като ваксината. И в същата лаборатория е произведено.
54
0
 
7
 
! Отговори
anonimen преди 2 години
rakika i kiso zelee i vsicko ste ok
53
3
 
10
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
Много работи може тоз грип бе...!? А може ли да копа ???
52
7
 
2
 
! Отговори
до 45 от славянин преди 2 години
Я напиши в колко от държавите масово набодени има спад и в колко има ръст на заразени болни и умрели!? Току-що влязох в яндекса, руската търсачка, и се оказва че във всички региони на Русия имя рязък ръст на горепосочените, до степен да забрянят всички масови мероприятия, а в Москва вече 67 % от работещите се били наболи и пак ръст!?
51
1
 
6
 
! Отговори
до 53 от славянин преди 2 години
Именно това съветвам и аз всичките си приятели - да се готвят за гореща война физически, психически и технически!!
50
3
 
18
 
! Отговори
Льо преди 2 години
Вярвате ли сляпо на науката и на управлението че няма да ви излъжат и подведат при това с религиозна убеденост без основание. Че няма да ви накарат да марширувате под радиоактивен дъжд. Знаете че хората лъжат и правят компромиси за да забогатяват. Така се случва когато някой друг ще плати сметката, и това сте вие. Приватизират печалбата и колективизират загубите. Същият механизъм се повтаря многократно. Това е в основата на живота на земята.
49
3
 
8
 
! Отговори
Софка Етрополска преди 2 години
Стари рани ти отвооориии........
48
4
 
27
 
! Отговори
купувайте оръжие преди 2 години
Записвйте се на курсове по карате. Тия няма да мирясат докато не превърнат цялата земя в концлагер. Ходете на планина. В тежки условия се създават верни приятелства. Омръзна ми да гледам как 5-6 полицая душат и налагат беззащитен самотен човек. Трябва да се организираме.
47
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мда, като гледам цяла Португалия , Дания , Швеция и Норвегия са изчезнали от картата на Европа. Малта и Исландия , Испания също са тромбозирали.....ха ха ха