Стойчо Кацаров: Няма да се въвежда задължителна ваксинация

Той връчи ключовете на 18 нови линейки за Спешна помощ
Обновена: 15 окт 2021 15:18 | 15 окт 2021 14:47, Нели Христова
252

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Няма да вървим към задължителна ваксинация. Никъде в света не се прилага задължителна, няма да се прилага и в България. Това заяви служебният здравен министър Стойчо Кацаров. Днес той връчи ключовете на 18 нови линейки за Спешна помощ.

Има нови предложения за мерки, едните са да се ползва зелен сертификат на публични места, другите са допълнителни ограничения и спиране на дейности, ако не се стъпва на сертификат. Има предложени мерки за училищата в страната, предлага се разчетите да се правят на база община, с цел максимален брой училища да продължат да работят присъствено, добави Кацаров.

"Не е важно колко са линейките. Тук съм преди всичко да изразя моята благодарност, респект и признателност към медицинския и немедицински персонал. Винаги е било тежко да се работи в Спешна помощ, а сега с поредната COVID вълна - дължим признателност", каза здравният министър Стойчо Кацаров пред медиите, когато връчи ключовете на 18 нови линейки. Линейките ще бъдат разпратени в различни точки на страната. Те са закупени по проект "Подкрепа за развитие на системата за спешна медицинска помощ", финансиран по Оперативна програма "Региони в растеж" 2014-2020. Проектът е на стойност 163 897 815,62 лв.

Министър Кацаров пожела безаварийно шофиране с новите линейки и много спасени човешки животи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
0
 
11
 
! Отговори
До 136 преди 2 години
Прав си! Тека нама как да стане! 80-90% сме НЕ ГМО същества! Всичко ще фалира и тези петерасчета ще бъдат линчувани вече! Няма да има местинце където да се скрият защото ще ги мразят навсякъде ! Освен да идат по чужбина с 30-ти си сребърника да си обесят някъде!
132
0
 
4
 
! Отговори
Red pill преди 2 години
До Анонимен -- Твоята тактика е да обиждаш като хлапе наляво и надясно. Това няма разум и показва крайно безсилие.
131
0
 
3
 
! Отговори
Red pill преди 2 години
"Ти не го приемаш от почти никой, тъй че тая тактика не работи." При мене няма тактика. Трябват аргументи. Твоите ги няма. За разлика от теб доста хора тук се аргументират много добре и сами отнесли плюсовете. Аз с тях не споря, само с такива като тебе.
130
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Red pill "Защо да го разбера? Защото го твърдиш ТИ - анонимният?" Ти не го приемаш от почти никой, тъй че тая тактика не работи.
129
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За дебелокожите *** един цитат от румънския доклад за ковид от днес -"През последните 24 часа са регистрирани 16383 нови случая от които 330 са реинфектирани с повече от 180 дни след първа инфекция" - Това относно качествения и траен имунитет. (Ако оцелееш разбира се)
128
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 121 "тяхната ЕФИКАСНОСТ и БЕЗОПАСНОСТ не са потвърдени. Пише го в листовките (Пфайзер - 19 стр.)" Няма такова нещо. Току що проверих. Цитирай точния пасаж и страницата, на която се намира.
127
2
 
4
 
! Отговори
Red pill преди 2 години
До "Не разбрахте ли, че сте планктон? За повече нямате акъл. Затова сте и антиваксъри, де!" ---- Защо да го разбера? Защото го твърдиш ТИ - анонимният? То си личи кой е планктонът.
126
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Специално за феновете на слаботелесните (генетично устойчиви на химера коронавируса) Костадинов от Възраждане и Волен Сидеров от Атака искам да кажа, че истинските патриоти трябва да искат: забрана на ГМО ваксините, пълен локдаун, конфискация на имуществото на Пеевски, Домусчиев и сие милионери в полза родом за изхранване на хората останали в принудителен локдаун. И това да продължи до появата на хапче срещу химера вируса или истинска не-ГМО ваксина.
125
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Елабе бе , "бай тъпчо " . Мене да ме пробваш , ще ти направя г.за като озоновата дупка
124
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 1 - Викаш ти не може да се вярва на листовките на производителите относно собствените им продукти. Важно е какво ти казват по ТВ-то хахаха Как да ти го напиша по-ясно не знам. ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ на ваксините твърдят, че ЕФИКАСНОСТТА и БЕЗОПАСНОСТТА на техните препарати не са потвърдени. Ако можеш да четеш, чети (Пфайзер - 19 стр., Модерна - 15 стр.) Пък ти ходи да питаш ако искаш и баба Пена, дали това е вярно...
123
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе Васе, и ти ли като Бау ще мяучиш, че не щем да църкаме като бели мишки? Обичай си животните, няма да ти пречим. Само внимавай с генното инженерство.
122
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На това се вика,хора без работа!
121
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Васко А ти каква гад си?
120
0
 
6
 
! Отговори
Ей преди 2 години
Да не би да е забранено да си пише че ни пр...СКАТ? Що го триеш? Ти нямаш ли семейство бе госине ? Не сме нива с буболечки че да ни ръсят! Безсрамници ... и сега запомни едно: от този момент всеки прикриващ истини ще усети Божия гняв! Идва времето ,няма да има къде да си скриете вие ,робуващите! Както нас репресирате ,така вие ,но многократно по-силно ще го усетите ! Лошото е че там е вично!
119
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стойчо знае, че е предизборно време. Такива неща не се правят сега. Само Макрон не се съобразява, ама той ще си го отнесе.
118
2
 
4
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Анонимен 121 "Ако ти кажа, че продавам кола, която не гарантирам, че е ефикасна (че се движи) и безопасна (ако се движи може да откажат спирачките), ще си я купиш ли?" Ако ти си мислиш, че ми продаваш такава кола, защото не знаеш как да я запалиш и подкараш и си мислиш, че е счупена или опасна но аз съм я откарал на ТЮВ, и там са я проверили и са ми казали, че колата си е в ред, ще си я купя и ще си я карам. А ти ще рподължаваш да разправяш на приятелите си какъв голям тарикат си. :))))
117
6
 
4
 
! Отговори
Васко преди 2 години
Чета тука и колкото повече опознавам хората,Толкова повече обиквам животните!
116
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само че Възраждане казват и пълно отваряне на всичко както е направил Путин и който оцелее оцелее. Демек Възраждане искат всички да пробвам от американо-китайското биологично оръжие. Това ли ви е патриотизма? ***! Костадинов между другото е слабичък, явно е от гена, които го карат леко, но това не му дава право да е егоист!
115
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Не разбрахте ли, че сте планктон? За повече нямате акъл. Затова сте и антиваксъри, де!" - Вярно? Ако ти кажа, че продавам кола, която не гарантирам, че е ефикасна (че се движи) и безопасна (ако се движи може да откажат спирачките), ще си я купиш ли? Явно да... Ти си се боцнал и въпреки това не си разбрал, че според производителите на ваксините, тяхната ЕФИКАСНОСТ и БЕЗОПАСНОСТ не са потвърдени. Пише го в листовките (Пфайзер - 19 стр., Модерна - 15 стр.). Кой е планктона аз или ти Планктончо? :)
114
8
 
4
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 2 години
Еееее като бяхме в социализма по-вървяха ваксинациите бе. Дойдат докторите в училището или предприятието и началника на цеха или директора на училището каже: Клас по клас или бригада по бригада, да минават за ваксинация и после си продължават работата или уроците.Сега, ама да не ги стресираш ама какво ставало в душичката им...Едно време нямаше като сега, да ги разбират, да им вникваш в душите...Какви души бе-бой, и това е!