Заповедта с новите мерки срещу коронавируса - до два дни

Плановите операции няма да спират
Обновена: 18 окт 2021 18:00 | 18 окт 2021 17:40,
89
Заповедта с новите  мерки срещу коронавируса - до два дни
Снимка: БГНЕС

Здравният министър Стойчо Кацаров ще разпише заповедта за новите мерки, касаещи цялата страна, до два дни. Това съобщи самият той на брифинг пред Министерството на здравеопазването.

Те ще влязат в сила до края на седмицата.

Още по темата
Кацаров допълни, че болничните директори подкрепят идеята да има зелен сертификат за работещите в лечебните заведения.

На срещата в здравното ведомство е било обсъдено и увеличаване на цените на медицинските дейности и спиране на плановите операции.

„Мнението на всички е, че те не трябва да спират“, поясни той и допълни, че болниците могат да се разкрият още легла за лечение на коронавирус.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
2
 
! Отговори
До Анонимен №71 преди 2 години
Твоите деца като са в Париж, коментирай във френските сайтове, не тук.
77
0
 
4
 
! Отговори
Малцинство преди 2 години
Ваксинираните са малцинство - не може привилегиите да са за тях. Направете определени заведения, молове и магазини, в които САМО ваксинирани да могат да ходят и им гледайте сеира.
76
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Кацаров не му стигнаха 6 месеца да измисли мерки, че да не стигаме до крайности. Сега за 2 дни щял да измисли. Ние наистина ли сме толкова *** народ та вярваме на такива??
75
3
 
2
 
! Отговори
СВЕТИ ПЕТЪР преди 2 години
СТОЙЧО, ВЗЕМАЙ МЕРКИ, ЧЕ ПРИ МЕН ПОЧНА ДА СЕ ПЪЛНИ С БЪЛГАРИ.ЯСНО Е, ЧЕ СИ МАРИОНЕТКА И СЛУШАШ МУТРИ, ЧАЛГАРИ И КРЪЧМАРИ, НО ТОВА НЕ СЕ ИЗДЪРЖА ВЕЧЕ!
74
0
 
5
 
! Отговори
До 71 преди 2 години
Твоите деца не са хиляди, само 2 са. Моето дете се задушава от маската. Получи ужасни обриви от нея. 8 часа с маска е истинска инквизиция за деца
73
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От опъване на нерви и от очевадни несправедливости както и от войната по пътищата много повече жертви има от колкото от т.н. К 19. Не ви ли е неудобно от пострадалите невинни хора по пътищата на страната но за тях няма мерки нито за предателите. Ако изпортите изборите с глупави мерки не знам......
72
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Въведете вечерен час за учениците и забрана на малолетни да посещават молове, кръчми и дискотеки които да работят при ограничен капацитет и работно време. Зелените паспорти са фалшиви и ще дадат предимство на мошениците. Ваксинирайте по махалите да не се правят на хитри не стига че не носят маски, не спазват дистанция и по цял ден обикалят моловете на тълпи, кашлят кихат и прочие нередности за които не се говори.....
71
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Въведете вечерен час за учениците и забрана на малолетни да посещават молове, кръчми и дискотеки които да работят при ограничен капацитет и работно време. Зелените паспорти са фалшиви и ще дадат предимство на мошениците. Ваксинираните по махалите да не се правят на хитри не стига че не носят маски, не спазват дистанция и по цял ден обикалят моловете на тълпи, кашлят кихат и прочие нередности за които не се говори.....
70
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това правителство е миш - маш от бивши седесари, бесепари, гербаджии почти същото като Борисовите. Кацаров беше СДС някога.Днес зелени сертификати в болниците, после при учителите, после останалите на парции за да има по малко недоволство.
69
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Министъра да не се води по акъла на кумчо вълчо да не падне жертва, понеже за вълка говорим а той бил в кошарата и няма как и вълка да е сит и агнето да е цяло....
68
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Министрите се водят по разни герберски организации чиято цел е да върнат Герб и да злепоставят президента за да не спечели още на първи тур и да има протести, нима министрите не го виждат това, предатели ли са....
67
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво увеличение на цената на мед деиности - закриваи тая клоака
66
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига сте се оплаквали. Моите деца в Париж ходят вече една година по цял ден само с маски. Не е голяма драма. Драмата е на многото отишли си безвреме хора.
65
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каца стягай си багажа, взимай Кунчев и Денкав под мишка и да ви няма - до два дни, чакаме оставките ви, че да не се налага да ви ги връчваме
64
1
 
14
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
Цяла седмица я мътят и чакам ли чакам да зная как да си планирам нещата.Ще имало нещо,но кво?Като японските разпити до края на ВСВ,в страх от следващото неизвестно хвърлят топа преди да проговорят.
63
7
 
1
 
! Отговори
Програмист преди 2 години
Малко късничко, но не и никога.
62
3
 
13
 
! Отговори
някой преди 2 години
До: номер 62Важно уточнение - с положителен тест за коронавирус ли се разболя детето ви или не? Защото сега има много болни деца от други вируси! На моя колежка детето беше болно, и тя се зарази, направи си два PCR теста, и двата отрицателни. Дойде на работа, и пак е болна, не може да се оправи, но без коронавирус! Питам, защото сега е модерно всеки който кихне да го пишат с коронавирус. Надявам се детето Ви да се оправи бързо! Знам че има и болни с коронавирус деца но не са много.
61
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стойчо, опичай си акъла Стойчо, че ако знаеш какво яйце се пече... Не учители, не родители, не деца, не доктори, не санитарки, лава ще ни залее всичките, и всички ние с тебе, и аз, и ти, и всички ще изгорим в пожара!!! Внимавай много какво обмисляш, че около мене е вулкан! И ваксинирани, и неваксинирани - безогледно са полудели!!!На ръба сме бе, човече!!! А психиатри няма!!!И болни от КОВИД не виждам да има???Само луди!!!
60
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Болничните директори опълномощени ли са от песонала на болниците си да изразяват подобно мнение, да не се окаже утре, че не мога да си стигнат до кабинетите
59
2
 
24
 
! Отговори
Коприва преди 2 години
"Кацаров допълни, че болничните директори подкрепят идеята да има зелен сертификат за работещите в лечебните заведения." - Очевидно стратегията е да наложат сертификатите поетапно през отделните съсловни и браншови организации. Брюксел ги е притиснал и това са измъдрили.