ВМРО: Кабинетът да приравни антителата към зеления сертификат

Воеводите поискаха от Радев да вземе страна
Обновена: 24 окт 2021 12:46 | 24 окт 2021 12:45, Камелия Цветанова
63
ВМРО: Кабинетът да приравни антителата към зеления сертификат
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

От ВМРО категорично настояват да се предприемат адекватни мерки и да спре това насилствено противопоставяне на обществото.

„Очевидно е, че има много хора, които са прекарали коронавируса и имат дори повече антитела от тези, които са дори с трета доза от ваксината. Ако не чувате какво Ви казват хората, то поне чуйте лекарите, които поеха най-големия удар от пандемията. Голям процент от тях го преболедуваха и имат изграден имунитет. Защо сега именно тях насилствено заставяте да се „бодат“ или тестват всеки ден, за да спасяват болните?  Добре, не чувате и тях, то тогава защо не искате да чуете математиците, които упорито от няколко месеца говорят с числа за хората, които не са в т.нар. Ви система за регистриране на ковид-болните, но са го прекарали или в момента боледуват? Това са хора, които при наличието на изследване, могат да се окажат с нужното количество антитела, които ги предпазват“, посочват воеводите в обръщение към президента Румен Радев.

„Сега е моментът да проявите държавническо поведение, да освободите провалилия се здравен министър Стойчо Кацаров и да свалите общественото напрежение, като въведете система за признаване на антителата, доказани по съответния, посочен от лекарите ред, като своеобразен QR код за свободен достъп на хората до обществения живот на страната. Сега е моментът да наложите нужните мерки и на служителите в държавната администрация, защото това е другата демаркационна линия, която абсурдните мерки на Кацаров прокараха. За лекарите, хотелиерите и ресторантьорите – задължителна ваксина, за държавната администрация – не. Питаме отново защо?“, допълват от ВМРО.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още по темата: ВМРОРадев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато ВМРО си премахне политиците си ,които са за лустрация и бивши агенти на ДС и чуждите шпиони,тогава ще се въведе антителата да бъдат признати.Въпреки че по-логично е да има лустрация на ВМРО.
12
2
 
14
 
! Отговори
ДО ВМРО преди 2 години
Веднага да върнете парите за самолети модел 2055 година . Тогава ще имате право да говорите в Новините .За Бозата със СМР трябва да лежите в Затвор - издадохте Паспорти на Ислямски Терористи по 1000 евро на калпак . Бягайте от България .
11
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В момента няма нищо по-важно от премахване на ФАШ сертификата. За това бюлетина номер 5.
10
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тов па. Къде по света са признати?! Я отивайте да се ваксинирате а не блещете глупости ***!
9
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прави сте, но сте мошеници! Знаем ви вече! Опитвате се да яхнете вълната.
8
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цялата статистика за % ваксинирани по медиите е сбъркана. Ние сме 6 милиона (преброяването го показа). Децата до 18 са 1 милион. Ваксинирани 1,5 милиона и преболедували 500 хиляди е 2 милиона общо със защита от 5 милиона възрастни. Което е 40% от възрастното население. Аман от неуки математици. Съответно 40% от възрастните още в Понеделник са със Зелени сертификати. Голяма истерия...
7
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
а който няма защото е боледувал преди година? защо да си здрав и неваксиниран е престъпление?
6
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е как - Радка Мопса каза че не може, защото при преболедуване не се произвеждат антителата, които ти трябват, за да оздравееш. Как става оздравяването тогава... освен да попитаме Алена.
5
4
 
18
 
! Отговори
Майстора преди 2 години
Отдавна изпуснахме момента да се преструваме че нещо свързано с "ваксините" се прави за нашето здраве или преборване с пландемията.
4
9
 
8
 
! Отговори
Рикиджия Северозапад преди 2 години
Шкембе Войвода , ако наистина не лъжеше щях да гласувам за тебТози, който е против ваксините него ще го подкрепят на изборите
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Милен Михов му трябва жълта книжка да отърве затвора.
2
2
 
16
 
! Отговори
Фрактал преди 2 години
Шкембе торба и компания, да се приравни в Белене!
1
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пишман патреОтите да си траят, вече са никой и никой не им иска мнението. Когато управляваха с баце да даваха акъл, а не само да събират комисионни и да продават паспорти. У лево.