Кацаров: Някои се борят за глас на вота, ние да спасим животи

Капацитетът на интензивните легла е пред изчерпване
Обновена: 25 окт 2021 12:45 | 25 окт 2021 12:45, Нели Христова
338
Кацаров: Някои се борят за глас на вота, ние да спасим животи
Снимка: БГНЕС

Капацитетът на интензивните легла е близо до изчерпване, съобщи днес служебният здравен министър д-р Стойчо Кацаров, предаде репортер на БГНЕС.

Една по една болниците преструктурират отделения, допълни Кацаров и предупреди, че обществото се намира в голяма заплаха.

Някои се борят за един глас на изборите, ние се борим да спасим животи, посочи още Кацаров.

По-рано стана ясно, че от здравното министерство ще внесат проект на постановление в Министерски съвет за закупуване на щадящи тестове на децата.

Още по темата
"Желанието ни е да осигурим поне за месец напред тестове за всички деца в страната", посочи Кацаров, като уточни, че все пак само децата в определени области на страната са в дистанционна форма на обучение.

И допълни, че целта е още следващата седмица да се върнат децата от 1 до 4 клас в училище.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


338
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При положение, че всеки може да носи вируса( въпреки, че вакснатите щели да го прекарат леко) всеки трябва да се тества при влизане на обществено място. Видяхме, че и трижди набоден Коце ангелов се разболя. Преди да усети симптомите доста народ е заразил, въпреки сертификата.
59
1
 
8
 
! Отговори
ПУ ТИН преди 2 години
СТОЙЧО ГРОБАРОВ ЩЕ ЗАТВОРИ УТРЕ ДЪРЖАВАТА, ДО ВТОРО НАРЕЖДАНЕ ИЛИ ДО ОБЕЗЛЮДЯВАНЕТО Й!
58
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Елемаг "гроб" а? ДС използва такива като теб, за да докара на власт тия, които "за два месеца се опитват да ги настигнат" (те отдавна доказаха, че нямат и 1/10 от качествата на герб, но това е друга тема). Как се чувстваш като някой, който ЛИЧНО е спомогнал за идването на сегашните на власт?
57
4
 
23
 
! Отговори
Ghost преди 2 години
Г-н Кацаров, най-доброто което можете да направите е да си подадете оставката. Не бъдете наглец!
56
3
 
20
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 2 години
Теб кой те е оторизирал да му спасяваш живота нарушавайки конституционните му права?!
55
2
 
11
 
! Отговори
ПУ ТИН преди 2 години
СТОЙЧО Е НАЙ-ДОБРИЯ МИНИСТЪР НА ЗДРАВЕТО КОЙТО НИ Е УПРАВЛЯВЯЛ САМО 6 МЕСЕЦА, НО Е УМОРИЛ ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ЗА ТОВА КРАТКО ВРЕМЕ!
54
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой изобщо вече вярва ли на Лъжливото Кацарче след като десет пъти си смени мнението?
53
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Черен сертификат !! Както дискусията дали каруците да имат регистрационни номера. Не! Не трябва в града да има каруци! Видях една до НДК
52
3
 
12
 
! Отговори
леле мале преди 2 години
Че вие точно тва правите, бе. Не въвеждате локдаун, за да не рискувате втория мандат на Радев. Няма значение здравето на хората.
51
3
 
3
 
! Отговори
Нямам ваксина преди 2 години
и си обикалям с принтирано листче на познат, думкайте се г-да управляващи.
50
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кацо, ако се бореше да спасиш животи щеше да си преразгледал протокола, по който се лекуват болните и да го смениш с друг протокол от държава, в която успяват и да ги излекуват! Имаше време.
49
4
 
9
 
! Отговори
Стойчо, преди 2 години
ти се борИ за еднопосочен билет за Етиопия, примерно. Там оня от СЗО-то ще ви обгрижва или ще ви дърпа ушичките, че не сте изпълнили пЛандемията му. Ако се покаеш и си посипеш главата с пепел, могат и тук за санитар да те вземат някъде, щото май си загубил лекарската правоспособност. Чиновник си ти и политикан!
48
0
 
4
 
! Отговори
гост преди 2 години
До Елемагне на РЗИ а на РЗОК ! Това е здравна каса бре !!
47
1
 
11
 
! Отговори
до 50 преди 2 години
А тестването как ще става? Една лелка с един чифт ръкавици ще изследва стотици деца. После и да искаш Ковид и да не искаш, ще е късно.
46
3
 
9
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Да питам също. Според официалната статистика в българия има възможност за отваряне на 12000 интензивни места, а днес има 600 заети, как така са на свършване. 1 ден преди да въведете сертификата ти обясняваше, че проблем с болниците няма и да ти сигнализират ако някой не можел да стигне до болница, тогава имаше с 600 по-малко човека в болница. Как за 1 ден стана проблем с болниците и свършиха местата. Какво стана с лечението в извънболнична среда. Защо масово лекарите говорят 1 по телевизора, а и
45
2
 
8
 
! Отговори
Черен сертификат !! преди 2 години
Фокусът не вече върху това колко абсурден фашистки инструмент за сегрегация е този "зелен" сертификат..и че не трябва да се приема за нищо на света..а дали наличието на антитела да се добавя или не..нормализираха го толкова елементарно..свободата ще остане в историята като несъществуващ блян някога..Отнеха ни свободата бавно и неусетно почти и никога няма да я върнат..ако не сте се събудили все още досега..Конспирация е всичко- в кавички..!! Събудете се !!1984 се случва пред очите ни нищо повече
44
2
 
4
 
! Отговори
34 преди 2 години
След изборите веднага ще го въведат!
43
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бог да ни пази от такива спасители,които отвориха вратите на АДА в БГ.
42
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като искаш да спасяваш животи питай колегите си на запад как лекуват. Тук всички умират с лекарска помощ
41
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз няма да разреша да ми бъркат в гърлото на детето през ден... близалки, дърпалки... па, как така бързо ги измислихте ве, тея тестове... Ако има някакви симптоми, отиваме на лекар. Няма логика да се тества здрав човек, а за безсимптомен ковид не ми говорете...