Кацаров: Някои се борят за глас на вота, ние да спасим животи

Капацитетът на интензивните легла е пред изчерпване
Обновена: 25 окт 2021 12:45 | 25 окт 2021 12:45, Нели Христова
338
Кацаров: Някои се борят за глас на вота, ние да спасим животи
Снимка: БГНЕС

Капацитетът на интензивните легла е близо до изчерпване, съобщи днес служебният здравен министър д-р Стойчо Кацаров, предаде репортер на БГНЕС.

Една по една болниците преструктурират отделения, допълни Кацаров и предупреди, че обществото се намира в голяма заплаха.

Някои се борят за един глас на изборите, ние се борим да спасим животи, посочи още Кацаров.

По-рано стана ясно, че от здравното министерство ще внесат проект на постановление в Министерски съвет за закупуване на щадящи тестове на децата.

Още по темата
"Желанието ни е да осигурим поне за месец напред тестове за всички деца в страната", посочи Кацаров, като уточни, че все пак само децата в определени области на страната са в дистанционна форма на обучение.

И допълни, че целта е още следващата седмица да се върнат децата от 1 до 4 клас в училище.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


338
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
12
 
! Отговори
Елемаг преди 2 години
Служителите на РЗИ Пловдив не са отишли на работа заради сертификатите.ГРОб 12 години приемат глупости.Тия се опитват за 2 месеца,да ги настигнат :)
39
2
 
13
 
! Отговори
Фашисти преди 2 години
Все още ли си мислите че всичко се случва заради здравето ви..Утопията от филмите е факт и се случва пред очите ви..!!Всичко е консПирация, нали ??
38
3
 
15
 
! Отговори
Не въпроси, а факти преди 2 години
Преди две седмици каза, че всичко е под контрол. Колко време говори, че болниците са под средата на капацитета за Ковид болни. Колко време излизаше, че всичко е наред? Преди 5 месеца каза, че "въвеждането на зелен сертификат от гледна точка - правата на човека е абсолютно проблематично" това са твои думи в студио 7/8 на 21.05.2021. Ти го въведе. Въведе го, защото виждате, че губите изборите и Радев мандата. Като ви е страх за хората и животите им - ТОТАЛЕН ЛОКДАУН, а не бягане от отговорност.
37
2
 
11
 
! Отговори
Кацаров преди 2 години
... теб, Радев и Янев ви чака СЪДЕБНАТА СКАМЕЙКА за ГЕГНОЦИД срещу българите.
36
1
 
20
 
! Отговори
12 преди 2 години
Ти ли бе, маймун, който говореше, че няма ковид, че няма нужда от ваксини, че няма нужда от маски и радев, който аплодираше онези, които гориха маски миналото лято, ти ли маймун некадърен и лъжлив
35
3
 
12
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
Стига сте спасявали животи , стига ! Седните малко да си почините ! Господ не се напъва толкоз да спасява животи , отколкото вие ! Хората вече се чудят , ще могат ли някога да ви се отблагодарят !
34
0
 
5
 
! Отговори
хп преди 2 години
Къцето прави квото му кажат и говори квото му напишат! Подвластен човечец, стига сте го п.сували! -)))
33
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Продажник...фашуга...не заслужаваш поста си..
32
5
 
12
 
! Отговори
Вие не лекувате, преди 2 години
а и не искате да лекувате.....Поръчката е ОТРОВНИТЕ СМЕСИ ДА БЪДАТ СЛОЖЕНИ НА МАКСИМАЛЕН БРОЙ ХОРА, независимо че могат да се увредат или умрат...това не ви интересува...Затова е и това с децата, първо безплатно, после платено и накрая ОТРОВА...МНОГО СТЕ ПРОЗРАЧНИ В ДЕЙСТВИЯТА СИ..
31
3
 
20
 
! Отговори
Наглите преди 2 години
ВИЕ ли се борите да спасявате животи? ВИЕ целенасочено и без да ви мигне окото оставихте вируса да се развихри, и като последица загинаха и ще загиват още ХИЛЯДИ българи, само и само Радев да се докопа до втори мандат. Не само това, но и в момента "мерките" ви са пунта мара: пълна симулация.
30
5
 
17
 
! Отговори
нагъл си Каца преди 2 години
И как точно се борите, като тази вълна замина по смъртност предните 3. Ако наистина се борихте за живота на хората, трябваше да въведете локдаун още преди 3 седмици когато стана ясно че случаите ще растат. Вие обаче не го направихте, за да не застрашите втория мандат на Рундю. Но какво означават там няколко си хиляди повече умрели българи в замяна на втория мандат на Рундю.
29
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кацаров мястото ти е на съдебната скамейка, където да получиш присъда до 6 г. затвор.Раздел V. Принуда Чл. 143. (1) (Изм. - ДВ, бр. 50 от 1995 г., предишен текст на чл. 143 - ДВ, бр. 62 от 1997 г.) Който принуди другиго да извърши, да пропусне или да претърпи нещо, противно на волята му, като употреби за това сила, заплашване или злоупотреби с властта си, се наказва с лишаване от свобода до шест години.
28
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако въведат пълен локдаун социопатите,аз няма да гласувам!!
27
10
 
5
 
! Отговори
Роби преди 2 години
миналата година Вожда ви като ви затвори и глобяваше и махаше пейки и ви съдеше, защо мълчахте??? А да защото сте племе! Ей така ще си замине скапния ви живот в мизерия.
26
2
 
7
 
! Отговори
Геи преди 2 години
Българи роди ли ви се син хомосексуалист трепете го
25
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това нощес пред огледалото ли го репетира?
24
2
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
КАКВО СТАВА КОЙТО ЛЪЖЕ??????????????????????
23
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как се борите? Въведохте сертификат, който могат да имат 20% от хората - останалите трябва да се струпат по опашки по време на пик на Ковид. Решихте, за да си измиете ръцете да давате сертификати на 1 ден на 1 инжекция, когато хората не са защитени, ама ще шъкат. Не зачитате преболедуването на Ковид освен ако не е регистрирано с тест за 120лв. Накарахте медиците от Ковид отделенията да се редят на опашки за тестове, вместо да лекуват. 1 ден по рано твърдяхте, че всичко е наред и няма нужда от м
22
3
 
16
 
! Отговори
Striker преди 2 години
Каца, колко безпомощен и некадърен си, червен антиваксъре! Цяло лято проспахте, за да печелите гласове с оня Невнятния Фи-***-рант, сега се сети...След 15 ноември те чакаме заедно с ***, Чашков, ХарвардО пред кабинета на Гешев, муце.
21
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно с тия тъъъпи популистки изказвания ,за какво се бориш бееее****** (сам си сложих звездичката,не искам да падам до неговото ниво)