Учители питали: Колко време още ще говорите за ваксините, които са вода?

Много съм огорчена, питат ме колко пари ми плащат, сподели проф. Аргирова
28 окт 2021 13:38, Ния Христова
441
Учители питали: Колко време още ще говорите за ваксините, които са вода?
Снимка: БГНЕС
"Много съм огорчена. Участвам като експерт в срещите на МОН с учителите относно ваксинацията. Даваме всичко от себе си, за да им обясним и въпреки това получавам въпроси като: "Колко пари ви плащат, за да говорите лъжи" или "Колко време още ще говорите за тези ваксини, които са вода". Това са учители, които образоват нашите деца. Трябва да се прояви разум и разбиране. Ваксините срещу COVID са достатъчно проучени". 
 
Това заяви в ефира на Нова тв вирусологът проф. Радка Аргирова.
 
Според нея децата трябва да се тестват на всеки 48 часа. 
 
"Знам, че тестовете близалки много се използват на Запад. Би трябвало да имат същата достоверност като останалите", смята проф. Аргирова.
Още по темата
 
"Очертаваме се като огнище за Европа, което може да е постоянно, но и извор на нови мутации. Вирусът намира възприемчиво население. Действително вървим към локдаун, но нека той да продължи поне 14 дни след въвеждането на последната мярка, за да видим дали ще има спад на новозаразените", съветва медикът. 
 
"Трябва да се направи нещо допълнително за хората с антитела. Може да се въведе двукратно изследване на определен период - на всеки два месеца, например. Така ще се види дали броят на антителата им спада. Ако не, хората могат да бъдат върнати на работа. Не всички антитела са еднакво протектиращи и невинаги можем да знаем колко са", обясни вирусологът.
 
Тя обясни, че след преболедуването титърът на антителата е извънредно висок и се постави ваксина, може да се получи цитокинова буря.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


441
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
278
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А, какво ще стане, питам аз ,ако Аргирова се окаже права, ще ѝ се извините ли тогава? Публично я обстрелвайте с камъни и обидни думи сега! А, ако антиваксърите грешат???? Защото до момента Мангъров се оказа, че греши!
277
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде изчезна грипът??? Защо в най-високо ваксинирания щат Калифорния процента на новозаразени е същия като на най-ниско ваксинирания Тексас????
276
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Учители, които не вярват във ваксините - е, вече копаем дъното. Какви простаци учат децата ни, питам аз? Какви бездушни и празноглави хора се подвизават в родните училища?
275
3
 
16
 
! Отговори
яве преди 2 години
на мен ли ми се струва или тези професори, академици, експерти и т.н. си менят мнението през ден - два, но мантрата е една и съща "Ваксинация"
274
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не казва, защото няма да плати данък после.
273
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един човек който се счита за специалист и започне да говори глупости е време да си остане в къши и да си гледа старините. Всеки лекар който е в час а не под натиск знае че антителата с времето спадат дори изчезват но това не значи че се губи имунитет.
272
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо да не те питат колко пари ти плащат?Нека да се знае,че за пари го правиш а не от хуманни причини.Или е без пари,тогава -браво!
271
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази не казваше ли,че не трябва да се изследваме за антитела а направо да се ваксинираме?И ако като експерт не можеш да мотивираш учителите-откажи се и върни хонорара.Значи не се справяш.Защо продължаваш?
270
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баба Ратка да ви работи. Няма да се ваксинираме.
269
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато стигнем 90% ваксинация, ще наложат локдауните за поредна доза... после ще се опразнят магазините. Схемата вече се появява тук-там. По старите сме го играли през деветдесете. Но тогава беше края на комунизЪма, а сега края на... И винаги с грешния съюзник ...
268
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей изпушили мозъци, не коментирайте неща от които не разбирате, ами отивайте се ваксинирайте. Никой не иска да ви убие, спокойно. Трябва работна ръка.
267
2
 
23
 
! Отговори
Без думи преди 2 години
"Тя обясни, че след преболедуването титърът на антителата е извънредно висок и се постави ваксина, може да се получи цитокинова буря.".Ама това за пръв път го заявявате официално! Защо тогава не тествате хората за антитела, преди да ги набодете, а карате наред по подлези и градинки? Ами ако някой го е изкарал безсимптомно преди седмица? Какво още ще споделите след месец-два, което се е установило в хода на опитите с хора? И как искате да ви вярва някой?
266
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо я разнасяте тази подпикана баба по телевизиите?
265
0
 
22
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
"... Би трябвало да имат същата достоверност..." Как да прием сериозно "експерт", говорещ в условно наклонение??? Ами, ако не би... Ами, ако... Просто щом си "професор" казвай това знам, това не знам... По какво се различаваш, иначе, от дърдорко в кръчмата?
264
2
 
21
 
! Отговори
ковид 19 преди 2 години
е медиен вирус притъпяващ способността за критично мислене
263
6
 
6
 
! Отговори
До 285 плоскоземец преди 2 години
Ама как само си улучил Ника си ! Напълно отговаря на липсващите ти умствени способности изтрити от любимата ти ваксина ! Малеее, дано дочакаш новата година преди да се възнесеш
262
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре са я попитали. Всички искаме да знаем колко й плащат за лъжите! Браво на тези смели учители!
261
0
 
23
 
! Отговори
asd преди 2 години
тази не е беше ли същата дето говореше, че без ваксина нямаш правилния имунитет, даже и да си го карал. Шък то се оказа, че ваксините се опитват да възпроизведат подобие на естествен имунитет. Кажете сега как да вярвам на този ЕКСПЕРТ
260
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В щатите дори при сложени над 400 мильона ваксини умрелите са два пъТи повече за същия период миналата година
259
0
 
3
 
! Отговори
Коментатор преди 2 години
До The PriestТи си се ваксинирай и си свиркай!