Планът на МЗ при този брой на болните предвиждал пълен локдаун

Ситуацията с реанимационните легла и интензивните - критична
458
Планът на МЗ при този брой на болните предвиждал пълен локдаун
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„При сегашните обстоятелства с коронавируса планът предвижда пълно затваряне на държавата. Ние дадохме възможност да не се стига до там при условията на зелен сертификат - на осигурена безопасна среда“. Това каза здравният министър Стойчо Кацаров пред bTV.

Още по темата


Той заяви и че ситуацията с реанимационните легла и интензивните е критична и че ще се разкриват и в други болници такива освен в „Лозенец“.

Кацаров добави, че ще се командироват специалисти от по-малки лечебни заведения там, където ще има възможност за разкриване на реанимационни легла.

Според него все още можем да се справи със ситуацията, но ако спазваме мерките и се ваксинираме.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


458
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
409
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До обективенKostq Kopikin
408
0
 
2
 
! Отговори
ha преди 2 години
тия къде коментирате и Вие не знаете какво искате неграмотни същества смачкани..... когато няма локдаун ми що няма,когато го предвиждат ми що ще има... заслужаваме си да ни затрият като нация... НЕ НАРОД А ***!
407
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кцаров -трибунал ,съд и затвор за държавна измяна и геноцид над собственото си население. За кацаров ще има вип казан в ада и вместо с вили ще го муш-кат с пет метрови инжекции.
406
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
докато не я направят тая държава 4 милиона, няма да се спрат...
405
1
 
6
 
! Отговори
Ваксиниран преди 2 години
Къв локдаун ве, за кво. Отваряй всичко. Писна ми да съм солидарен с хрантутници
404
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стойчо, искаме КПП-та, и декларации да попълваме, ще ни е по-интересно......
403
2
 
12
 
! Отговори
Сашко преди 2 години
Това е реалността!Престъпление срещу човечеството!Но част от хората вече не са хора според решение на Върховният съд на САЩ!The new world order,never back to the Normal!!!Те го казаха стотици пъти но кой да слуша,всеки си знае неговата....политици,мерки,незаконни правителства и нелигитимни държави....зелени сертефикати,експерименти,спиране на ток,умишлено спиране на доставки...и какво ли още не!В края сме на зануляването на старата позната система и в навлизане в трансхуманизма!Пригответе се за.
402
7
 
16
 
! Отговори
4757544 преди 2 години
Така става когато поради страх, мерките закъснеят с 5 седмици, чакайки вирусите да вилнеят на воля. Т.е. проблемът не е, че това е най-тежката вълна. Проблемът е Кацаров, заради когото това се допусна. Тези мерки трябваше да се въведат преди да се изпратят децата в училищата да разпространяват инфекцията. И то без фалшиви оправдания заради предизборната кампания на Радев.
401
1
 
9
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Любимите на някои декларации,които се подаваха на кпп-та,какво помогнаха?А,да,разкрасяваха зимният пейзаж,когато вятъра ги разнесеше по полето.Красива,но безполезна гледка,както и самата идея за тези хартийки.
400
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още в средата на месеца дом за възрастни хора в Остхофен, квартал Алцай-Вормс, Германия, съобщи за голямо огнище на корона сред напълно ваксинираните жители на дома. До момента са заразени 100 души, като 10 от тях са починали.
399
3
 
13
 
! Отговори
Др Менгеле преди 2 години
Ще завиди благородно на кацаров за постиженията
398
9
 
13
 
! Отговори
обективен преди 2 години
Възраждане в НС е спасението от геноцида
397
16
 
15
 
! Отговори
обективен преди 2 години
Само Костадин Костадинов с номер 5
396
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя трябва да е във затвора
395
16
 
12
 
! Отговори
Solar Power преди 2 години
До Darth shadow: Ххаха :) Те психираните са другите дето не искат да се ваксинират. ... Нова била ваксината (РНК-то стартира преди 50 години) , Бил ги чипирал (сигурно играе карти с Путин и Си Дзин - те имат техни си ваксини) и т.н. .... всеки ден нови 25 милиона се ваксинират :) Българина си е прозст и затова мре здраво и го тъпчат всички. Диша най-лошия въздух, най-ниските пенсии, най-ниските заплати, най-старите коли, най-много умрели дори и без ковид в ЕС и всичко това защото ниско IQ
394
9
 
22
 
! Отговори
Този преди 2 години
говори абсолютни глупости....А тези, които са за насилствено тровене на хората, за да няма затваряне са ***....Дори всички да се набодат по няколко пъти, затваряне ще има...Идеята на ПОСТАНОВКАТА Е ПОВЕЧЕ СМЪРТ, И НАЛАГАНЕ НА НОВ ТИП ИКОНОМИКА...А поддръжниците на тази ИДИОТИЯ, нямат мозък в главата..
393
13
 
20
 
! Отговори
Darth shadow преди 2 години
Принудително затваряне в лудницата всички ваксинирани и маскирани, за да се отървем от тях завинаги с техните психози. Нека си треперят от страх докато дойде Жнеца с косата..
392
8
 
13
 
! Отговори
Solar Power преди 2 години
До DA: Ами да от прозст народ какво очакваш :) Защо мислиш,че е бил цели 650 години под робство и е последен по всичко в ЕС .... защото е прозст това е !
391
7
 
12
 
! Отговори
Мартин преди 2 години
До ак 47. Каква наука бре, Ваксинонаркоман? Наука на дози, с която отделенията пак пълни? Няма да се менгелираме 70 процента, но още малко натиск и ще излезем всички! Ще видят и локдаун и мокдаун! Няма да ни казват от какво ще мрем!
390
15
 
15
 
! Отговори
АК-47 преди 2 години
Докато управляващи и политици си играят на тронове и изпращат противоречиви послания, някои от учителите бълнуват за таласъми и вещици и не вярват в науката, тинейджърите се правят на безсмъртни без маски в моловете и в градския транспорт, възрастни хора вярват на "една жена каза на пазара", няма как да излезнем от ужасната здравна криза без да се загробим сами като народ. И по световните медии вече ни пишат. Българите са станали синоним на "Тия ли ще ми кажат какво да правя!"