Синът на Милен Велчев участник в кампания за ваксини в училище

Той и негови съученици ще запознават останалите с процеса
Обновена: 2 ное 2021 14:13 | 2 ное 2021 14:11, Веселина Йорданова
63

На фона на протестите срещу тестването на ученици, ученикът в 11 клас Виктор Велчев, син на бившия финансов министър Милен Велчев, е сред организаторите на ваксинационна кампания в училище.

"Смятам, че има нужда да се върнем в училище, не само заради социалните контакти, но и защото изоставаме от нашите връстници в чужбина", заяви Виктор.

Той и негови съученици ще запознаят останалите с ваксинационния процес.

"Срещнах голяма подкрепа в моето училище, особено от съучениците. Голяма част от тях са ваксинирани", добави ученикът пред Bulgaria ON AIR.

Бащата на Виктор-Милен Велчев също смята, че учениците трябва да се върнат в клас.

"Тестването е най-малкият и безболезнен инструмент, който може да се използва. Аз мисля, че децата биха били доста по-унижени, ако знаят, че са предали вируса на своите баби и дядовци и не могат да ги посетят дори в болницата, защото са в реанимацията", коментира Милен Велчев.

А от Министерството на образованието обясниха, че родителите все пак имат право на избор.

"Който иска детето му да бъде тествано - ще посещава училище, ако не иска - ще бъде на дистанционно обучение", заяви министър Николай Денков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Синът на Милен предполагам е спонсориран от някоя антиваксърска организация хахахах По-голяма антиреклама на ваксините днес не съм чул/видял.
32
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Германец "Тоест живея в главата ти без да плащам наем :)" Опитваш се да остроумничиш, но не ти се получава нещо... :) ... Не ми отговори на въпроса. Според теб Милен Велчев някога лъгал ли е българския народ за да спечели пари и дали е възпитал сина си в същите ценности, в които той вярва? ... :) ...
31
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Ее, може да прилича на съседа." - хахаха ... може, съгласен съм, но Миленчо го е възпитавал все пак. Познайте от първия път на какво го е научил. Естествено на това да бъде почтен, честен и съвестен гражданин, никога да не краде от народа и винаги да мисли доброто на българите. хахаха ... Честно казано ако хора като Милен Велчев и синовете им започнат да ни агитират да НЕ се ваксинираме, ще имат по-голям шанс да ме накарат да се замисля аджеба дали да не се боцна... :)
30
6
 
0
 
! Отговори
Германец преди 2 години
"Аз пък като видя "Германец" вече цъкам минус без да чета." -- Аз пък ти турих едно плюсче, да не седи само това, което сам си си ударил. Голяма несигурност трябва да те тресе, за да си слагаш сам плюсове.
29
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз пък като видя "Германец" вече цъкам минус без да чета. Заедно с Бау ми е в категория "плява".
28
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво на сина му. Вече и тези, които се двоумят ще знаят, че не трябва да се боцкат. Все пак крушата не пада по-далече от дървото, а знаем Миленчо след участието си в управлението на България колко много обедня. Сигурно и синът му ей така безплатно е решил да спасява българския народ. Браво хахаха ... и има разни вЕрват ли вЕрват. Еми щом вЕрват на Миленчо и Били Гейтс, значи си заслужават ваксинката...
27
8
 
0
 
! Отговори
Германец преди 2 години
"Вече като видя "Германец" и ми става смешно преди да съм прочел коментара ти" -- Тоест живея в главата ти без да плащам наем :)
26
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Посегнаха и на децата
25
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 25 "Според теб сина му на кой прилича, на Миленчо или на някой друг?" Ее, може да прилича на съседа.
24
0
 
17
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
Докъде я докарахте, да разчитате на отявлен крадец и разбойник като Милен Велчев, а знаем поговорката, че крушата не пада по-далече от дървото! Мунджо Узунчо съвсем я втаса с тва НДСВ, ама той Гержикя напрай служебен мин. председател. за да върне Бойко на бел кон за "Борисов 3". Така се създава силен олигархичен отбор с точните прецизни пасове, подавания и отигравания;)))
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Германец - хахаха ... Вече като видя "Германец" и ми става смешно преди да съм прочел коментара ти, а като го прочета се смея с глас. Да питам и теб. Според теб Милен Велчев някога лъгал ли е българския народ, за да спечели пари? Според теб сина му на кой прилича, на Миленчо или на някой друг?
22
1
 
21
 
! Отговори
Anonimen преди 2 години
Милен Велчев рекламно лице на кампания за ваксиниране? Доктор Менгеле не е ли по-подходящ?
21
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Запомнете това ***! Само след някоя друга година ще ни бъде представено като поредния спасител ала кирилчо! Продукт на същите кукловоди!
20
0
 
25
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 2 години
ХА ХА ХА СИНЪТ НА МИЛЕН ВЕЛЧЕВ . КАТО СИНЪТ НА ТОДОР ЖИВКОВ. ХА ХА ХА. ЗАКРИВАЙ
19
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кое е това училище, дето голяма част от съучениците му са ваксинирани? И то при около 5% ваксинирани деца у нас? Този и да лъже не го бива! Татко му трябва още да го учи.
18
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ - Я кажи Миленчо според теб някога лъгал ли е българския народ за пари? Ей така питам за мнението ти...
17
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя *** май го подготвят за политическа кариера......
16
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И какво, вЕрвате ли му на Миленчо и на сина му? Преди 20-ина години му повЕрвахте и си построи няколко хотелчета. ПовЕрвайте му пак, за да може и сина му да си построи няколко. ... Боц, боц и после леле мале какво стана... Щом хора като Миленчо ни агитират да правим нещо, то със сигурност разумните НЯМА да го направим, а останалите да се боцнете. Успех!
15
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Велчев, за колко продаде сина си?
14
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С ТАЯ ПЪПКА НА ЧЕЛОТО ТРЪГНАЛ ДА МИ ДАВА АКЪЛ