Бил Гейтс с прогноза: Край на COVID пандемията през лятото

Това при условие, че няма нови, по-опасни щамове
18 ное 2021 08:24, Ния Христова
95
Бил Гейтс с прогноза: Край на COVID пандемията през лятото
Снимка: БГНЕС
"Смъртността от коронавирус и общите нива на заразяване може да достигнат средните за сезонния грип до следващото лято, при условие, че няма нови, по-опасни щамове". 
 
Това мнение изрази основателя на Microsoft Corporation Бил Гейтс, който бе гост на "Нов икономически форум" в Сингапур, събитие организирано от бизнесмена Майкъл Блумбърг, предаде БГНЕС.
 
На фона на развитието на естествения имунитет, ваксинацията, появата на нови лекарства "смъртността и заболеваемостта трябва да спаднат рязко", смята Гейтс. Той прогнозира, че "при липса на нови щамове до средата на следващата година тези цифри може да достигнат сезонни данни за грип". 
 
Гейтс призова "световната общност да работи активно за ликвидиране на коронавируса, за да намали заплахата от нови пандемии".
 
Основателят на Microsoft сподели, че очаква с нетърпение светът да се "справи с предизвикателствата, свързани с доставката на ваксини срещу коронавирус през следващата година".
 
Бил Гейтс и бившата му съпруга Мелинда ръководят благотворителна фондация, която има приблизително $50 млрд. Чрез фонда вече са разпределени стотици милиони долари за разработване на ваксина срещу коронавирус и за подкрепа на бедните, които са най-уязвими от пандемията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Посланието е 100% ваксинация и край на пандемията още това лято ... иначе по-опасни щамове?
59
1
 
41
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Бил Гейтс ще си организира с приятелчетата си ново събитие 202. Ще ги покани пак хора от клановете Рокфелер, Ротшилд, Морган, от ФБР, от ЦРУ, от фармацевтичните фирми, някой и друг пиар-експерт. Можеш, Бил, да поканиш пак и Анита Сисроу (Anita Cicero) от институт "Джон Хопкинс" за модераторка, красива жена е. Па си пийнете и си хапнете и си симулирайте "пандемия",ама този път да умрат не 50 милиона, а 500 милиона за 1 година. Само не знам едно: Докога останалия свят ще ви гледа безучастно?
58
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички епидемии ще приключат,когато някой приключи с него.Много хора вече искат да му "благодарят"за загубите и за починалите си близки.И от останалите седем милиарда все един ще се намери да изрази"благодарността"си от името на всички.Интетрсното е какво ще се случи след това с всичките му последователи,които се възползваха от неговата "фондация".Вече се чуват гласове,че има заведени съдебни дела за измама.Затова и сега "обръща палачинката".Ако го подхванат и адвокати ще го оглозгат до "кокал"
57
2
 
26
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
МНОГО ТУК СТЕ ЗАБРАВИЛИ! НО БИЛ ГЕЙТС ТОВА ГО КАЗА И МИНАЛАТА ГОДИНА, ЧЕ ЩЕ СВЪРШИ ПАНДЕМИЯТА ТАЗИ ГОДИНА :D И НЕ ЛЪЖЕ! КОВИД19 ПАНДЕМИЯТА СВЪРШИ ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА! СЕГА Е ДЕЛТА КОВИД ПАНДЕМИЯТА И ДЕЛТА КОВИД + ПАНДЕМИЯТА! А ЗА ДОГОДИНА КАКВОТО Е РЕШИЛ :D БИЛ СЕ ЗАБАВЛЯВА И ТО МНОГО!
56
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Уес, тенкю Бил! Вече ни писна, ама ще трябва ли всички да сме ваксинирани или ще ни отпуснеш малко края?
55
1
 
19
 
! Отговори
Баце ви Билчо преди 2 години
Тия икономически форуми не са безобидни,точно преди пандемията на един такъв форум в Астуриас/Испания/ се роди идеята за план"Маршал"2 и с обявяване на пндемията беше оповестен баце ви Педро.Те за това са опасни тия пандемии щото са подплатени с ужасно много пари,в случая с 1,7 трилиона евро
54
4
 
28
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
БИЛ ГЕЙТС: СЪВСЕМ ОТКРИТО ВИ ГО КАЗВАМ! ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ СЕГА И НЕ МЕ ПРЕДИЗВИКВАЙТЕ ДА ПУСНА ПОДОБРЕНИТЕ ЩАМОВЕ!
53
1
 
28
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Бил Гейтс да обясни защо организира Event 201 на 18 октомври 2019. Тогава покани на банкет хора от клановете Рокфелер, Ротшилд, Морган. Покани хора от ФБР, ЦРУ, от водещи фармацевтични фирми, здравният министър на Китай (той пък защо). Водеща (модераторка) беше Анита Сисроу от институт по паразитни болести "Джон Хопкинс". И по време на почерпката си симулират "пандемия", според която трябва да умрат 50 млн. за 1 година. Какво са знаели всичките тези хора, което ние не го знаем?
52
2
 
22
 
! Отговори
РЕптил Гейтс преди 2 години
Тоя няма ли да спре да се прави на месия? И без това времето и парите няма да му стигнат да стане безсмъртен!
51
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно ще спират да пръскат от самолетите.
50
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ключовото е - при отсъствие на нов, по-опасен щам!!
49
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мисля,че е редно да се извини на Кунчев.
48
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом този ти казва, че краят е близо, трябва да се замислиш кой край точно... Не мисля, че всичко това е създадено, за да свърши толкова бързо. Кой знае какви неща има да се случват до лятото??!
47
2
 
25
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Този се оказа един зъл гений, враг на цялото човечество. Недей да злобееш толкова, самият ти имаш 3 деца! Ето голямата ти дъщеря се омъжи, внуци чакаш!
46
3
 
31
 
! Отговори
Мишо преди 2 години
Браво, Пфайзер вече са на супер печалба и можем да отпуснем коланите!
45
1
 
29
 
! Отговори
1 преди 2 години
Тоя *** само едно нещо ще го оправи!АК-47,цял пълнител!
44
3
 
41
 
! Отговори
Право в целта преди 2 години
Този долен сатанист иска да каже, че ковид пЛандемията ще свърши, но ще започне друга!
43
2
 
32
 
! Отговори
Ха преди 2 години
Тоя как вади късмет, да обикаля в страна, където почти всеки има оръжие ....
42
4
 
33
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
СЛЕД КАТО УСТАНОВИ, ЧЕ С КОВИД НЕ МОЖА ДА ТРЪШНЕ 90% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ПЛАНЕТАТА СЕГА РАБОТИ ПО ДРУГ ВИРУС ВЕРОЯТНО ПО УСПЕШЕН ОТ СЕГАШНИЯ. ТЕ ЗА ТОВА И КУПИ ЗЕМЯ В ТУРЦИЯ КЪДЕТО ЩЕ ПОСТРОИ ЛАБОРАТОРИЯ ЗА НОВИЯ УБИЙСТВЕН ВИРУС.
41
4
 
17
 
! Отговори
Шише джам преди 2 години
Явно вече фармацевтичните корпорации, основни акционери в MS, са се налапали с достатъчно мангизи.