Защо личните лекари няма да поставят ваксини на деца?

Д-р Брънзалов: Проблемите ни с имунизацията срещу вируса са огромни
173

Засега личните лекари няма да поставят ваксини, които са предназначени за деца.

"Личните лекари нормално поставят по 1,2 млн. ваксини преди да има Ковид-19. Те познават тези деца от самото им раждане и би било редно те да ги поставят. Обаче тук има едно голямо неудобство - че ваксината не е еднодозова. В едно флаконче има 10. Не може личният лекар да отвори един флакон и да изхвърли дози", посочи заместник-председателят на БЛС д-р Николай Брънзалов  в студиото на "Денят ON AIR".

Според него ситуацията би била съвсем друга, ако сме разполагали с еднодозови ваксини. Детските ваксини ще бъдат поставяни на три места в София - "Софиямед", "Пирогов" и Окръжна болница.

"Детските ваксини ще бъдат поставени, където ще има екип и вероятността да се съберат 10 деца и да им бъдат поставени препаратите, е голяма", уточни медикът.

Д-р Брънзалов отбеляза, че сме на последно място в Европа по ваксинация, както и че проблемите ни с имунизацията са огромни.

"В момента има основно търсене на бустерни дози. Тези, които си поставиха ваксините, активно ни търсят. Не знам дали неимунизираните ще приемат факта, че така или иначе сега това е единственото оръжие за борба с пандемията в целия свят", изтъкна събеседникът.

Заместник-председателят на БЛС коментира и дали трябва да изчакаме с имунизацията, ако титърът на антителата ни е висок.

"Титърът на антителата няма особено значение, освен ако не е много висок. Няма да се получи никаква бурна реакция след поставянето на ваксината, просто тя ще бъде безполезна. Титърът на антителата не е на 100% показателен дали пациентът е с активен имунитет спрямо заболяването", обясни д-р Брънзалов пред Bulgaria ON AIR.

Специалистът посъветва всички, които имат много висок титър, да изчакат малко и да се срещнат с лекар, за да обсъдят ситуацията.

За страничните реакции след ваксинацията при децата той каза, че не се различават от тези при възрастните. По думите му в България в момента липсват мерки срещу Ковид-19.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още по темата: БЛСНиколай Брънзалов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това че дадено мнение не е политкоректно и дори е забранено не значи че не е верно. Едно нещо сме сигурни. Истината винаги побеждава понякога късно а понякога фатално късно. Което се случва сега е пирова победа.
59
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Целта- да не остане нито един чист ген на планетата. Сатанистките езотерици искат да омърсят Божието Начало. Ако вие сте атеисти, повярвайте ми, психопатите които измислиха тая лудница- не са. Те вярват в Луцифер, а вие само след 2-3 години няма да сте Божи творения. След това е всичко останало- намаляването на популацията, контрола и т.н.
58
0
 
2
 
! Отговори
Мухата преди 2 години
Класическият ужас гледайте гоКакво става при чужд ген в организма
57
0
 
4
 
! Отговори
Мухата преди 2 години
Преди да инжектирате детето си - решение, което е необратимо - исках да ви съобщя с научните факти за тази генетична ваксина, която се основава на технологията за иРНК ваксина, която създадох.Има три основни въпроса, които родителите трябва да разберат, преди да вземат това неотменимо решение:Първият е, че вирусен ген ще бъде инжектиран в клетките на вашите деца. Този ген принуждава тялото на вашето дете да произвежда токсични шипове протеини. Тези протеини често причиняват трайни увреждания на критичните органи на децата. Тези органи включват:Техният мозък и нервна система.Тяхното сърце и кръ
56
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това :) защо го слагаш за разпознаване ли и или да не би да те изтрият.
55
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До долния, на кои лъжи че има ковид ли. Ми то има над сто болести има катастрофи и какви ли не беди и трудности. Но преекспонират ковид защо ли. Разсъждението ти по долния е много долно меко казано долен си.
54
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Не може да взимате съвети за здравето си от същества които мислят че аЗ се пише със С и цялата им информация идва от Жълт Шок и Фейсбук." - Не знам дали осъзнаваш, но само с това изречение доказваш, че си напълно обладан от пропагандата... :) ... Аз лично вярвам в науката (кой те излъга, че не е така?), но не вярвам в добрите намерения на спонсорите й. Правиш ли разлика между двете? Знаеш ли кой е Герт Ванден Боше? Чувал ли си за Националната библиотека по медицина на САЩ? ... Поинтересувай се!
53
1
 
3
 
! Отговори
Помня преди 2 години
В мухата как започнаха да му се распадат тъканите на оня пич дето му влезна - ген от муха в организма при експеримента
52
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой слага служебни лайкове но това няма да му помогне. Дошло е време разделно. В дванайсе без пет може да спечелим войната с/у нас.
51
0
 
13
 
! Отговори
Вьзмутен преди 2 години
Е с какво ковид протича различно от грип - бях болен точно -10 денаОтпадналост мускулни болки и температура - пих само чай и аналгинНе помня да са ме насилвали по време на грип да нося маски или да се ваксинирам а за децата апсурд
50
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Ние живеем в страх и лъжи." - Живееш в страх само ако вярваш на лъжите... :)
49
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не се страхувам от ваксината а от доброволното ваксиниране. Това е ужасно. Зад мен не стои никой, нямам нито власт нито милиони пари нито десетки медии. По добре да умра от колкото да ме насилват. Още от маските да почнем, забрани, ковид сертификати глоби и прокоби. Повече от всичко обичам живота но това не е живот. Ние живеем в страх и лъжи.
48
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Всички ние които се противим ще изгорим, но поне изгори за да светиш..." - Не са чак толкова негативни нещата. Пий една ракия и помисли пак хаха ... Населението ще бъде намалено драстично. Това няма как да се случи с Ковид, но има как да се случи с ваксина. Извинявам се на ваксърите, че съм толкова искрен, но не аз съм избирал и избира от тяхно име. На бъдещето не му трябват хора-роботи. Има роботи за това. Нужна е критична мисъл. Само с нейна помощ има прогрес. В момента подбират...
47
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе Най добре да не горим - ваксинацията трябва да е доброволна и хората да са запознати сьс рискаЗа да си преценят ползите или вредитеНяма да се ваксинирам срещу нещо което вече сьм карал
46
2
 
11
 
! Отговори
ПазетеСеОтСДС-чумата преди 2 години
Защо ли?Защото ако умре някое дете,не дай си Боже,родителите му няма да търсят сметка на корумпираните ни и продажни политици,ами ще подпалят жив личния лекар.А тези,които поставят ваксините по пунктове,гари и автогари са анонимни. Днес ги има, утре ги няма и ще им хванат опинците ако стане сакатлък.Те за това!
45
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не може да взимате съвети за здравето си от същества които мислят че аЗ се пише със С и цялата им информация идва от Жълт Шок и Фейсбук.И вярват на врачки, ходжи, Ванга, Банга,Тони Стораро и последния да затвори вратника.После ооо не що ослепях на 35 или ооо не защо имам белодробна недостатъчност и ТЕЛК завинаги.Защото си тьп бе ***.
44
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не може в един форум да пишат едновременно ваксъри и антиваксъри все едно нищо не е станало. Не е така ковид е война. Два свята са това, обаче единия е излишен защото за другия свят работят медии политици и пари и цялата световна административна машина работят за тотална ваксина. Те не дават думата на антиваксърите в кавички. Те мачкат като танкове от втората световна война и от времето на жълтата зведа. Всички ние които се противим ще изгорим, но поне изгори за да светиш...
43
5
 
0
 
! Отговори
Бой по китайците преди 2 години
Като ЗАПАЛЯТ Китайски ресторант или Китайски Магазин, РАЗЧИСТВАТ всякакви китайски корона-вируси.....Като уб.ият в ТЪМНОТО, застр.елят или зак.олят някой китаец, виетнамец, японец, РАЗЧИСТВАТ всякакви китайски Корона-вирус, а и ще има пари и Работа за нас, българите.
42
1
 
3
 
! Отговори
Мухата преди 2 години
Корпорацията Барток технолоджи - генна терапия за подобряване на болести по човека помните ли този ужас
41
2
 
3
 
! Отговори
Ужас преди 2 години
Спомням си класическият - ужас , мухата когато се смеси ген на муха сьс човешкиСкоро си го припомних