Опашки от желаещи да се ваксинират в почивния ден

Педиатърът д-р Мариана Москова със съвети за децата
8 яну 2022 15:29, Елка Василева
139

Дванайсет изнесени пункта за ваксинация работят днес и утре в столицата. Има засилен интерес на ваксинацията, а хората продължават да се редят на опашки, предаде репортер на Bulgaria ON AIR.

 "Аз си сложих трета доза ваксина на Pfizer. Много болни, искам да се предпазя и съм ваксинирана, и съм преболедувала", сподели Дияна Петкова.

"Трябва да са по-отговорни. Като не си отговорен, като не си мислиш за здравето, страшно е. Три дъщери имам, аз първа се ваксинирах и трите се ваксинираха след мен. Отговорни трябва да сме най-вече за здравето", каза Татяна Нарова.

"Не са необходими предварителни изследвания, необходимо е децата да са здрави. Да нямат хрема, кашлица, температура, симптоми на други остри заболявания. Ако имат хронични заболявания, то те не трябва да са в стадий на обостряне - като инсулинозависим диабет, заболяване на щитовидната жлеза, бронхиална астма, ревматоиден артрит и други", обясни педиатърът д-р Мариана Москова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
0
 
1
 
! Отговори
Васко Далаверата преди 2 години
Аз съм Васко Далаверата тираджия гастарбайтер и да ви кажа че ни пръскат от са олети и после с ваксината става реакция и ни уморяват. В никакъв случай не вярвайте на сатанистите глобалисти *** защото ви цакат с отрови а ви лъжат че за ваше добро.Яшшаааавввеее.
115
2
 
2
 
! Отговори
Коментатор преди 2 години
Ако мислите че Бил Гейтс се интересува от 5 милиона антиваксъри ганьофци много се лъжете. Ще намалява населението до 2 милиарда и му пука за 5 милиона некъпани българи?
114
0
 
2
 
! Отговори
Фаизер отлежала преди 2 години
Еми нормално да има опашка - докато докарат флакона от полюса дето стои при -70 се изисква техническо времеВсе пак не бива да ферментира чудодейният елексир
113
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз също бях на тая опашка. Верно се бе извила. Имал съм много ваксини, но удоволствия като при тая, никога не бях изпитвал. Божествено! И ще доведа децата си за изпитат тази наслада.
112
4
 
1
 
! Отговори
ваксаджия преди 2 години
Сложих си ваксата не заради себе си а за да предпазя околните. По същата причина нося и маска винаги! И нося пампес ежедневно, не аз да не се изпусна в гащите, а да не се нас..рат в гащите си комшиите и околните. Тая докторка умно го е казала- Трябва да сме отговорни. Велика е- хем го е изкарала, хем ваксинирана, хем с бустер. Ето такива истински образовани докторици са ни ни нужни! Поклон пред неподкупността и...и отговорната ни журналистика, да я открият и, да и дадат думата.
111
0
 
4
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Бият ли се вече?
110
15
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да поизмрат още, явно това е естествения подбор. И без това разни дъртофели, че и антиваксъри, няма да липсват на никой. Малко икономии в бюджета.
109
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хората от интервюто са поставили маските си проформа. Общо взето със сигурност и гащите така си носят под атрибутите. То бива-бива.. ама такава ниска култура няма другъде.
108
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
айде бананите днеска има утре няма айде две за лев не се бутайте *** ще зареди още
107
0
 
10
 
! Отговори
ОвчарЪ преди 2 години
Брррррд, брррр, бррр еееер....Масова лумпенизация....Скоро когато печалбите намалеят, банкерите ще измислят нов метод за доене... Но има нещо положително, поне грипът изчезна....или не е ?! 3,2,1 щрак, отворете очи и излбейте....Мир Вам
106
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е поне като снимахте клипа не можахте ли да изведете статистите, дето спамят провакс коментарите да направят калабалъка на "виещите" се опашки де ? Или не стигна бюджета да говеа ?
105
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има ли някакви изследвания за дългосрочните ефекти от преболедуването, особено при децата?
104
2
 
7
 
! Отговори
Позитивен преди 2 години
Колкото повече инжектирани толкова повече нулирани, според клаус шваб, от това ще пострада статистиката на киро,пак ще паднат под два милиона излъганите и пак напъни, и пак озъбени физиономии
103
3
 
18
 
! Отговори
До 111 преди 2 години
Не знам защо слагат минуси като им казваме фактите. Не им харесва или са ваксинирани и си мислят че е майтап работата. Щом не вярват нека погледнат западна Европа 85% ваксинирани чупят рекорди по болни и починали. Това е само началото ! Един познат си заби на Янсен 1 доза и се мисли за тарикат щото взе сертификата с една игла но дозата е двойна спринцовка. Селски тарикат на дребно.
102
4
 
15
 
! Отговори
абеолиго...и преди 2 години
Необходимо е децата да са здрави да нямат кашлица и бля бля бля бля.Ама оФсО ЗА ЧИИ К... ТИ Е ДА ВАКСИНИРАШ ЗДРАВИ ДЕЦА БЕ .Ако имаш деца в което се съмнявам шА ги боднеш ли със смъртта.
101
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз гледах скорошното интервю на Гейтс за метавселената и за необходимостта според него от цензура на медии, социални мрежи, защото иначе хората не слушат правителствата си и не изпълняват команди, както е случая с ваксините. А те искали да правят много по-големи иновации и хората, ако не са послушни нямало да ги приемат...Лошо ми стана като четох това!
100
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Богатите в лицето на Мъск, Бил Гейтс, Безос, Ротшилд, Шваб и другите пробваха да създадат живот на Марс но не става. Та с ваксините ще редуцират населението на 2 милиарда и планетата ще се регенерира. Бил Гейтс каза че планетата може да се възстановява при максимум 2 милиарда души. Защо Били купи много земя хиляди хектари от дъждовните гори в Амазонка. Фондацията Бил и Мелинда гейтс също мисли за планетата. Мислете хора !
99
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всъщност исках да кажа, че наесен ще броим ваксинираните. Вече почнаха да дават фира, още преди да са си получили втората проба, а бустерната е непостижима мечта.
98
4
 
19
 
! Отговори
Всичколог преди 2 години
Пландемията гони заветната цел от 70% набоцкани, но глобално са под 50%, защото черните в Африка не искат да се боцкат. Те са лъгани, крадени, поробвани от белите "освободители". Та 70% от 7 милиарда са 5 милиарда и оставаме 2 милиарда души. Ваксинираните жени не могат да забременяват, ваксаните нямат имунна система и падат като круши от една хрема я от инсулт, я инфаркт или рак. Ваксинираните ще си осиновяват *** или негърчета. Забиеш ли иглата спасение няма.
97
3
 
11
 
! Отговори
до 87 от славянин преди 2 години
Разбира се че в западна европа положението в болниците е стабилно те и затова там въвеждат все нови и нови рестрикции и локдауни!