Мангъров: "Зелените сертификати" са опасни и ненужни

Ваксините не са 100% решение, но все пак са най-доброто, контрира го Симидчиев
16 яну 2022 20:00, Красимир Ангелов
697
Мангъров: "Зелените сертификати" са опасни и ненужни
Снимка: БГНЕС

"Хората на протеста искаха премахване на зелените сертификати и аз съм съгласен с тях, защото те са опасни и ненужни“. Това заяви в предаването "На Фокус" по Нова телевизия доц. Атанас Мангъров.

По думите му, когато човек е ваксиниран, той получава този сертификат, който му дава възможност да се разхожда навсякъде и по този начин може да заразява и да се зарази.

Още по темата
"Този, който има сертификат и е ваксиниран, може да заразява и е опасен", изрази мнение Мангъров и добави: "Хората са съвсем наясно какво с случва с тях – че се опитват да ги мачкат по най-лошия начин“.

Той даде пример с Нидерландия, където над 80% от хората са ваксинирани, но страната е в четвърти локдаун.

"Елементарната логика сочи, че този който има сертификат и е ваксиниран, е по-опасен от този, който не е ваксиниран и няма сертификат", категоричен бе Мангъров.

Д-р Александър Симидчиев, пулмолог и депутат от "Демократична България" обаче го контрира, като посочи, че половината свят е ваксиниран и това няма нищо общо с конспирациите.

"Сертификатът свидетелства за тест, ваксинация или преболедуване, или наличие на антинела, което важи само в България. Ваксинираните заразяват останалите по-малко, преболедуват по-леко и смъртността е ниска", категоричен бе той.

Практически половината свят е ваксиниран, Европа е ваксинирана около 70%. България стои на дъното, констатира д-р Симидчиев. Той бе категоричен, че ваксините не са 100% решение на проблема с коронавируса, но все пак са най-доброто, което може да се направи срещу коварния вирус към този момент.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


697
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
31
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как се нарича страха от правене на секс?За Мангъров който още е девствен питам..
56
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зарязявали по малко дааааа. Кажете го на ваксинираните заразени колеги, получили подаръка от други заразени и ваксинирани колеги, а те от заразените си ваксинирани приятели и роднини. От седмица насам наблюдавам масово заразяване САМО на ваксинирани. САМО. Най-зле са тея които са го преболедували и после са се ваксали от страх.
55
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мангъров-ти си достоен лекар и човек.По-голям мъж от много продали се професори.Бог да те пази!
54
28
 
2
 
! Отговори
Гошето преди 2 години
Който му вярва е по-*** и от него
53
28
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В този сайт само хора на Възраждане,ИТН и ГЕРБ само.
52
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Люк Монтание също казва, че ваксините не работят следователно и сертификатите.
51
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво Мангърич само така, мачкай!!!
50
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прав е Мангъра! Овен това сега са зелени, но като ви "узреят" сертификатите пак ще ви рекетират да се преваксинирате.
49
3
 
40
 
! Отговори
ОбщоНационален преди 2 години
Протест, Пълна Окупация на София, не просто до Свалянето на 4-ната Ламя, а до провеждането на Народен Съд и Трибунал!
48
1
 
33
 
! Отговори
Вики преди 2 години
Милия симидчиев - това акне ли е ? По лицето му? То и Кумчев едва го спасиха. Наистина в с 2 бр ваксини. За малко . Ето Боб Сагет с 2 бустерче...
47
3
 
44
 
! Отговори
Бивш ваксан преди 2 години
Ваксинираните заразяват останалите по-малко, преболедуват по-леко и смъртността е ниска", категоричен бе д-раНищо от това твърдение не е доказано, а се базира на избирателни предположения, тепърва ще се докаже точно обратното
46
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мангъров здравен министър. Той заслужава!
45
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само силните духом хора не могат да ги купят дори и с всичките пари на света. Такива хора са родени за държавници, а тези като Киро-курулацията са родени за предатели, доносници, разбойници и измамници. Такива като Киро-тъпoто са всичките в чуждите партии ПП, ДБ, ГЕРБ, ДПС и половината от БСП и ИТН
44
24
 
5
 
! Отговори
ГРОБАР преди 2 години
Махай се бе
43
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мангъра говореше че заразата ще изчезне прави сте. Пропускате обаче появата на "ваксинките" и безбройните мутации които се появиха заради тях. Законите на Дарвин - ако не се приспособиш ще умреш. За някои от вас видимо е нужно да се учреди нова Дарвинова награда - сляп хипохондрик самоубиец.
42
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дали ваксинираните заразяват по-малко няма значение, защото все пак заразяват. Дори само един човек да заразят е трагедия! Всеки живот е важен, както казваше бибитко. Сертифицираните трябва да бъдат тествани, иначе застрашават животи!
41
40
 
12
 
! Отговори
ХАХАХА преди 2 години
Най-големия познавач от началото на пандемията. "Вирусът ще изчезне до две седмици", "Вирусът ще изчезне до Великден", "Вирусът ще изчезне до края на лятото", "Вирусът ще изчезне до есента", "70% от китайците са го минали", "100% от българите са го минали" и т.н., и т.н.
40
40
 
17
 
! Отговори
Германец преди 2 години
Този маргинал Мангъров няма друг избор освен да поддържа огъня, на който седна да се топли като съветник на Възраждане. Няма как. Но той, бидейки психопат явно не вижда морален проблем.
39
38
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Уважавам много д-р Мангъров защото смятам ,че е много опитен инфекционист и като цяло умен човек и споделям неговите виждания за зеления сертификат . Но не мога да разбера едно защо по рано се свърза със съвеските гейове от АБВ а сега още по лошо - с РУСКАТА партия Възраждане.Те използват всичко от което е недоволен българския народ за да създават дестабилизация и да работят в полза на русия !
38
8
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксинираните се разхождат навсякъде и сеят варзата и после имало бум на заразени. Това е заради тези с паспортите.