Борис Джонсън обяви: Край на маските и сертификатите

В страната няма да бъде продължен режимът на самоизолация след 25 март
Обновена: 19 яну 2022 20:23 | 19 яну 2022 16:43, Нели Христова
278
Борис Джонсън обяви: Край на маските и сертификатите
Снимка: БГНЕС

Великобритания премахва ваксинационните паспорти, задължителните маски на обществени места и препоръката за работа от вкъщи, съобщи премиерът Борис Джонсън, говорейки в Камарата на общините на британския парламент, съобщи БГНЕС.

Много е вероятно и в страната да не бъде продължен режимът на самоизолация заради COVID-19 след 25 март, заяви Джонсън.

"От следващата седмица въведените по-рано мерки ще престанат да се прилагат", заяви британският правителствен ръководител, като добави, че властите премахват задължителното изискване за показване на електронен сертификат за пълна ваксинация при посещение на определени обществени събития и нощни клубове, както и препоръката към работодателите да изпращат служителите си в работа от разстояние.

„Освен това правителството вече няма да изисква задължително носене на маски в затворени помещения и в обществения транспорт“, отбеляза Джонсън.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


278
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
3
 
42
 
! Отговори
Хайде сега преди 2 години
Пратете много поздрави на доцентите Кунчев и Витанов ! А също и на ваксинираните !
166
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега българските медии и *** ще анализират тая постъпка под претекст, че там са свръх ваксинирани, над 80% и ще ни казват "виждате ли, като достигнем и ние този % - тогава". :D Помнете го това и ги слушайте в следващите дни.
165
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
сега вече истински може да се развихри пиянката, да прави оргии и зулуми
164
4
 
11
 
! Отговори
разсмя ме преди 2 години
Тоя го е шубе, че пак ще го хванат да купонясва в локдаун и маха всички ограничения.
163
14
 
32
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
ЕС = СССР. Британците се усетиха и избягаха. А ние ще си носим маски, ще ни карат на сила да се ваксинираме. Без ваксини ще ни пращат в концентрационни лагери...СССР
162
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
на ***....баните с ваксини - ЧЕСТИТО
161
4
 
33
 
! Отговори
ГОЧО преди 2 години
Тия се сетиха че ще фалират и затова се махнаха от ес. Да видим останалите от бившия соц лагер колко ще издържат на тия 1фашистко1-2ционистки2 правила!
160
0
 
47
 
! Отговори
1 преди 2 години
Защо няма новина, че Чехия също отменя задължителната ваксинация забележете "за да не се налага разделение в обществото".
159
7
 
40
 
! Отговори
Леша преди 2 години
Написах го още преди няколко месеца - за последните 500 годни е имало 6 пландемии, всяка продължава точно 2 години. След двете години "Испански Грип" тогавашните пландемици са заявили - От тук нататък маските и ваксините са по желание. Научете се да изчислявате и откривате точния период на дадената цикличност, всичко е цикличност. След "Испанския Грип" е започнала жътвата на биг фарма от онкоболните, преди това Рак не е имало! Ще наблюдаваме какви болести инсталираха на новите наивници.
158
2
 
18
 
! Отговори
БРАВО преди 2 години
!!! Дано и останалите да последват!
157
5
 
10
 
! Отговори
Бау преди 2 години
Няма ме зает съм, в момента ме помпи един германец от новите германци на Меркелханъм. Има огромен, обре3ан патлак и мирише на овча лой, но е супер яко изживяване! Обичам мъжката любов!
156
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цялата работа е че на англичаните не им се получиха плановете,които ги Бяла замислили глобално и повече от тия циркове няма нужда.
155
0
 
55
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
Сега ще видите как за седмица - две броя на заразените рязко ще спадне, защото няма да има толкова тестване, няма да има финансови компенсации да си стоиш вкъщи, работодателите ще накарат служителите да се върнат на работа. Англичаните масово декларираха фалшиви позитивни резултати, за да не работят. Който намазал, намазал. Цирка свърши. Прибирайте шатрата..
154
36
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Британците така пробваха да не правят локдауни в началото и не знам дали си спомняте, че настъпиха мотиката. Сега пак ги ча ка същото, защото още не са готови да се преборят с вълната, която ще ги застигне. Тези мерки ще са подходящи чак наесен или следващата пролет.
153
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
178, въпросът е доколко са полезни, а не вредни ваксините.Не може все да ни натякват, че нещо недоказано (какъвто и да е продукт) било полезно, ама пусти трилиони...
152
29
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам откъде идват тези слухове колко са вредни ваксините. Живея в Канада и всичките ми съседи и колеги са ваксинирани. Двама от съседите ми имаха медицински проблеми последните години - единия с байпас точно преди година, а неговият квартирант е на редовна хемодиализа. Други съседи - учителка (германка) и баба на 85г с племенницата си на 72г. Това са съседите ми, които са предимно стари и/или болни. Колегите ми в офиса всичките се ваксинираха преди мен. Проверете ми IP адреса - отговарям за н
151
4
 
34
 
! Отговори
Антиковидваксър преди 2 години
И ся Кво? Оти ручахте жабетата? За всички ковид изтерясали откачалници има новина. Ще ви трябват още дози боцбоц. Щото във Франция от тоя половин милион новоприхванали 90% вече са били надути с графен и кой знае още каква субстанция. Казано с други думи сатанистите глобалисти искат от вас още боц боц. Ще ви дадат 70лв да си ги харчите със здраве за лекарства
150
1
 
14
 
! Отговори
До 173 преди 2 години
Ти понеже си платена кукла на кукловодите, затова ли си си избрал такова цветущо име?
149
1
 
11
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Викингският германо-руско-османо-англосаксонски евреин! Гнус! Дженифър кирлив еврейски!
148
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Даже математик Витанов каза, че след Омикрон Ковид щял да остане само като грип, КАКЪВТО Е ОТ САМОТО НАЧАЛО. Трябва да има световен трибунал за политици, медии и корпорации за това кой ще плати щетите нанесени от невероятната изкуствена паника и измислени ваксини.