СЗО: COVID е пълен с "гадни изненади", идват нови щамове

Д-р Набаро попари надеждите, че скоро ще свърши пандемията
25 яну 2022 13:03, Петя Славова
103
СЗО: COVID е пълен с "гадни изненади", идват нови щамове
Снимка: БГНЕС

COVID все още има "дълъг, дълъг път" пред себе си и е "все още много сериозен", въпреки че има известен оптимизъм, че краят на пандемията в Европа е близо, каза специалният пратеник на Световната здравна организация.

Още по темата


Д-р Дейвид Набаро каза, че "все едно просто преминаваме половината от маратона" и все още не е ясно колко време ще отнеме, за да стигнем до края, поради начина, по който коронавирусът "предизвиква и изненадва", предава БГНЕС.

Той също така разкритикува политиците и онези, които продължават да правят "удивителни прогнози", твърдейки, че Ковид трябва да се третира като грип.

COVID е "нов вирус и трябва да продължим да го третираме така, сякаш е пълен с изненади, много гаден и доста хитър", предупреди той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още по темата: СЗОнов щамкоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
1
 
37
 
! Отговори
ПКП-Кофа Неръждавей преди 2 години
Жива да не бях-каква изненада! Когато едното свърши, фашагите ще пуснат друго, тази игра е от ясна, по-ясна!
62
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След като и Израел се отказаха от зеления сертификат, защото казаха, че ваксините не действат при заразяване с Омикрон, а след четвъртия бустер е дори по-зле ясна е работата
61
3
 
46
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Хората по цял свят взеха да се усещат. И най-глупавите взеха да разбират, че ги правят на маймуни. Не може един вирус вече две години да обърква целият свят, ако беше нормален! Но той не е, създаден е с генно инженерство! Още през 2020 проф. Люк Монтание го каза. Защо му запушиха устата? Та той е един от най-добрите световни биохимици, изолирал СПИН вируса, Нобелов лауреат. Сега, след Омикрон, тези, които са го създали, подготвят почвата за нов вариант, който до март най-вероятно ще се появи.
60
1
 
7
 
! Отговори
Абсоллютно преди 2 години
До Случаен минувачТочно!
59
8
 
9
 
! Отговори
Фалшива новина преди 2 години
СЗО не говори за нови щамове. Нов щам е нова пандемия и всичко започва отначало. Досега има само един щам. Изненадите ще дойдат когато разберем какви са дългосрочните последици от преболедуването.
58
1
 
55
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Няма да ни оставят на мира. Искат да ни обработят, както се сваряват жаби - много бавно им се качва температурата на водата. И те нищо не усещат. Добре, че все пак хората притежават втора сигнална система, разум. Сигурен съм, че протестите ще се засилват.
57
2
 
48
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Миналата 2021 си мислех, че целта на световните "господари" (към които се присъедини и Бил Гейтс за жалост) е да направят икономическа криза в целия свят. Сега осъзнавам, че те искат нещо по-страшно - да държат хората в подчинение с непрекъснато изискване за поредната доза ваксина. 4-та, 5-та, 6-та...до живот. Световните фармацевтични гиганти ще спечелят трилиони, а какво слагат в тези ваксини, те си знаят. През 2014 във "ваксината" за Ебола беше открит препарат, причиняващ безплодие у жените.
56
1
 
30
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
До 51Световните рептили (Ротшилд, Рокфелер, Морган и др.) са приготвили ТРИЛИОНИ долари, за да объркат целия свят. Тяхното приятелче Бил Гейтс им помага. Резултата го виждаме всички.
55
1
 
7
 
! Отговори
пх преди 2 години
Колко готино е да си "деригент", а не "втора или трета цигулка", и авторитет друг, и парите други..., нъл тъй, ве другари от СЗО!?
54
0
 
4
 
! Отговори
Неочаквано тъп преди 2 години
Требваше сичко мигранти да ги заразят и да не ги лекуват. Кат се натръшкат и един не остане, други нема да дойдат. Тва в оправията с тех.Иначе ако БА даваха по един калашник 545 с 1000 патрона. Мотото е. Крак арабски не ще премине от тук. Казах.
53
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пичуе копи-пеистващи неща от тук и там в това сайтче, само преди 2 часа сте пуснли противоречащ материал на това по-горе. Хайде пите си хапчетата и се разберете със себе си. Заради такива "медии" като вас народа го хваща шизофрениия и вярва на съвсем измислени източници
52
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вечния въпрос: Изолиран ли е вируса за да се докаже че съществува?
51
1
 
13
 
! Отговори
въпросче преди 2 години
А СЗО с какво е пълно?
50
0
 
45
 
! Отговори
Da преди 2 години
Тези пиявици от СЗО Тръмп ги надуши и им отряза милионите ,сега се запепиха за Германия но и там скоро ше ги резнат като разберът че от пандемии и болести сътворени от тях живеят Как пък ЕДИН не се разболя от тези мъши ?
49
0
 
32
 
! Отговори
Неваксиниран преди 2 години
Цитат: "Д-р Дейвид Набаро каза, че "все едно просто преминаваме половината от маратона" и все още не е ясно колко време ще отнеме, за да стигнем до края" - Продажни човече, маратонът е с ясно установена, стандартизирана дистанция (малко повече от 42км). Да не би да намекваш, че вие от "елита" знаете колко точно ще продължи "пандемията" и че това "не е ясно колко време ще отнеме, за да стигнем до края" да е само за пред "простолюдието"?
48
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вместо да мънкате, направо питайте световните рептили колко щама още са подготвили. Война срещу човечеството ще свърши, когато достигнем златния милиард. Те го казаха, че това е целта. Играят си на Бог. Но тази игра е опасна!
47
0
 
30
 
! Отговори
аууу преди 2 години
Не се напечелиха от ваксините мизерниците!?!
46
1
 
33
 
! Отговори
бай Танас преди 2 години
д-р Набаро, ако те набарам, че ти cкинем гъзeвeте от бoй!!!
45
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гръцката азбука колко букви има? След омикрон, коя ли буква ще си хареса сзо?
44
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
MLAKNETE NAY SETNE BE GLOBALNI TERORISTINQMA STRA6NO. TOVA E KATO LEKA NASTINKA. PREDI DESETINA DENA IMAH COVID I O6TE NA VTORIQ DEN NI6TO AMA NI6TO MI NQMA6E.DAJE NE SI STRUVA I MASKI DA NOSIM.