Проф. Аргирова: Вирусът протича на фона на едно сравнително имунно население

Тя увери, че антигенните тестове хващат всички варианти
14 юли 2022 15:34, Нели Христова
52
Проф. Аргирова: Вирусът протича на фона на едно сравнително имунно население
Снимка: БГНЕС

"Антигенните тестове, с които работим, могат да хващат и последните варианти, защото тези антигени, които се хващат от тестовете, ги има и в предишните варианти", увери порф. Радка Аргирова на брифинг в Министерски съвет относно COVID ситуацията в страната. На него присъстваха и премиерът в оставка Кирил Петков, както и здравният експерт доц. Ангел Кунчев.

Още по темата
"Разделението на страната на 6 области остава, но тези области, които са във фаза 1, са административни области, а не по общия, национален план", уточни тя.

"По отношение на това, че има разлика в хода на пандемията, и по отношение на възприемчивостта към вируса - все пак не сме в началото, когато за цялото население вирусът е бил нов, сега имаме голяма част от хората, които са прекарали заболяването, голямача част, която е ваксинирана, така че вирусът този път протича на фона на едно сравнително имунно население", обясни проф. Аргирова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
1
 
! Отговори
Ратка Пиратка преди 1 година
Излезе Ратка малка пиратка, да си подруса снагата тлъста и се провикна на микрофона оп са оп са! - Само да те гепна, мутрата щи цепна, само да те гепна, мутрата щи цепна, САМО ДА ГЕ ГЕПНА РАТКЕ МУТРАТА ЩИ ЦЕПНА!
31
0
 
0
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Може би Професорадка, Радка, Пиратка Психопатка иска да става Радка Депутатка!
30
1
 
2
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Радка Пиратка - синове и дъщери на сатаната. пишат и крещят - ти си ми в краката. Няма значение колко са болните,, Важното е да направиш следното.. Повреме на разтоварване на камион здравна помощ с болен вътре. Правиш снимка... Слагаш я в някой вестник, Медия или Ковчег. Написваш статия за контрабанда и това е... друго нема... Иии вземаш хонорара от печалбара.. Кой ти проверява това що пишат "Лъжа или Измама"? Всичко е фантазия на една лека Проффф. Дама нарекла себе си Радка Пиратка Психопатка!
29
1
 
6
 
! Отговори
Нане преди 1 година
Пъ излезе радка малка пиратка, да си подруса косата руса... ===)))
28
0
 
2
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Ми то кат си носиш около тялото 5Г телефона. Ние имаме две сърца. Едното задвижва кръвта в Вени и Артерии, а другото Диафрагмата задвижва Лимфата. Връзката между двете са КАПИЛЯРИТЕ. На атомно ниво молекулите в капилярите се задвижват с атомни избухвания. Като ти сложат тялото на радиация и в космоса функцията на КАПИЛЯРИТЕ СПИРА и човек УМИРА. Телефоните близо до тялото СПИРАТ ФУНКЦИЯТА НА КАПИЛЯРИТЕ. Та носете ги цялосто изключени и само когато звъните ги включета! ХА НАЗДРАВЕ!
27
0
 
3
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
До 28 Анонимен ... Вибрация Братко.. 5Г означава 5 Гигахерца. Гига = 10 на + осма степен. а Нано означава 10 на - осма степен. Та като ти цапардосат Ковид инжекцията с графен оксижен, която е голяма, колкото нано пластинка и тънка на колкото нивото на въглеродния атом. Понеже Белите Кръвни телца пренасят Кислорода и Въглеродния двуокис, те си мислят че това е то и се запепват по тая нано пластинка, стават на тромби, спират своята функция. Човек се задушава и се праска от Мозъчен и Сърдечен Удар.
26
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
. . . увери порф. Радка Аргирова на брифинг в Министерски съвет . . . Не разбрах каква е Радка Аргирова? Какво е това порф.порфектор? Кога ще научите правопис и граматика на българския език?
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До От Вселената Как взаимодейства 5Г с тежките метали? И защо не боледуват децата, защото имат малко тежки метали в кръвта ли?
24
0
 
1
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Пречиствайте си организма от тежки метали. Ако станат много организмът ни си прави кошче за *** - тумор в което ги изхвърля. Имунната ни система пази в кошчето за *** да не влезе бактерията КАНДИДА, понеже там е мъртва зона. Но дофторите ти правят ХИМИОТЕРАПИЯ. Имунната ти система престава да работи, Кандидата навлиза в тумора, започва да се размножава и доктора казва . "Ама ти имаш рак" Та тъй тя ... ТЪПАНАРЩИНА, ко да прайш? Ами нищо! Ко може да се прай? Прайми!
23
0
 
4
 
! Отговори
Бгг преди 1 година
Поне вие слушайте кака си Радка, то на тая възраст и акъла и вече не я слуша. Да ни е жива и здрава.
22
0
 
2
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Като влизате по магазините ви дават да се дезинфекцирате ръцете с Пропилов и Изопропилов алкохол, който поддържа живота на Човешкия Чревен Метил, който на свобода живее в охлюва. Тези алкохоли ги има в червилата за устни, в кремовете, в мазилата, за дезинфекция. Къде ли не?
21
0
 
2
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Имаме Метилов, Етилов и Пропилов и Изопропилов алкохол. Метиловият алкохол е отрова. Етиловият алкохол е полезен, понрже даже нашето тяло си го произвежда за функция на мозъка. 25 мл. Ракийка са чудни на ден. Пропиловия и Изопропиловия алкохол поддържат живота на яйцата, междинните стадии и Човешкия Чревен Метил да живее в тялото на човека. Тия тежки алкохоли спират функцията на Белите кръвни телца да избиват агресора.
20
0
 
0
 
! Отговори
adventurer преди 1 година
:))))
19
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПЦР теста е измислен да лови СПИНосани хора, коронавируса болезнено много прилича на спин - не може да се изолира, не може да се лекува , смазва ти имунитета и други. Баба Радка е човека който донесе спина в България и умишлено изпрати заразата в 7 болници през 1996та и заразиха сумати народ. Сега Баба Радка е главен съветник относно Коронавируса . Не напразно са избрали нея ! Коронавирус или - въздушно капков СПИН
18
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"През 1985 година Радка Аргирова пренася от Западна Германия в дамската си чанта епруветка с вируса на СПИН "
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази ГБП (Голяма Бяла Птица) още ли мърда?
16
1
 
11
 
! Отговори
Теодоро преди 1 година
СЪД И ЗАТВОР ЗА аргирова
15
1
 
10
 
! Отговори
3737 преди 1 година
Кака Радка Кире трябваше минисътр да я направи. Той само я взе да го съветва.
14
4
 
22
 
! Отговори
Фермер преди 1 година
Како радке, питай кунчо дали това важи и за танзанийските кози и папаята? Не знам дали в национален план вирусът протича в едно имунно стадо, респективно насаждение.
13
3
 
28
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 1 година
Нещо дадоха задна със предложението за мерки,знаеха че ще ги чака бой....на тази вещица,не я ли на наричаха Радка Спина?Тя ще гори в Ада,защото върши страшно много зло,а гробът и вечно ще бъде оскверняван....