СЗО: Следващата пандемия ще почука на вратата

Държавите да предприемат реформи, за да се подготвят отсега
22 май 2023 18:15, Стела Стоянова
83
СЗО: Следващата пандемия ще почука на вратата
Снимка БГНЕС

Ръководителят на Световната здравна организация Тедрос Аданом Гебрейесус призова страните да предприемат необходимите реформи, за да се подготвят за следващата пандемия, съобщава "Ройтерс".

Не можем да протакаме до безкрай този въпрос, подчерта генералният директор на СЗО  в обръщението си към държавите членки на организацията по време на Световната здравна асамблея.

Той предупреди, че следващата пандемия ще "почука на вратата".

Още по темата

"Ако ние не направим необходимите промени, то тогава кой ще го направи? И ако не ги направим сега, тогава кога?", запита риторично шефът на СЗО.

По време на 10-дневната годишна Световна здравна асамблея в Женева, която съвпада със 75-ата годишнина на организацията ще бъдат обсъдени редица глобални предизвикателства пред здравеопазването, включително ще се проведе ключова среща относно пандемиите.

На 5 май СЗО обяви, че COVID-19 вече не представлява глобална извънредна ситуация за здравето.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още по темата: СЗОпандемия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
6
 
! Отговори
Кака Радка преди 10 месеца
чак сега разбрах, що акущерка-та напазарува толкова много фай-зъри
76
0
 
0
 
! Отговори
М' глата преди 10 месеца
До 66 От такива като теб се начетохме пишман-революционери.Куче,което лае -не хапе.
75
0
 
8
 
! Отговори
Климбо преди 10 месеца
Ние сме готови(повече от преди).Вие се стягайте десетте малки *егърчета.
74
0
 
16
 
! Отговори
Ела,гейбреСУС! преди 10 месеца
Пазя едн0 малк0 брадва зад вратата,почукай и ще ти отворя... *** YRODлива кратунка!
73
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Амчи как няма да "почука", като така радушно, с въодушевление от всички правителства се прие Ковид? Всички се отчетоха подобаващо, направиха невъзможното да продължи по-дълго. Сега - пак така, само че ще го направят да е по-трудно.
72
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Бяла мафия с черен шеф.
71
16
 
3
 
! Отговори
мхм преди 10 месеца
До Другарят Путин - хубуу би било Пyтляр да е няква алтернатива, ама реално руснаците ги продупчиха до дупка с китайския боламач, да не говорим, че си и затвориха пенсионерите и ги накараха задължително да се вакснат. Отивай се кланяй на Лукашенко, той издържа най-много макар че накрая ги изпободе всички масово по заповед на вожда за 0 време - станаха отличниците на Европа.
70
1
 
20
 
! Отговори
ПроСоТо преди 10 месеца
явно Урсуската и нейния "Партньор номер едно" вече са разработили новата "ваксина"..И тоя колорния просто ПОДГРЯВА "електората"..
69
0
 
10
 
! Отговори
Ето,това е преди 10 месеца
Истински грък.Северно нилски данаец.Каква Европа,кви 5 лева от хунзи.
68
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
преди три седмици обяха края на пандемията и днеска "неможели да протакат до безкрай" - три седмица???? не можаха да изтраят - смятай колко са алчни за власт, пари и контрол
67
0
 
23
 
! Отговори
художника преди 10 месеца
Пандемията сте вие. Лошото е, че не сме подготвени да ви махнем.... завинаги!
66
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
демек ръиш ли тоя ваксаджия иска да ни боде още и ся гласи новите вакси, само да намерят подходящ лабораторен вирус и да го пуснат някъде, после тръгват фабриките за вакси и за 1 месц пускат на пазара и ще принудят държавите да купуват, а всъщност са мо ще сменят етикета на старите вакси, да не остаат зян - мошеници
65
0
 
17
 
! Отговори
Бил е ГЕЙтс ще пуска преди 10 месеца
пак новите мутациЙ! И ще намалява народа на планатата! Зелмяни вразумете се. Развъртете мотики, тесли брадви и понатупайте ГЕЙтса и слугинажа му!
64
2
 
13
 
! Отговори
Вова ще им каже преди 10 месеца
на тия от де изгрява слънцето и къде е Слънчака! Ваксаджиите ще се почувстват така сякаш са били 10 нощувки на Слънчака! Чичо Вова ще ги зачеше с ракетите! И Бил и ГеЙтс и Урсулкта и Борел и всичките останали глусти и тении и *** в човешка форма!
63
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
събираха данни, събираха - три години - то вакси, то маски с чипове, то искаха да ни бъркат с пръчки с наноботи в носовете, да ни събират данни от мозъците и ся чичо Гейтс и оня на гугъл собственика пускат изкувсвения интелект с тези данни да ни управляват - кукли на конци сме затях
62
1
 
18
 
! Отговори
Сатанягийти фърлят преди 10 месеца
вирус след вирус по нищо неподозиращите *** стада! Падат милиони! Но ще дойде Видьовден и ще барате шмайзера ей! Файзерците да си знаят!
61
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
още помним клипчетата с *** с многото пипала у ваксите, ама ние удържахме и не се дадохме и сега ще удържим, колкото и да се пънете да измислите нещо ново, Злаци гадни и членостоноги
60
0
 
11
 
! Отговори
В наше село преди 10 месеца
дойдеа на Урсулката вакинийти! Уж безплатни ги докараа! Изпободаами са! Изпокапаа половината чиляк! По ниви по дирета, дет дой!
59
0
 
14
 
! Отговори
Безос няма ли пусне преди 10 месеца
и той един вирус да се разпише в историята! Всеки уважаващ себе си милиардер пуска по един вирус да умори милион два! Да гледа Рим как гори като Нерон! Чич Джеф, не оставай по назад от Билчо Гейса! Разработвай и ти вируса и пускай да става клабалък!!
58
1
 
16
 
! Отговори
Гейтса ще пуска пак преди 10 месеца
вируси, бактерии! Ще мори народеца! Не се спряха д техните пандемии, пландемии, пладнишки обири!