Вече е почти сигурно: COVID-19 е плъзнал от лаборатория

Това разкриват нови документи
20 дек 2023 12:01, Нели Христова
201
Вече е почти сигурно: COVID-19 е плъзнал от лаборатория
Снимка: БГНЕС

Нови документи, разкриващи план за създаване на подобен на SARS-CoV вирус в Китай месеци преди да избухне пандемията, показват, че създаването му в лаборатория е почти сигурно, както и че именно така се е разпространила глобалната зараза.

Свeтовни медии се позовават на нови документи, получени по Закона за свобода на информацията във връзка с въпросите, повдигнати в американския Конгрес. Те са свързани с планове от декември 2018 г.  да се "конструират шипови протеини" за заразяване на човешки клетки, които след това бъдат „вмъкнати в SARS-Covid". Манипулацията трябвало да се извърши не къде да е, а във Лабораторията в Ухан.

Както е известно през декември 2019 г. се появи COVID-19, който счупи всички рекорди по заразяване, причинявайки глобална пандемия. Жертвите му до декември 2023 г. са 6 987 222 души.

Предложението за конструирането на "подобрения" вирус е отправено от организацията с нестопанска цел в Ню Йорк EcoHealth Alliance, която чрез субсидии от правителството на САЩ финансира в чужбина подобни експерименти.

Според медиите въпросната организация се е опитала да заблуди Пентагона по отношение на риска, за да си осигури финансирането.

Това стана ясно, след като сенатор Ранд Пол показа документи, че в схемата е била включена и лабораторията в Ухан.

Идеята за безвъзмездното финансиране била благородна. С проекта трябвало да се обезвреди заплахата от коронавируси чрез инженеринг на "оригиналния SARS, за да се предотврати разпространението на вируса върху хората и да се разработят технология и стратегии за ваксини".

За специалисти новите разкрития показват, че изтичането на вируса от лабораторията в Ухан вече е почти сигурно, за съжаление този експеримент уж за добро уби близо 7 млн. души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
17
 
! Отговори
Нео преди 5 месеца
Половината от жертвите са от ваксините. Не бях чувал толкова лъжи за един световин здравен проблем.
31
0
 
14
 
! Отговори
Манолски преди 5 месеца
Как така лаборатория? Ами прилепа?
30
1
 
17
 
! Отговори
Мангъра преди 5 месеца
А,добър ден бе!То,това всички нормални им го казвахме,още 2020,а те сега ощипаните откриват толпата вода!Прилепа де пръднал и т.н...Тази версия беше за пред китайчетата.Всичко ще си кажат.И за бърко4ите,също!
29
1
 
18
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 5 месеца
Кой знае каубойците колко още гааддории разработват, по-добре да не знаем, иначе сигурно няма да можем да спим от ужас. Бая народ изтрепаха с тази разработка.
28
0
 
8
 
! Отговори
до 12 преди 5 месеца
Тримата китайци починаха още от първия вариант!
27
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А отговорност ще се търси ли? Или на САЩ им е простено? Няколко милиона човешки животи и трилиони загуби за икономиката, какво пък толкова, те все за добро ги правят нещата?
26
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
амер.лаборатории на Сорос 7 милиона по-малко на земята.
25
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Къв ковид ве, ковидът е грип. ОРВИ
24
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"До Анонимен 18, чибурашше, щом е краварска лаборатория, как стана така, че ККП не допусна никого там включително до ден днешен?" - И двамата сте в грешка. Истината е, че Китай е това, което е, заради САЩ т.е. те са съюзници. С Ковид също играеха заедно т.е. дали идва от Ухан или от САЩ и Китай, и САЩ бяха в играта. Китай е проект на глобалистите в САЩ, а глобалистите управляват Байдън. Другата дружина са с Тръмп и затова се ха_паха с Китай, докато Тръмп беше начело... :)
23
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен 18, чибурашше, щом е краварска лаборатория, как стана така, че ККП не допусна никого там включително до ден днешен? Сложен ли ти е въпроса? Самите коммунета го създадоха, използавйки някакви пари и от запада, но както всичко в Чайна, са решили да го "подобрят". А после умишлено пуснаха заразените в Ухан да празнуват Нова Година по света. До ден днешен, никой не им потърси отговорност за това.
22
0
 
17
 
! Отговори
До 22 преди 5 месеца
Тези който правят тези неща не ги интересуват парите! Те всички пари които са обръщение са техни! Ние само ги ползваме щото са ни ги дали на заем. Всички пари в света са кредит! И ние обикновените хора плащаме лихвите на този кредит чрез реалната работа която извършваме и всичко което произвеждаме.
21
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Файзеър регистрира 100 000 000 000 печалби отгоре през 2021-а, спрямо 2020-а ... ама казаха, че не го правят за печлабичката :)
20
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен 19 - Дрън-дрън чи пляс ... Беше си чит опит, да се направят милиарди от настинка...
19
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Неее, това е конспирация хахаха Ваксърите са потресени. 3 години по-късно св.Телевизор им казва, че все пак всичко е тръгнало от лаборатория и те вече са склонни да го приемат, нищо че от повече от 3 години им се обяснява от мислещите хора, че е така. Все пак друго си е св.Телевизор лично да ти го съобщи. Тогава е някак си по-правдоподобно, нали така скъпи наивници? И колко много неща има, които сега са конспирация уж, а след време ще ви кажат "ами да, така беше" хахаха
18
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А помните ли, като брояха всеки с ковид, за починал от ковид. А после казаха, че било "допринасящо" и без Ковид, щелид а са още живи, а след време забравиха и това, че стана много ...
17
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Това беше просто бета тест. Господарите на света се застраховат. В случай че масите отхвърлят новия световен ред и дигиталното робство и се вдигнат на бунт с цел сваляне на "елита" тогава им остава само един ход и - да пуснат смъртоносен вирус и да изтребят всички. Ковид е само носител. Идеята е към него да се прикрепи допълнителен компонент който вече ще е смъртоносен. Години наред ни плашиха с атомни бомби. Истината е че никой не иска да пуска атомни бомби! Целта са само хората.
16
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Да , в краварска лаборатория !
15
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Дали са им търсили неустойки от EcoHealth Alliance, или са си взели парата и сега се занимават със следващия проект на Пентагона?
14
1
 
25
 
! Отговори
Ние преди 5 месеца
сме сигурни още от самото начало. На тия едва сега им ставало "почти" сигурно. На бас, че и вак$ините, които карат клетките да произвеждат същия шип и без да си карал болестта, са били разработени от лаборатории няколко години преди пландемията.
13
2
 
15
 
! Отговори
То е ясно преди 5 месеца
Мангулина изяде болен прилеп и после се изпика на пазара в Ухан. Другото е конспирация за милярди.