Вече е почти сигурно: COVID-19 е плъзнал от лаборатория

Това разкриват нови документи
20 дек 2023 12:01, Нели Христова
201
Вече е почти сигурно: COVID-19 е плъзнал от лаборатория
Снимка: БГНЕС

Нови документи, разкриващи план за създаване на подобен на SARS-CoV вирус в Китай месеци преди да избухне пандемията, показват, че създаването му в лаборатория е почти сигурно, както и че именно така се е разпространила глобалната зараза.

Свeтовни медии се позовават на нови документи, получени по Закона за свобода на информацията във връзка с въпросите, повдигнати в американския Конгрес. Те са свързани с планове от декември 2018 г.  да се "конструират шипови протеини" за заразяване на човешки клетки, които след това бъдат „вмъкнати в SARS-Covid". Манипулацията трябвало да се извърши не къде да е, а във Лабораторията в Ухан.

Както е известно през декември 2019 г. се появи COVID-19, който счупи всички рекорди по заразяване, причинявайки глобална пандемия. Жертвите му до декември 2023 г. са 6 987 222 души.

Предложението за конструирането на "подобрения" вирус е отправено от организацията с нестопанска цел в Ню Йорк EcoHealth Alliance, която чрез субсидии от правителството на САЩ финансира в чужбина подобни експерименти.

Според медиите въпросната организация се е опитала да заблуди Пентагона по отношение на риска, за да си осигури финансирането.

Това стана ясно, след като сенатор Ранд Пол показа документи, че в схемата е била включена и лабораторията в Ухан.

Идеята за безвъзмездното финансиране била благородна. С проекта трябвало да се обезвреди заплахата от коронавируси чрез инженеринг на "оригиналния SARS, за да се предотврати разпространението на вируса върху хората и да се разработят технология и стратегии за ваксини".

За специалисти новите разкрития показват, че изтичането на вируса от лабораторията в Ухан вече е почти сигурно, за съжаление този експеримент уж за добро уби близо 7 млн. души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Сега е време, да се издирят всички тея, които искаха да "затваря" консираторите ... и да се покажат публично!
11
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ПАК ПРЕИНАЧАВАТЕ, В ТЕКСТА ПИШЕ ЧЕ Е ПЛЪЗНАЛ ОТ сащ-.
10
1
 
45
 
! Отговори
opa преди 4 месеца
То си беше сигурно от самото начало. 3мата китайци дето пуснаха информацията още в началото на пандемията, изчезнаха след няколко дни и така и никой повече не ги видя..
9
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"да се разработят технология и стратегии за ваксини". Значи т. нар. ваксините са чакали ПЛАНдемията и айде всичкото кеч на баламатума при Пфайзер, и така до 2027 година ще си купуваме и ще си ги изхвърляме, щото такъв "страхотен" доховор са подписали ЕС за "ваксини", които си ги поставяш през няколко месеца и пак се разболяваш. Важното е политическият елит в ЕС да си вземе своето от Пфайзер. Хората и техните пари, те не са важни. Нали не са на ЕС елита. Те не дават. Те само взимат.
8
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
не бе конспирация е :))) Истината изплува полека лека ама пак примесена с лъжи. Счупило било вирусчето всички рекорди с 6 милиона починали. Испанския грип с 50 милиона починали ви маха за здрасти, некадърни лъжци.
7
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
айде сега в затвора престъпниците автори на ковида.
6
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ето това вече е скандално. Любимите ви американци си признават че ни изтребват с ковед.
5
2
 
19
 
! Отговори
Джоб Айдън преди 4 месеца
Крадецът вика дръжте крадеца
4
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
От комунисти друго не може да се очаква. Виновни за всякакви гадости и само лъжат
3
1
 
19
 
! Отговори
100%сигурно преди 4 месеца
Симулацията на ковид плъзна от файзера и подобни
2
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Открили топлата вода!
1
1
 
34
 
! Отговори
Хахаха преди 4 месеца
Американците са се простреляли в крака. Цитирам:,, Предложението за конструирането на "подобрения" вирус е отправено от организацията с нестопанска цел в Ню Йорк EcoHealth Alliance, която чрез субсидии от правителството на САЩ финансира в чужбина подобни експерименти."