106 нови случая на коронавирус, двама души са починали

В болница се лекуват 314 души, 43 са в интензивно отделение
25 яну 2024 07:39, Елка Василева
33
106 нови случая на коронавирус, двама души са починали
Снимка: архив, БГНЕС

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 106, сочат данните на Единния информационен портал.

Направени са 2534 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 4,2 процента.

Починали са двама пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция.

В болница се лекуват 314 души с диагноза КОВИД-19, от които 43 са в интензивно отделение. Новопостъпилите в болница са 17.

Активните случаи към момента са 7 519.

През последните 24 часа са поставени 30 дози ваксина срещу КОВИД-19.

Общо 38 722 души у нас са загубили битката с коронавируса от началото на пандемията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
4
 
0
 
! Отговори
минута мълчание преди 3 месеца
Но реално нещата са още по-зле за вапцаните, понеже огромната част фалшиво вапцани са хора в активна възраст, които си купиха сертификати за да пътуват, работят и ходят по заведения. А такива хора в статистиката за починали от кромид няма! Така, че спокойно може да се каже, че всичките починали от кромид, писани като вапцани са реално вапцани! Айде честито на печелившите, слагатей по 5 маски и бегом-марш под леглото, че кромид дебне от всякъде!
27
4
 
0
 
! Отговори
минута мълчание преди 3 месеца
и понеже знам, че вапцаните сте *** - да ви обясна от къде идва "над 40%". От статистиката - 70% нормални и 30% сиропирани дават по 50% погинали. 10% (1/3 или 30% от статистиката за вапцани) фалшиво-вапцани ще погиват наравно с останалите 70% невапцани, тоест на всеки 10% популация се пада по 7.14% починали. Изваждаме % на фалшиво вапцаните от официалния на вапцаните и хоп - 20% реално вапцани дават 40+% от всички жертви! Демек двойно по-вероятно е да уммреш от кромид ако си вапцан! Честито!
26
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
те и 50 % от ваксинираните са с валшива ваксинация ама това Ган4о не го отчита
25
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
По принцип не вярвам на "една жена каза", но след като се ваксинирах 3 пъти, качих много килограми и започнаха всевъзможни болести да ми се появяват. А бях един от хората, които подържаха идеята на ваксинирането, макар и да не бях сигурен дали някакви РНК експерименти с нещо, което "не е точно като оригинала" ще работят. И като се ваксинирах пак навсякъде по здравни заведения ми правиха тестове преди престой! И какъв беше смисъла, освен наливането на пари на хора, които и те незнаят какво правят
24
4
 
3
 
! Отговори
министерство на исти преди 3 месеца
50% от починалите за деня са ваксинирани. 50% от починалите за последните 14 дни са ваксинирани.
23
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Абе що така 50% от погиналите от новата настинка за последните 2 седмица са сиропирани с вълшебните сиропи.. при все, че сте едва 30%??? Демек вероятността да гушнеш карамфилите е по-голяма ако са се доверил на "модерната нАука". Та не стига, че мреете като мухи от инфаркти, арести, онкологии... а на всичко отгоре и от кромид.. що така???
22
4
 
2
 
! Отговори
ИНТЕРЕСНО, ПО-ТОЧНО преди 3 месеца
===== ТИЯ ВЕЧЕ СЕ ОЛЯХА! ЯКО ТОЧЕНЕ НА ЗДРАВНАТА КАСА ПО КОВИД-ПЪТЕКАТА! ТВЪРДЕ ВЕРОЯТНО Е ДА ИМА И "МЪРТВИ ДУШИ" - НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ ПАЦИЕНТИ!!!====".....В болница се лекуват 314 души с диагноза КОВИД-19, от които 43 са в интензивно отделение......."
21
3
 
4
 
! Отговори
Златена преди 3 месеца
Искам отново да се върнат на "кормилото" на здравната политика ГЕНЕРЕЛ Мутафчийски, Т.Кантарджиев и Кунчев - те направиха толкова много за държавата 2020 - спасиха милиони. БЛАГОДАРИМ ВИ!
20
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Навремето Генерал Мутафчийски трябваше да ви строи антиваксърите и в редичка за ваксиниране - боц, боци-боц
19
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Що да се ваксинираме бе трролке, да мрем като колегите ти ли? Иска ти се.
18
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ваксинирайте се бе *** антивсичкоси - да не грачите и лаеете после от болести
17
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
и ти си измама - много неудачен и бъгав изкуствен интелект - дори не мога да те нарича и интелект, а просто една пихтиеста каша от нули и единици
16
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ковид е измама. Спонсорираха войната с парите от симулацията на ковид.
15
8
 
6
 
! Отговори
Копипасте преди 3 месеца
Времето през което КОВИД като Торбалан плашеше народонаселението свърши безвъзвратно и няма кой да се стресне от този (един от многото сезонни вируси)! Новия Торбалан обаче вече е факт и за него всичко е готово : лекарства, ваксини, КППта .... ВСИЧКО!
14
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Този единствен ваксър в темата остана сам. Другите починаха. А бяха мнооооого преди 4 години. Лека им пръст.
13
8
 
3
 
! Отговори
мРНК е ХУСКВАРНА преди 3 месеца
През ноември 33 928 допълнителни смъртни случая в държавите от ЕС над средния брой за периода 2016-2019 г. https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Weekly_death_statistics#Recent_data_on_weekly_deaths_in_EU_and_EFTA_countries за ноември петте най-засегнати региона по отношение на допълнителните смъртни случаи бяха: Ел Хиеро (467%, 44-та седмица, Испания), Апенцел Инеррод (320%, 47 седмица, Швейцария), Евритания (267%, 44 седмица, Гърция), Аусерферн (244%, 46 седмица, Австрия), Нидвалден (240%, 46 седмица, Швейцария).
12
8
 
6
 
! Отговори
Ай - ЦВАЙ - ПОЛИЦАЙ преди 3 месеца
Полицията в италианските затвори също бие тревога. Алдо Ди Джакомо, генерален секретар на Съюза на полицаите в затворите, също цитира тревожни данни по време на участие в италианското предаване "Fori dal Coro".https://tkp.at/2024/01/24/ploetzlich-und-unerwartet-exponentieller-anstieg-der-ploetzlichen-todesfaelle-bei-italienischen-polizeibeamten/ "През последните 13 месеца 41 служители на затворите са починали внезапно, което е с 200% повече от предишните години", съобщава Ди Джакомо. "Но данните за тези внезапни смъртни случаи ни тревожат, и то не малко."
11
8
 
6
 
! Отговори
Полицията в ИТАЛИЯ преди 3 месеца
В неотдавнашно изявление Съюзът посочи увеличаването на здравословните проблеми след ваксинация, характеризиращи се с мистериозно нарастване на смъртността сред доскоро здрави офицери. Увеличаващият се брой смъртни случаи разтревожи полицията, повдигна въпроси и подтикна към действия."Тук имаме млади колеги, на 29, 34, 40 години - но хора, които се справяха добре. През последния месец, от 15 декември до днес, научих за седем внезапно починали полицейски служители. През последната година сме почти на 50, ако не и повече", подчертава Антонио Порто, генерален секретар на италианския полицейски
10
8
 
6
 
! Отговори
мРНК АЙ ЦВАЙ ПОЛИЦАЙ преди 3 месеца
Италианският полицейски синдикат (ASO) е отправил спешен призив към властите, като е подчертал тревожното нарастване на броя на заболяванията и внезапните смъртни случаи в редиците на полицията. Тези инциденти предизвикват сериозни опасения за възможна връзка с ваксинациите с COVID-19. ОСО е решена да изисква прозрачност и задълбочено разследване на тези мистериозни и тревожни събития. https://tkp.at/2024/01/24/ploetzlich-und-unerwartet-exponentieller-anstieg-der-ploetzlichen-todesfaelle-bei-italienischen-polizeibeamten/
9
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
друго което ще помогне е да инактивираме гръмогласните антиваксъри - макар че те капят един по един от ковид