Два нови случая на коронавирус за денонощието

Направени са 1672 теста, 0,8% са положителните
10 мар 2024 08:00, Анисия Иванова
32
Два нови случая на коронавирус за денонощието
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Два са новите случаи на коронавирус у нас за последното денонощие, според данните на Единния информационен портал. Направени са 1672 теста, което е 0,8% положителни проби.

През изминалите 24 часа няма починали болни. В болници за лечение са 167 пациенти. От тях 35-ма са в интензивни отделения. Новопостъпил в болница е един човек.

Няма поставени ваксини за денонощието.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: коронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
5
 
5
 
! Отговори
мРНК при политици преди 2 месеца
12 февруари 2024 г. - 54-годишната Пати Сахота, член на Законодателното събрание на Британска Колумбия, умира внезапно на 12 февруари 2024 г., докато е на гости на родителите си.5 декември 2023 г. - кметът на Монреал, Канада, Валери Плант, която настоява за ваксини и е направила поне 3 убождания, се разминава на косъм от смърта по време на пресконференция и се свлича на пода.
4
5
 
5
 
! Отговори
мРНК резачка преди 2 месеца
Канадски политици18 юли 2022 г. - Лекар от Уинипег и бивш либерален член на парламента в правителството на Трюдо казва, че е благодарен на пожарникар извън службата, който вероятно е спасил живота му, след като е получил внезапен сърдечен удар, докато е бягал във Ванкувър. Д-р Дъг Ейолфсън, лекар от спешна помощ, правел тренировка за маратон на морската стена в Стенли парк във Ванкувър в понеделник, когато внезапно изпаднал в сърдечен арест.
3
6
 
5
 
! Отговори
мРНК е БОЛЕСТ Х преди 2 месеца
Неотдавнашно проучване установи, че по-голямата част от пациентите, които са страдали от дълъг COVID по време, когато ваксините и антивирусните лечения са били широко достъпни, са били ваксинирани. В наблюдателното проучване, публикувано в Journal of Clinical Medicine, обхваща 390 души в Тайланд, които са се заразили с COVID-19 по време на "петата вълна на пандемията COVID-19", когато доминира вариантът omicron. Пациентите са били проследявани по телефона от три месеца след поставянето на диагнозата в продължение на една година, за да се проследят физическото им състояние, психическото здраве,
2
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не ви ли омръзна да лъжете хората бе джурналята. Или за пари сте готови да продадете и родителите си а???? А уж журналистите трябвало да пишат истината такава, каквато е? Жълти интриганти сте вие.
1
4
 
27
 
! Отговори
Маннгъров преди 2 месеца
айде да се спрете вече