Лято е! Ремонтирай, освежи! После снимай и награда спечели!

Dnes.bg отново стартира "Месец на ремонтите"
Обновена: 12 юли 2017 16:13 | 3 юли 2017 12:54, Екип на Dnes.bg
3
Лято е! Ремонтирай, освежи! После снимай и награда спечели!
Снимка: Flickr

Жегите отново ни изпотиха в последните дни, което ни даде ясен знак – лятото отново е тук! Онова прекрасно време от годината, в което е време на слънце, пясък, море, планина, природа, студена бира и... време за ремонт.

Да, точно летните месеци са онова време в годината, когато се сещаме и вадим забравените в мазето или гаража чук, длето, мече, четки, кофа, найлони, машини... И се захващаме за работа в собствения ни дом, за да го превърнем в още по-добро и приятно място за живеене – с приказни кътчета, с нови технологии и много, много свежест.

Независимо дали ще правите сериозен ремонт на цялото си жилище, или просто ще го освежите с нови тапети или боя, дали ще ремонтирате във вилата или просто ще аранжирате градината си, Dnes.bg ще въде отново неотлъчно до вас в тези 3 летни месеца със станалата вече традиционна лятна рубрика "Месец на ремонтите".

А докато вие ремонтирате, ние ще се опитаме да ви бъдем полезни с разнообразни съвети, но ви обещаваме и изненади и награди, които ще разкрием съвсем скоро – само след седмица. А те определено си заслужават!

Така че – лятото е тук! Не се колебай и "разкърти" с "Месец на ремонтите в Dnes.bg"! Наградите ни те чакат, но преди това е време за работа. Да се захващаме!

Докато се забавлявате с ремонтни дейности, не пропускайте и шанса си за награда от нашата игра РАЗКЪРТИ И СПЕЧЕЛИ

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скъпи гражданино, ремонти се правят в работен ден, от 8 до 20 ч, с почивка между 2 и 4 на обед.Къртене и стъргане в почивен ден може само, ако у вас е станал водопад или са ти изгорели кабели за тока и седиш на тъмно. Всички останали отклонения от това правило в почивен ден са само след изричното съгласие на всички засегнати от шума ти съседи.
2
1
 
0
 
! Отговори
ти преди 6 години
До азМи КОГА да се ремонтира според теб, БЕ???НИКОГА???Само и само ДА ТИ Е СПОКОЙНО???Бива човек да е самовлюбен, ама ти КЪРТИШ МИВКИ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ!Комшиитш ти по терлици ли трябва да ходят за да не ти развалят "рахатлъка"?
1
2
 
3
 
! Отговори
аз преди 6 години
А пък пишман гражданите, щото решават,че като са си у тях и могат да правят каквото си искат, започват цяло лято да тормозят съседите си със стъргане, дупчене, шкурене и крясъци от майстори всеки почивен ден от сутрин до вечер.Като чуя ремонт и направо ме втриса.