Ако заложи на обикновените софиянци, Манолова печели доста

София досега е била дясна крепост, но вотът ще покаже
Обновена: 27 авг 2019 22:25 | 27 авг 2019 21:10,
59

Процесът на пречистване на БСП тепърва ще продължи. Ако БСП не подкрепи Мая Манолова, тя предварително ще загуби вота. Това каза в предаването "Денят ON AIR" журналистът Иван Гарелов по повод предстоящите кметски избори в края на октомври.

По думите му, ако екипът на Манолова се обърне към обикновените софиянци, може да разчита на много повече подкрепа.

Според Гарелов софиянци, които винаги са подкрепяли дясното не се ръководят от онова, което им кажат и затова е много възможно Йорданка Фандъкова да не бъде следващ кмет на столицата.

"В политика се гледат интересите. Ясно е, че София е била винаги дясна крепост и е дала началото на много политически кариери", припомни той.

Пред Bulgaria ON AIR събеседникът посочи, че предизборната кампания започна много по-рано отколкото се очакваше, а игрите между ръководните политически дейци са само временно притихнали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То е ясно, че Манолова е за предпочитане пред Фандъкова, но всеки би бил по-добър кмет от Фандъкова или друг послушко на ГЕРБ.
43
3
 
13
 
! Отговори
Ха ха ха, преди 4 години
Обикновен софиянец съм ,ама тази не искам да я виждам....
42
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Манолова се кандидатира или просто си "плюнчим моливите"?
41
10
 
26
 
! Отговори
Експерт преди 4 години
Мая е подходяща за продавачка, но не в магазин за луксозни стоки.Става и за секретарка в някое ТПК в малко градче през социалистическо време.На тези две позиции отговаря и външният й вид, и манталитетът, и начинът, по който говори и се кокори.
40
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На кислород е, но си остава доносник.
39
25
 
14
 
! Отговори
обективно преди 4 години
манолова е по-добрата кандидатура фандъчката требва да си ходи на село
38
4
 
24
 
! Отговори
Това изкопаемо преди 4 години
Туй дърти ченгета, платени социологически агенции, президент -- всичко е отишло на всеоръжие да поддържат Нинова и Костинбродската мутреса.После ще следват обяснения -- защо не са прогнозирали провала на М. Манолова -- кой може да я хареса. Ами простаци бол -- що да не я харесват, но не и в София.
37
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Агента пак го активизираха преди изборите!Пак облече червената фланелка със сърп и чук !
36
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Коя е Манолова и кои са обикновенните Софиянци?
35
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Който и каквото и да се плюнчи, червената сврака, дето само вряка, няма шанс в София.
34
5
 
22
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Ако Манолова се обърне към обикновеите софиянци, които не са от София, може да спечели изборите, ама в Бобошево.
33
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На София и трябва организация,спокойствие,кмет който си върши работата,познава проблемите от години,който познава инвеститорите,те го познават и той има подкрепата на правителството! От другата страна са Мая и Нинова скандалджийките!
32
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ehh gospodin gavrelov gubish vece kondizia i zapocvash da si mectaesh za tvoite kolegi komunisti-ti beshe edin veren glas na Partiata nasha lubima,no nikoga ne si bil gurnalist,a si bil dgurnale na Partiata nasha rodna,
31
6
 
3
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 4 години
ПОЕМА ЗА ПЕТЪР-ЕМИЛ МИТЕВП-Е Е КАТО ДЯДО СИ МИЛ. ПРЕПЪНАТ В ГОРАТА ВЪРВИ ПО ТРЕВАТА. П-Е Е ПРИЗНАТ АКТИВИСТ: ТУРИСТ, КОМУНИСТ, СОЦИАЛИСТ. ДОКТОР НА ТОТАЛИТАРНИТЕ НАУКИ. НЕ Е КАТО НЯКОИ НЕУКИ. ЗА ВСЕКИ ПРОБЛЕМ ЩЕ РЕШИ КОЯ ПАРТИЯ НЕ ГРЕШИ. НЕГОВИТЕ УЧЕНИЦИ ВЕЧЕ СА В РЕДИЦИ. ТЕ ПРОБЛЕМИТЕ СИ ГИ РЕШАВАТ С ПЕСЕНТА НА ВИТОШАРА:"САМО ОТ СПОРТИСТ В ПЛАНИНАТА ТИ ЩЕ СЕ СПАСИШ, ЗАЩОТО ДОЛУ Е ПОЛИЦИЯ ГОРЕ Е МИЛИЦИЯ И НАВСЯКЪДЕ Е АВИАЦИЯ БЕЗ КОМУНИКАЦИЯ".Автор: Георги Илиев Митев .ПОТЪРПЕВШ И ПРЕСЛЕДВАН .
30
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само едно не мога да разбера като какво животно трябва да се разбира израза "кореняк софиянец" - такова животно просто няма!!Преди да стане столица по стратегически причинен е била село с няколко хиляди селяни. По това време най големия и най модерен град в България е вечният град и най стар жив град в света Пловдив, който между другото също е бил също столица и то по рано от София на Източна Румелия, която е била много по богата от Княжество България. А градове като Русе, Велико Търново, Варн
29
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искам си Фандъкова и ремонта на графа.
28
9
 
14
 
! Отговори
Стига глупости!!! преди 4 години
Кречеталото Манолова приказва това, което обикновените хорица искат да чуят. Приказва, но не върши нищо!Освен това гледа много г_л_упаво.И най-важното - софиянци искат за градоначалник човек, роден и израсъл в София!
27
9
 
12
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До "Баба Вангa рече": Нищо не е рекла Ванга, лека и пръст. Оставете на пора поне починалите с т'ролските си постове.Треска ги тресе Бойко и гребаджиите. Ами ако загубят София?
26
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма причина да се сменя кмета на София! Цялата община са представители на ГЕРБ! Фандъкова си върши работата съвестно! Манолова да си седи на *** и да чака кога ще изгонят Нинова!
25
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като сте кореняци,какво произхожда от това? Града да не е ваш?