СДС готови да подкрепят Фандъкова за кмет на София

Партията сключи политическо споразумение с ГЕРБ
30 авг 2019 22:45, Нели Христова
67

"Беше логично продължение на явяването ни на европейските избори това споразумение. Готови сме да подкрепим Фандъкова, ако тя е кандидатът на ГЕРБ за кмет на София", каза в студиото на Bulgaria ON AIR " зам.-председателят на СДС и кмет на район "Витоша" Tеодор Петков. Той коментира политическото споразумение между ГЕРБ и СДС, което има за цел двете партии да станат първа политическа сила с най-много кметове и общински съветници в страната.

По думите му звучало смешно да се правят социологически проучвания на нещо, което не е родено, визирайки данни за политическите нагласи дали Манолова или Фандъкова ще спечелят местните избори в София.

Петков припомни, че на евровота за СДС са гласували около 60 хил. души, а на следващите избори се очаква това да направят около 120 хил. избиратели.

Кметът на район "Витоша" уточни, че това, което е поел като ангажимент преди 4 г. почти на 100% е изпълнено.

"Районът е голям, с различни като население места в него, има две села. Нямаме нарушения при издаването на разрешителните за строежи, презастрояването се оказа един от водещите проблеми", обясни събеседникът.

"Канализацията е мащабен проект, това не е по силите само на един районен кмет. Столична община непрекъснато изкупува терени, за да може да реализира проекта с канализацията, а процесът е бавен", обясни още той.

По думите му проблем с детските градини все още има, в последните години са били изградени общо  4 такива, предстои изграждането на пета. Само 1 училище там не е било санирано по обективни причини, но имаме спечелен проект за него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
1
 
! Отговори
ПЕНКО преди 4 години
СТАР СЪМ И ПОЗАБРАВЯМ , НО НЕЩО МЕ РЪЧКА КАТО "СПОМЕН" ЗА ЕДИН " СЪСТАВ" :- -- " СИ-СИ-ДИ-СИ" ИЛИ БЕШЕ " СЕ-СЕ- ДЕ-СЕ " ??? ПЕЕХА И С БРАДИ И БЕЗ БРАДИ !!! ПОСЛЕ ДУМКАХА НА БАРАБАНИ !!! ПОСЛЕ ВЗЕХА ПИЩЯЛКИ !!! И СЛЕД ... СВИРЕХА ВАГНЕРОВА МУЗИКА !!! И НАКРАЯ НЕЩО ОТ ПОСЛЕДНОТО НА МОЦАРТ СВИРЕХА ЛИ- ПЕЕХА ЛИ ...-СТАР СЪМ ДА ПОМНЯ ТОЧНО ВСИЧКО ...АМА БЯХА ВЕЛЕКИ И ВСЕКИ ВИКАШЕ НА КОНЦЕРТИТЕ -"СЕ-СИ-ДИ-СИ " -" СЕ-СИ-ДЕ-СИ "- " ДЕ -СИ -ДЕ-СИ" ...МАЙ ТАКА БЕШЕ !!!!
59
0
 
8
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
Другарите от СДС пак джавкат,ненаситни са както всички комунисти...
58
0
 
9
 
! Отговори
Соня преди 4 години
СДС Смешни сте ГЕРБ НИКОГА ГЕРБ ? Който подкрепи ГЕРБ господ да го възнагради за кражби измами никога ГЕРБ ?
57
3
 
2
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 4 години
До Дедо 40 Надяваме се същата съдба да сполети и БСП. Нинова работи упорито да закрие БСП , по поръка на Мавъра.
56
2
 
1
 
! Отговори
Така е .. преди 4 години
И ще успеят. Така трябва.
55
0
 
3
 
! Отговори
П.Петров преди 4 години
Та какво искат софиянци - разлика, промяна или всичко да е по старому?
54
1
 
8
 
! Отговори
П.Петров преди 4 години
СДС отдавна се изпразни от съдържания, но с присламчването си към ГЕРБ съвсем се обезличиха и логично ще изчезнат.Ако софиянци изберат Манолова или Фандъкова резултатът ще е един и същ - БКП-ДС олигархията ще продължи да усвоява средства от обществени поръчки, платени с парите на данъкоплатците, а софиянци ще живеят с оставените им безобразия като "Гаф Игнатиев" , Монумента на Окупационната Червена Армия като най-висок паметник и т.н.Разлики между Фандъкова и Манолова има, но ПРОМЯНА НЯМА!
53
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 53На твоето му викат "приказки на ангро"!
52
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
СДС се скриха под шлифера на Борисов.
51
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРБ вече не смее да се явява самостоятелно на избори. На евроизборите СДС осигури 60% от гласовете, а получи само едно място, което е несправедливо.
50
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименМАНОЛОВА Е НАПРАВИЛА НЕЩО ЗА БРАТЯ ГАЛЕВИ.
49
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонименкакво е направила манолова за хората? кажи едно нещо поне
48
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До: 53Аз не вярвам, аз виждам. Мая Манолова направи много за хората, докато Фандъкова... да кажем че не направи нищо лошо, поне в сравнение с другите комунисти.Така или иначе, всичките са комунисти - не гласувам за нито един от изброените!Просто мразя комунисти!
47
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още ли има балъци дето вярват на манолова?
46
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
СДС УЖАСЯВА ЧЕРВЕНИТЕ ПРОШЛЯЦИ!
45
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Червени.....наричащи себе си СДС?Старата песен на нов глас.Комунистическа България през 21-ви век - ето това е бъдещето, ако навремето сме се чудели как ще изглежда то, ей го на!
44
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Избирайте ГЕРП и ББ! Аз ги (го) обичам! Намигачка, метафорка може и иронийка! Ха де?
43
3
 
1
 
! Отговори
Казуар преди 4 години
Фандъкова и Мая Манолова произхождат от семейства на комунисти.
42
13
 
4
 
! Отговори
Червени вампири преди 4 години
Брей, пустите му комунисти много изнагляха - искали кмет на София като първа стъпка за идването им на власт. Ние ги чакаме да измират, те власт сънуват! Айде чиба, престъпни коминтерновски ***! Синя София не може да избере червен кмет, колкото и да се прави на независим. Мая-независима,подкрепена от БСП,кмет на София!?Това е вицово определение за независимост!
41
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още ли има будали? А гинко пиете ли? Сдс е рожба на комунистите (за което заслужават оскар тия комунисти) герберастите са същото нещо.. Та жокер - герб фандъкова сдс... Светва ли ви лампата или пак ще сте овце?