Манолова влиза в битката за София, хвърля оставка като омбудсман

Тя ще бъде издигната от инициативен комитет
Обновена: 3 сеп 2019 10:40 | 2 сеп 2019 22:01, Анисия Иванова
319
Манолова влиза в битката за София, хвърля оставка като омбудсман
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Мая Манолова подава оставка като омбудсман утре и ще се кандидатира за кмет на София. Това става ясно от съобщение, изпратено до медиите от сдружение "Промяна за София и България".

Още по темата


Стартира подготвяне на инициативен комитет за издигането на независимата ѝ гражданска кандидатура.

Тя ще подкрепи и други независими претенденти за кметове и общински съветници в цялата страна.

"Можех да изляза в неплатен отпуск, но нямам нужда от застраховка. Кандидатирам се смело и почтено“, заяви още Манолова по време на неформална среща с граждани, публични личности и НПО.

На срещата е взето решение да стартира сформирането на инициативния комитет.

Така от 6 септември започва събирането на подписка в подкрепа на кандидатурата на Мая Манолова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


319
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
205
9
 
1
 
! Отговори
До Всичко е ОК преди 4 години
Димитър Николов е избран с 85% от гласовете на Бургас.За твое сведение ЦИК не обявява резултатите от тези избори а Районните комисии където всички партии и кандидати за кметове са представени.ОПОРКАТА в София нищо не е направено издиша: 2 милиона идват от чужбина всяка година ЗАЩОТО София последните години стана красива Европейска столица.30 години преход никога не съм гласувал нито на едни избори за БСП и сега ще накарате такива като мен да гласуват за пребоядисан на НЕзависим кандидат.НИКОГА
204
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Манолова е от най старата класическа мафия.
203
4
 
7
 
! Отговори
iceblast88 преди 4 години
Аз съм антикомунист каза Бай Тиквонии докато местеше с език от лявата в дясната бузка орехчетата на Бай Тошо! Кои не е комунист бе? Цялото ГРОБ е пълно до пръскане с дърти БКП ***! Единствената разлика между БСП и ГРОБ е, че първите играят ролята на лошото ченге, а вторите на доброто ченге! Разлика между БСП и ГРОБ НЯМА! Все БКП и все любовтта към парата ги обединява!Това са национални предатели възпитани във вярност към партията майка и които предаде принципите им на крадливост, се заличава
202
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БКП ви спретна "избор" за кмет на гето софия - мая фандъкова - гласувайте ***!
201
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен189 : Дедото на Бойчето не е убит по политически причини ,а заради това,че докато мъжете са били на фронта ,той е ,,подщипвал,, невестите им...
200
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БайфиданНикой не е крал толкова милиарди колкото Герб ,с тези милиарди ,които мафията лап на София трябваше да блести !
199
3
 
4
 
! Отговори
Ехаааа, преди 4 години
ще има женски бой - скубане, плюване, клетви и прочее зрелища за плебса !
198
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Важното е да махнем мафията на ГЕРБ от София. Никой не е разрушавал София толкова много, колкото ГЕРБ. Дали ще е Манолова или някой друг е без значение. Важаното е кмета да не е от мафията.
197
12
 
3
 
! Отговори
Байфидан преди 4 години
До 226. Глу.пости. Никой не е направил повече за София от Фандъкова и ГЕРБ. Май си забравил миналото. А и ако Манолова стане кмет (което няма да се случи) ще видиш какво значи провал.
196
6
 
2
 
! Отговори
Винету преди 4 години
До 226. Хе-хе, и от какво да ги е страх? От кюстедилската слив.а ли?
195
5
 
10
 
! Отговори
Софиянец преди 4 години
София е дясна тук са съсредоточени най-свободолюбивите хора и никога няма да прости на Герб ,че излъгаха че са десни и присвоиха десните избиратели ,затова че този път ще накажем Герб за всичките им лъжи ,за наглостта и алчността ,за всички милиарди които глътнаха а София е зарината с *** ,детски ясли няма, презастрои се точно като черноморието по тротоарите няма място за пешеходци от коли ,изабщо бардака на Бойковата дружина... Ние сме против Герб !
194
5
 
4
 
! Отговори
всичко е ОК преди 4 години
Димитър Николов днес каза, че Фандъкова ще печели от първия път, въобще да не се притеснява и да излиза спокойно на избори.. В Бургас също всичко е готово, бюлетини, протоколи, ЦИК са подготвени за предстоящата поредна победа. Този път няма да гласят резултата 3 дни и нощи, всичко е ОК.
193
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Провал за София ще е всички общински кметове от ГЕРБ и кмет от бсп.Тотална кражба на павета, плочки, перки от акули за вилите в Бояна.
192
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки друг ще е по-добър кмет от кмет на ГЕРБ. Борисов и Фандъкова са пълен провал. Съсипаха хубавата ни София.
191
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В свърталището на ГЕРБ се размириса - як страх ги тресе.
190
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АзЩе плаче строителната мафия а не софиянци...Милиардите ,които глътнаха за тези некачествени ремонти ще ги сънуват !
189
3
 
8
 
! Отговори
iceblast88 преди 4 години
Егати избора честно! Отляво кандидата на БКП облечена в червено Мъя Говнова, в десния ъгъл кандидата на БКП облечена в синьо е Юрдечка Фандъчкова. Накрая да не се чудите как така при такава конкуренция печели БКП? Голям избор ви се предлага няма що, едно и също г***вно в различна опаковка! Да не се чудите после защо между двата бонбона няма разлика, а вкусът им е все един и същ? Еми защото идват от един и същ з***дник! Затова са еднакви! Да ви е честит новия кмет от БКП, която и боя да е от двете!
188
13
 
11
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Тая ако стане кмет на София ще плачем май за Фандъкова))
187
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички ние десните избиратели на София не щем и да чуем за двете комунистки и ще си гласуваме за нашият си кандидат но бъдете сигурни ако нашият не успее да се класира за балотаж че ще гласуваме против Герб това не е партия това е тоталитаризъм и наглостта и лакомията на вожда и с всички с които се е оградил трябва да бъде наказан !
186
9
 
5
 
! Отговори
Мислеща преди 4 години
Щом е станала омбудсман, трябва да си изкара мандата до край, иначе е безотговорно и предателско спрямо хората, които са и гласували доверие. Но и тя като Бойко не довършва никой мандат, а се хвърля в нови води. За мен тя не е алтернатива, защото е в Б отбора на Бойко. Освен това ,в едно интервю казва, че ако Господ я 078запази жива след рака, тя повече с политика няма да се занимава. Е, не изпълни обещанието си!