Ламбо "за" Мая Манолова за кмет, но се притеснява от комитета й

Симпатизирам и на Фандъкова, призна Данаилов
53
Ламбо "за" Мая Манолова за кмет, но се притеснява от комитета й
Снимка: Булфото

Стефан Данаилов подкрепя Мая Манолова за кмет на София и същевременно призна, че симпатизира и на Йорданка Фандъкова като градоначалник.

"Двете дами, които ще се явят на състезанието за кмет на София, ще ги гледам по особен начин. Това са интересни и умни жени. Симпатизирам на Йорданка Фандъкова. Тя обаче е доста уморена, рутината също пречи. Това са недостатъци", изрази мнение легендарният актьор в интервю пред bTV.

Още по темата
"Прави впечатление, че каквото и да се случи, минава покрай нея и все някой друг го е извършил. А цялата отговорност носи тя. Харесвам я, но винаги съм гласувал против нея и е ясно защо", допълни Данаилов.

Легендата изрази мнение, че Мая Манолова трябва да решава проблемите на София по свой начин.

"Плаша се от екзалтираните жени. Малко се страхувам от нейния инициативен комитет. Това са едни млади хора, които са много остри и напрягащи. А тя е много склонна да приеме това и да продължи по техния начин. Така че я съветвам да укроти тона", заяви Ламбо.

"Преди време й казах, че не става за президент. Сега най-отговорно казвам, че каквото и решение да вземе моята партия, аз съм „за” Мая Манолова да бъде кандидат за кмет на София", допълни Стефан Данаилов.

Легендата на киното все пак пожела да има повече женственост, мисъл и по-малко емоция в кампаниите на Фандъкова и Манолова.

Самият Данаилов се завръща на сцената само дни след инцидента, при който счупи тазобедрена става. Първото представление след претърпяната сериозна операция е тази вечер във Варна на постановката "Актрисата".

"Като започнах да прохождам прилично си казах защо да спирам представленията. Адреналинът помага - усетя ли публиката, забравям за болката", посочи легендата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
4
 
! Отговори
съвет преди 4 години
До АнонименА ти си смени дамската превръзка,че вече си червен.
27
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гледай си червения *** човече!
26
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Епохални временаАбе нека не бърза да се бетонира,за да не го бетонира баш Началника случайно.
25
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вас червеното знаме роди...! Данаилов винаги е близко при коритото!
24
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добър актьор,всичко което е, е благодарение на БКП-БСП! Легенда е за журналиста,писал статията! Червена реклама! Това е!
23
2
 
11
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
Бате Ламбо бичи по 1000 лв/500?/ за 10 минути ,а вие се блъскайте за кюфтета на промоция в ,, Кауфланд,,...
22
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
...Корнелия нямя начин да вземе повече от 70 места.При повече късмет,аз,дпс и ти имаме над 160 места.Свикваме ВНС,гоним Радев и следващите 10 г.сме бетон!
21
7
 
3
 
! Отговори
Епохални времена преди 4 години
Изтекъл е разговор на шефа със слафчо.Целта е той да обере част от вота и да му го подари.А ако резултатът е по -добър,правят тройна коалиция с герп,свикват ВНС,променят конституцията,президентска република,предсрочни избори и ...боби прецедент."...СТАНЕ ЛИ ТОВА,10г СЕ БЕТОНИРАМЕ"-казал началника.
20
4
 
17
 
! Отговори
65 преди 4 години
Ами Манолова за да стигне до тук затова е влязла в редовете на БКП.Иначе няма издигане.
19
3
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
до 16Манолова каза че преди 4 години напусна БСП. Уж де.Пенчо бе чети...... Казах ти че глу пав коментар постига обратен ефект. Ама де акъл .
18
5
 
16
 
! Отговори
65 преди 4 години
Абе Стефчо, абе Ламбо,що не си седнеш на *** накрая и ти. Вече и наборките ти по селата не ти вярват.Гледай си ставата и старините
17
4
 
11
 
! Отговори
ист преди 4 години
Гледам го Ламбо - дал - взел. Май го хапят му хите.
16
12
 
6
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
До долу манолова!Що да и се забрани ?! Манолова НИКОГА не е била член на БКП ! За разлика от лицето Бойко Методиев Борисов ! Манолова е приета в редовете на БСП през 1996 !
15
2
 
16
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Оставаше да не си подкрепят кадъра...баси изненадата..
14
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този е на всеки километър ..... От едната болница в другата ахахахахахахах червена дядка !!!!!
13
9
 
9
 
! Отговори
Един преди 4 години
До долу манолова!Не така, бaйнo. Ако "хората са доволни много" от правителството, то няма да гласуват за Манолова. Ако гласуват за Манолова, начи не са "доволни много". Капиш? Тва е то демокрацията, бaйнo. Знам, че не ти харесва демокрацията, ама то тва е щото си гербер.
12
18
 
18
 
! Отговори
долу манолова! преди 4 години
Не бива да се позволява на Манолова да участва в изборите, трябва да бъде спряна по един или друг начин. Прокуратурата може да се намеси! Сега не е нужна нестабилност, нека не се клати правителството виждате колко работа се върши всеги ден се стороят заводи и детски градини и хората са доволни много.
11
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
каква полза ,радост и удоволствие за лъжливия душевния подем на София.Нима толкова се осиромашил в парламента ,че трябва години наред да ни натрапва присъствието и мнението си
10
8
 
13
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Бат Ламбо от...скромност,хвали и кметицата Йорданка,все пак е...етичен,уважава жените.Сигурен съм,че не би казал лоша дума,ни за Караянчева,ни за Дариткова,ни за ,Десислава с големите...очила,ни за друга женичка от...власта.Това е...джентълмен,за пример и за това жените го...уважават.
9
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Такива изказвания, врът, врът, врът... и така, и онака, и всекък.