Манолова вади пет стълба с над 340 мерки за проблемите на София

София - светла, чиста, удобна, привлекателна и заможна
53
Манолова вади пет стълба с над 340 мерки за проблемите на София
Снимка: Пресцентър на Мая Манолова

В управленската програма на Мая Манолова има пет стълба с общо над 340 мерки, които дават решения на повече от 190 проблема в развитието на София. Това съобщиха от екипа на кандидата за кмет.

По първия стълб - "София - светла, умна и почтена", Манолова иска да въведе електронни референдуми, базирани на блокчейн технология като най-ефективната антикорупционна мярка.

По втория стълб - "София - чиста, уютна и зелена", ще се предприемат драстични мерки срещу замърсителите- коли, кал, комини. Сред мерките за Витоша са достъпността до планината с градски транспорт всекидневно и възстановяване на лифтовете в съществуващите трасета.

В третия стълб - "София - удобна и подредена", фокусът е върху мерките против презастрояването, особено в междублоковите пространства, детските площадки и парковете. Акцент в програмата е развитието на т.нар. Северен град - развитие на София на север с нискоетажни сгради и еднофамилни къщи. Манолова обяви и дългосрочна програма за изграждане и ремонтиране на тротоарите в София, както и цялостна програма за изграждане на важните транспортни връзки.

По четвъртия стълб - "София - с грижа за гражданите", ще се работи по осигуряването на детска ясла и градина за всяко дете до края на мандата.

Петият стълб - "София - привлекателна и заможна", предвижда да не се увеличават данъците, а бюджетът ще се харчи публично и прозрачно, и в реално време всеки ще може да следи правените разходи.

В управленската си програма Манолова е включила още реконструкция на манастирите около София в т.нар. софийска Света гора, създаване на мобилна мултиезична апликация за историческите забележителности, културния афиш, ресторантите и хотелите в столицата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: Мая Маноловапрограма
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И Джамбазки че я мине .
22
0
 
10
 
! Отговори
123 преди 4 години
До баба мараТака е, Люлин е с 30-35 годишна инфраструктура, нито един нов тротоар или улизц, нищо, просто нищо. ***, кооп. пазар - тип катун, ужас и безумие.
21
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С тая агресия,дрезгав глас ,търсене на кусури,крясъци и аааааа и ъъъъъъъъъъ прилича на оратор от времето на Октомврийската революция !
20
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нищо не направи като омбудсман. Оправи си част дълговете към КТБ.
19
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Учила е в Болшая и Магучая. В Болшой театро романеле се учат на много номера. Важно е пари да падат.
18
4
 
18
 
! Отговори
стар софиянец преди 4 години
Един като нея имаше не знам колко стълба за 800дни,но реализира само един-ОБЛАЖИ СЕ !,,Вервахте ли му?" И тук намерението на новософиянката е май същото.Празни думи,никакви реални неща и никаква управленческа членска маса.Езуитски изявления и подмолни комунистически игри.
17
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стара лисица е . Може да извади некакъв нов фокус.
16
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тя може ли да брои до 340 ?
15
4
 
17
 
! Отговори
а съдиите ? преди 4 години
помнин манолова на митинга на бсп - беше докарала разни разголени фусти да танцуват пред застарелият им електорат - жалко и пошло... помним я и как викаше от парламентарната трибуна ... ех мая, ех манлова - добре се беше закрепила като ом боцман ама сега от 2 стола на никъде - търси си нова работа, че ще останеш безработна...
14
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Манолова прилича на застаряла прости тутка, отчаяно наклепана с червило и руж... И разбирала от блокчейн...
13
5
 
20
 
! Отговори
Някой преди 4 години
По стар комунистически обичай се набляга на количеството, а пълнежът се състои от фрази като "предприемане на мерки", "намиране на решения" и прочие кухи фрази. Много ми е интересно колко ще й се вържат на пачия акъл.
12
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доста е преписвала от десния кандидат на Демократична България Борислав Игнатов.
11
4
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
презастрояването в софия ни съсипа живота в люлин се сечат дървета които ниесме садили и на тяхно място не се садят нови това важи за западната част на околовръстното в люлин ако ни свържат с индуст зона в божурище ние сме умрели отвсякъде нямаме болница в 200 000 раион тротоарите пред блоковете са на45 години хлътнали и се събира вода
10
4
 
6
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Баби и дядовци ни управляват...
9
8
 
22
 
! Отговори
Хахаха преди 4 години
Типично по комунистически . Всички си приличат като две капки вода.Големи обещания сладки приказки заучени фрази.На теория са велики.,нямат стигане.Получат ли власт се издънват винаги.Защото са некадърни и изостанали в развитието си апаратчици. Тази жена няма нито едно качество, подходящо за кмет на столица. Грешния човек на грешно место.
8
6
 
7
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Че я изпапкам Майчето !!!
7
14
 
11
 
! Отговори
Ха преди 4 години
"... ама като ЗНАЕМ кой стои "Като ЗНАЕМ?!Аз не съм те упълномощавал да се изявяваш и от мое име.И не е чудно, че точно ти ще гласуваш за Фандъкова.
6
21
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мачкай Фандъците!
5
6
 
24
 
! Отговори
Ттт преди 4 години
От къде ги вади отректома ли си Първо да си покаже дипломата си от комсомолската школа. И кой нормален ще я признае за бакълаврска степен
4
12
 
28
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Някой стълб я е хлопнал по главата...