Нелогичното се случи: "София Прайд" зад кандидатурата на... Джамбазки

Да бъдеш гей не е позорно, написаха те в Facebook
Обновена: 2 окт 2019 14:10 | 2 окт 2019 13:38, Анисия Иванова
197
Нелогичното се случи: "София Прайд" зад кандидатурата на... Джамбазки
Архив: Булфото

Гей общността у нас, в лицето на организаторите на "София Прайд", застана зад кандидатурата за кмет на... Ангел Джамбазки.

Причината е, че се почувствали обидени от коментара на Волен Сидеров, лидер на партия "Атака", в снощното предаване Референдум по БНТ, откъдето той беше позорно изгонен.

В ефира на националната телевизия Сидеров нарече многократно "гей" своя бивш коалиционен партньор, настоящ евродепутат и кандидат за кмет на София Ангел Джамбазки.

На страницата си във Facebook гей общността написа:

Още по темата

"София Прайд" категорично застава зад Ангел Джамбазки! Осъждаме остро нападките на основа на действителна или предполагаема сексуална ориентация от страна на Сидеров, защото те нямат място в един цивилизован политически дебат в една европейска демократична държава", заяви в своя позиция организацията, която е отговорна ежегодно за провеждането на гей парада в София.

"Да бъдеш гей не е позорно. Позорно е това да бъде използвано като компромат. Призоваваме за избори без омраза! И подчертаваме, че ако господин Джамбазки преосмисли политическите си ценности, вратите на организационния комитет на прайда са отворени за всеки", се казва още в позицията на "София прайд".

Припомняме, че и двамата - Ангел Джамбазки и Волен Сидеров, се кандидатираха за кмет на София, а в програмата и на двамата присъства забрана за провеждането на "София Прайд".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
0
 
0
 
! Отговори
БатБулгар преди 4 години
По-големият найтап ще е, Джамбазки наистина да стане кмет и да забрани гей парада, бидейки подркепен от тях. Тогава много ще с смея :) хахахахахахаха
129
1
 
2
 
! Отговори
Гейо Джамбазина преди 4 години
Защо да е нелогично? Много си е логично даже!
128
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
почти никой не взима тази "подкрепа" насериозно, глупава шега, а за Джамбазки е малко вероятно да е гей, ако беше гей надали щеше да се навира в ръководството на ВМРО, много нелогично сам да ходиш където мразят такива като теб.
127
3
 
13
 
! Отговори
Шпагов преди 4 години
Ангеле, признай си бе, момче! Да ти олекне.
126
3
 
9
 
! Отговори
Оберфелдфебел преди 4 години
Май, май Волен се оказа прав......
125
4
 
3
 
! Отговори
Нищо нелогично преди 4 години
Е, то това е само на думи. Реално те си имат представител в инициативия комитет на Манолова. Една откачена лелка от някакъв образователен център' Сияйни'. Или 'Озарени' беше? Това е лобиста на гей общността
124
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако искаме България да е нормална държава трябва да бъдат забранени:Прайда,БХК,НПО-тата и много други неща вредни за държавата и обществото от морална гледна точка неща.Но "сребролюбците" са изключително много.За някои лев ще продадат и най-милото си.Такива хора се наричат ПРЕДАТЕЛИ.Начело с БОКО ТИКВАТА,който е доказан КОМУНИСТ и АНТИ БЪЛГАРИН.
123
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Върнете дъгата на децата ве, крадливи наглеци.
122
5
 
39
 
! Отговори
Гого преди 4 години
София прайд е моралният упадък на държавата ни и на нацията като цяло
121
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що бре, може пък да си е съвсем логично. Майтапът настрана, едва ли твърдението на сидеров може да се нарече обида. Целият фарс от онзи ден беше пресметнат и режисиран. Чешмеджиева също попадна в капана, оставяйки го да бесува повече от половин час. Това с полицаите също не биваше да се излъчва в ефир. Предаването трябваше да бъде прекъснато много по-рано и да се оправят зад кадър или да го отложат. Каквото целеше воленчо си го постигна - скандал и реклама за пред шшашавите му фенове.
120
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
**** номера.
119
1
 
18
 
! Отговори
. преди 4 години
А сега логичното,никой няма да гласува за този луд, лицемерен фашист.
118
4
 
15
 
! Отговори
Чочко преди 4 години
Абе , защо никой не пише ,че Сидеров е СЕДЕСАР ,БИВШ ГЛАВЕН РЕДАКТОР НА НАЙ ЛЪЖЛИВИЯ ВЕСТНИК "ДЕМОКРАЦИЯ" И ПРЪВ ПОМОЩНИК / ПОМПОЛИТ/ НА БАЩАТА НА БАНДИТСКАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ - ИВАН КОСТОВ ? Интересното е ,че нито една партия / ама нито една/ ,не говори за това. Така ли пък всички партии са създадени от БКП ,както СЕДЕСАРИТЕ се оправдават ,за да си прикрият кражбите и ликвидирането на Държавата след 1992 г. !
117
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да бъдеш гей си е позорно .
116
1
 
15
 
! Отговори
естет преди 4 години
грозно е и още как,дори отвтратително
115
2
 
12
 
! Отговори
Котката преди 4 години
Тези сексуални наклонности е защото на хората им е скучно и така измислят нещо ново да пробцат което до вейда то това Похотта е болезнена страст за излишно и прекомерно удовлетворяване на естественото полово влечение при човека. В медицината и психологията свръхразвитата полова страст при мъжете се представя сатириазис, а при жените - нимфомания.В християнството, похотта е един от седемте смъртни гряха.
114
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе... вие *** ли сте или сте пиари на Сидеров? Анисия явно е под средното ниво на интелегентност, след като не е загряла, че на това му се вика политическа сатира.
113
3
 
8
 
! Отговори
без думи... преди 4 години
На другия бряг е.Няма жена, няма деца....а иска Вас да Ви учи да НЕ гушкате жена си...която Ви е родила децата?!?
112
3
 
6
 
! Отговори
радвам се преди 4 години
Нека да е гей.Никога няма да има дете.Никога няма да има поколение.Обаче,ако и баща му беше като него...Нямаше да го има и ДжаМ-базки
111
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днес, Светът е Свидетел, на Нова Форма на Диктатура..., - Диктатурата на Меншинството над Мнозинството и Природата!!!!!!!!!