Кампанията за вота: Време за решения или просто спектакъл?

Eксперт: Действията на политиците са все по-малко значими
6

Кампанията за местните избори вече е в разгара си, като след малко повече от 3 седмици - на 27 октомври, ще гласуваме за общински съветници и кметове. Знаят ли обаче първите мъже как да се държат в публичното пространство и как да отговарят пред журналистите?

Още по темата
"Лицата, опитващи се да привлекат върху себе си медийното внимание, са добре познати на аудиторията. Оказва се обаче, че действията на политиците са все по-малко значими за оценката на хората. И на това дали преминават границата не се обръща особено внимание", коментира в студиото на "България сутрин" политическият психолог Антоанета Христова.

Тя аргументира твърденията си с факта, че всеки един политик имал своите привърженици, както и такива, които категорично не го харесват.

"Случващото се на политическата сцена, в разгара на предизборната кампания, е един спектакъл. Но това не бива да се превръща в норма. И цялото българско общество е отговорно да не го допуска", допълни комуникационният експерт Александър Христов в студиото на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
1
 
! Отговори
родена софиянка преди 4 години
смях в залата: Умирам да видя сценката как Манолова гризва дръвчето!Другарката вече е загубила в София, а още има време до изборите...представете си колко още има да стига до дъното..УСПЕХ НА ФАНДЪКОВА ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ!
4
3
 
0
 
! Отговори
Хайдутин преди 4 години
Всички мразят герб, кой откраднал откраднал.
3
2
 
4
 
! Отговори
София не иска... преди 4 години
София не иска *** и комунистка като Мая Манолова да е столичен кмет...
2
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не подкрепям комунистки -нито Мая ,нито Фандъкова ! Тия нямат насита ,мислят се за незаменими ...30 години стигат !
1
15
 
11
 
! Отговори
гербисто-патриот преди 4 години
Браво Фандъкова, с теб сме. Нека да подкрепим поредния мандат на кметицата ни г-жа Фандъкова, вече 10г. е доказала способностите си в столичното управление и нека да ни управлява поне още 20г. Успех.