Хомо, наркоман... Джамбазки vs. Сидеров с предложения за преглед

Битката за кметския стол явно ще мине и през лекарския кабинет
Обновена: 8 окт 2019 11:23 | 8 окт 2019 11:22, Камелия Цветанова
88

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лютите спорове между двама кандидати за кмет на София се пренесоха в полето на предизвикателствата.

Ангел Джамбазки, издигнат от ВМРО и лидерът на "Атака" Волен Сидеров си хвърлиха взаимно ръкавицата и се призоваха един друг да си направят медицински изследвания.

Още по темата

Първият настоя за тест за пристрастеност към наркотици на всички претенденти за кметския стол, а вторият - за тест за хомосексуализъм за мъжете.
 
Ангел Джамбазки изпрати писма до своите конкуренти с покана да си направят кръвни тестове за наркотици в поликлиниката на Военномедицинска академия тази сутрин.

"Все пак е важно нашите избиратели да знаят кого избират и дали кандидатите, за които гласуват, не използват забранени вещества. Това ще е тест и за други зависимости", мотивира се той.

На призива му откликнаха кандидатът за общински съветник от ВМРО Карлос Контрера и Стефан Иванов, издигнат от НФСБ. Така че тримата заедно доказаха с изследвания, че не са зависими от дрога.

В същото време Сидеров поиска кандидатите за кмет на София да докажат с медицинско изследване дали са хомосексуални или бисексуални.

"Относно искането на един от кандидатите за кмет на София, всички кандидат-кметове да се подложат на изследване за наркотици, съм готов още утре да се изследвам за наркотици", декларира вчера лидерът на "Атака".

"Поставям обаче и изискване към всички кандидати за кметския стол на столицата от мъжки пол да се подложат и на медицинско изследване на сфинктера, което да докаже дали са хомосексуални или бисексуални, и ако са такива, да го обявят публично, за да не стават жертва на рекет и изнудване", настоя обаче Сидеров в пост в социалната мрежа Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
4
 
3
 
! Отговори
F5 преди 4 години
Множествената склероза, артрита и атеросклерозата, водеща до инсулти и инфаркти, гадини ги правят, ако не антибиотик, значи антигъбично или антипаразитно. И заразяват, слагайки чипове в чешмите и пакетираната храна я заразяват!
33
4
 
2
 
! Отговори
F5 преди 4 години
Там, където продават ключове за жилища, имат невидими камери, заслепявайте ги, използваайки синя светлина. И в чешмите слагат чипове!
32
1
 
11
 
! Отговори
Да преди 4 години
При хабитуалния хомосексуализъм *** се изглажда по сособен начин и съдебни лекари знаят и разбирата. Така че може да се нарече тест за хомосексуализъм.Призоваваме Джамбазки да се тества.
31
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пияндури и наркомани са 60% от политиците,а Сидеров е вечно пиян и назобан с някакви таблетки!
30
8
 
0
 
! Отговори
F5 преди 4 години
Не знам кой ми цъка минуси, че в морето пускат токове, но е вярно, от хубавата, неразвалена с ток вода не се настива и не мухлясва, тя е животворяща!
29
0
 
10
 
! Отговори
sofeto преди 4 години
От "тези двечките" симпатяги единственото реално обещание което са дали за гр. София е че щели да забранят "гей-парада"!
28
3
 
0
 
! Отговори
F5 преди 4 години
Пускат ток в морето и в Дунава да не може водата да ни размагнити и да я развалят, но откъде? Че тя водата си знае работата къде да размагнитва, престъпниците пак ще могат да ги хващат, що за простотия е това да развалят тази животворяща вода?!
27
1
 
13
 
! Отговори
Йосиф Висарионович преди 4 години
Ченгеджийската групировка МВРО, която петни чистото име на организацията на Т. Александров, Г. Делчев и И. Михайлов, да спре да *** българския народ и Шкембе войвода от Русе да си признае за шуробаджанащината и за далаверите, които навъртяха за 2 години власт. Волен макар и да е луд в случая е много прав!!!
26
4
 
4
 
! Отговори
F5 преди 4 години
Фалшифицират изборите, въртят вътрешни часовници на видеокамери и правят монтажи, партия Атака реално имат много гласове ако са честни изборите, това турците са го правили и преди, тиккватта няма гласове. И не само в бг е така да манипулират изборите.
25
2
 
4
 
! Отговори
F5 преди 4 години
От партия Атака знаят ли, че това навън са визуални макети на хора и коли, и че хората ги няма?По лудниците, в социални домове набедени за луди, по затворите натопени и отвлечени в чужбина от фалшивата полиция. Малките и средните да не се разбунтуват срещу големите, но и големите си правят мръсно един на друг, всички са в кюпа.
24
2
 
9
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Нали Яне Янев беше минал медицински преглед дали е гей щото се съдеше с някакъв,тогава беше съветник на ББ!хаха
23
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както винаги, патриотите залагат на агресивното поведение, цирковете, махленските драчения, изобщо залагат на първосигналното, първобитното в човека. Хляб и зрелища. Хляб няма, останаха зрелищата. Артисти винаги е имали и ще има. Притеснителното е, че българите им симпатизират и подражават.
22
5
 
18
 
! Отговори
Гошy FucкUDnes.bg преди 4 години
Ха-ха-хахахахаха. Сидерко е чисто луд. За сефте чувам такава потресаваща простотия, че по *** може да се познае дали си гей :))) Ами Сидерко, ако имаш запек и изсeрeш някакво дебело *** 6 цола значи вече си гей, а? Eгaти и логиката. *** е мускул като всеки друг и не се разширява, както психичноболния Сидерко си мисли :)))
21
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Силистренският прокурор е убиецът от Варна по случая Дейтън, убол се е много надълбоко по крака на шилото, бачка като наемен убиец, излиза и в чужбина да убива, проваля холивудски филми, имал е римоут контрол върху чата в София и други са чатили от общежитието под същия ник.
20
3
 
16
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Гейтест 2: Сидеров води Деничка на теста. Тя събува гащичките и се надупва. Ако Джамбаза й се изрипа два, три пъти кой ще е геят? :)))))))))))))))))))))))))))))
19
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди да влезем в казармата ни правеха изследвания, включително дали не сме гейове.Караха ни да се надупим,за да види лекарят дали сфинктерът не е разширен.Така че има логика в искането на Сидеров.
18
2
 
25
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Гейтест: Сидеров събува гащетата и се надупва. Ако Джамбаза му го изтряска кой ще е геят? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
17
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези всичките са просто обида за всеки който плаща данъци!!!
16
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не може само гейовете да намазват.Крайно време е да се разреши ползването на лека дрога.
15
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Падението е голямо или на тях просто това им е нивото. Кандидати за кмет на Европейска столица, жалка работа.