Джамбазки - бял, хетеро, не иска подкрепата на гей-общността

Ако е кмет, паради нямало да има и кой каквото прави - под юргана
194
Джамбазки - бял, хетеро, не иска подкрепата на гей-общността
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Гей-общността у нас застана зад кандидатурата на Ангел Джамбазки от ВМРО за кмет на София, но той отказа подкрепата.

"Уважаеми организатори на Sofia Pride, парадът ви ще бъде забранен от мен - колкото и да ме подкрепяте. Иначе сърдечно благодаря за изразената от вас подкрепа, оценявам я високо“. написа настоящият евродепутат в социалната мрежа Facebook.

Още по темата

Гей-общността изненадващо обяви подкрепата си за Джамбазки след коментара за него от страна на Волен Сидеров, лидер на партия "Атака", в предаването "Референдум“ по БНТ. В ефира на националната телевизия Сидеров нарече многократно "гей" своя бивш коалиционен партньор Ангел Джамбазки.

"Аз съм просто бял, хетеросексуален мъж, данъкоплатец, на изборна позиция, затова отказвам любезно отправената покана“, обърна се към организаторите на "София Прайд" кандидатът за кмет на ВМРО.

"Да сме наясно - ако и докато съм кмет, никакви "паради" няма да се провеждат по софийските улици. Не отричам и уважавам правото ви на личен избор в личния ви живот. Но парадът отпада, отсега да се разберем“. продължава той.

Според него всички имат информиран избор  и ако  гласуват за ВМРО, ще получат ред и сигурност в града, но личният живот си остава вкъщи.

"Няма страшно, това е просто любов, нали така? И накрая, просто от любопитство, като специалисти - известни ли са ви и други свидетелства за обострени и хронични прояви на агресивен старчески хомосексуализъм и латентна гей-обсесия, каквито наблюдавахме в национален ефир, и дали причината е само системната злоупотреба с алкохол и наркотици?  Или просто дългата и последователна политическа травестия си казва думата? Как мислите? Fair enough?", коментира Джамбазки по адрес на участието на Сидеров в предаването на БНТ.

"Хайде, със здраве и кой каквото прави - под юргана, а не по софийските улици“, пожелава накрая той. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
1
 
1
 
! Отговори
Mitaka преди 4 години
До Чефо AA не че ми пука за този ама от кога да си мъжкар значи да храниш и имаш жена? Ако присъствието на жена е какво те определя за мъж значи си жалък. Знам че определението е в полза на жените ама се пак това ли те определя? Че много гейове има повече жени около тях, отколкото хетеро мъжете.
112
1
 
1
 
! Отговори
Аз преди 4 години
До До 99Турците са по-бели от нас
111
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига толкова жени за кмет Нека следващия е МЪЖ, А НЕ "МЪЖ"
110
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми то само войводи. Плащат хората.
109
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
* Льо Пен....извинявам се.
108
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Волен Сидеров:" Срещал съм се с политици от партията на Люпен и като чуха, че споменавам Джамбазки и казват" А, тоя вашия гейй го знаем".
107
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
do 115 Какъв предател е Волен където го изритаха от Обединени патриоти, понеже започна да им показва кирливите ризи и на Джамбазки и на Далавери Симеонов и на Каракачанската масстия? И в БНТ каза: "Направих голяма грешка, че издигнах Каракачанов за президент и след това чрез мен стана вицепремиер, тоя който от толкова крадене толкова е надебелял, че не можеш да го видиш на огледалото". Направи ги на мармалад в БНТ и Джамбазки и Каракачанов.
106
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Волен е колега на Джамбазки, имам в предвид патриот. И сигурно има информация на по високо (секретно) ниво. Те патриотите ден са заедно, друг не. Волен, Симеонов, Каракачанов чета с предател. Смях.
105
1
 
2
 
! Отговори
Marmalad преди 4 години
А твоите деца,ако имаш такива и са с различна сексуална ориентация,ще ги изхвърлиш ли на улицата? Може би ДА,щото си МЪЖКАР!
104
3
 
3
 
! Отговори
кики преди 4 години
добре де ако не си гей защо отричаш ааа
103
5
 
8
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Джамбазки е абсолютен мазен гей. За всички, които са имали честа на речите му, винаги вмъква факта, че в България не са позволени браковете от един пол и това било пагубно за държавата. Или дори да не е гей е взел пари от тях за да ги говори тези неща? Корумпиран гей!
102
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Накефи ме Сидеров как на 2 уискита опропасти жалката БНТ с нейното скапано предаване.))))И смешниците чак жандармеристи вкараха, че да го изведат!Сидеров е голям!
101
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако не беше ***, изобщо нямаше да се обясняваш, палячоооо!Волен ти го каза и истината те заболя!
100
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бял и хетеро в политиката?
99
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бял-бял, колко да е бял?
98
3
 
10
 
! Отговори
А бе, г-н Джамбазки! преди 4 години
Ти не знаеш ли, че да си бял и хетеро в рамките на ЕС вече се считаза почти престъпно?
97
6
 
4
 
! Отговори
До 99 преди 4 години
Вече сме смесени с турци твърде много за да сме бели
96
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БГ-тата не са точно бели. В централна азия от където идват , няма бели.
95
3
 
22
 
! Отговори
Чефо преди 4 години
Божее, лицемерието им е безкрайно! Нагли, арогантни....бойко не бил мутра, царя не бил комарджия, джамбазки не бил гей, станишев не бил бисексуален...Как пък само ги избирате господа хамериканци! Така ли ги държите на каишка!Някой чул ли е Джамбазки да е имал гадже, жена, деца, любовница...тишина пълна!Намерете една жена да е била с този..
94
14
 
5
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Страх ги е джендърите, нпо-така, и други такива. Джамбаза взе да набира преднина и ако той стане кмет, софия ще им стане тясна. За венците да не говорим!