БСП накратко: Завръщаме се в местната власт!

Добрев призова: Бъдете активни на балотажите!
Обновена: 27 окт 2019 20:59 | 27 окт 2019 20:48, Веселина Йорданова
87
БСП накратко: Завръщаме се в местната власт!
Снимка: Булфото, архив

Няма окончателни резултати, но с увереност БСП се завръща в местната власт. Така накратко Кирил Добрев обобщи от името на социалистите първите впечатления след изборния ден.

Още по темата
Имаме почти двойно по-голяма подкрепа от 2015 г. От така излезлите резултати сме на балотаж в 15 областни града и в някои сме първа политическа сила. Знакови крепости на ГЕРБ се пропукаха, изтъкна той.

Според него избирателите трябва да бъдат активни следващата неделя и да повярват, че промяната е в техните ръце.

Ниската избирателна активност засилва влиянието на корпоративния и купения вот, изтъкна още Добрев и допълни, че един свободно изразен глас убива един купен, затова призова всички свободни граждани да излязат да гласуват на балотажа.

По думите му София не прави изключение и апелира софиянци да помислят тази седмица и да гласуват за промяната следващата седмица.

Според него БСП е била с най-скромната и пестелива, но най-направената от сърце и душа кампания, въпреки това кандидатите й били най-проверяваните и надзираваните от държавните институции.

Той завърши с думите, че черпи МВР-Видин с баница, конфискувана като веществено доказателство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още по темата: БСПместни избори
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
1
 
2
 
! Отговори
13-та загуба на БСП преди 4 години
Това е 13-тата поредна победа на ГЕРБ(Борисов) над БСП.13 пъти БСП яде як бой от ГЕРБ. *** вместо да се крие в миша дупка, да излезе като мъж, какъвто тя твърди, че е и да си подаде незабавно оставката. *** не е БСП...
67
0
 
2
 
! Отговори
БСП-жалки преди 4 години
Най-големият проблем в България са такива *** от Бсп като ***, К.Добрев, В.Лечева, Гоце, Р.Петков, Г.Кадиев и още много други знайни и незнайни комунистически талаш, които винаги са кандидати за власт и силно замърсяват атмосферата в България.
66
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Уродливите генно дефектни полухора , които съсипаха България и трябваше след 9-ти Ноември да бъдат забранени със закон се завръщали...Смърт на комунизма свобода на народа!
65
0
 
4
 
! Отговори
Ха ха ха, преди 4 години
този напушен ли е ?
64
0
 
5
 
! Отговори
У.Ю. преди 4 години
Дилемата пред това изказване е кьорав или *** го е правил. Подобрението на положението на България и премахване на метастазите герберастки, преминава през унищожаване на имитиращата опозиция БСП!!!
63
1
 
8
 
! Отговори
Чиновник преди 4 години
БСП не печели никъде. Не може да се говори за завръщане.
62
0
 
4
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
хАХаха...аз ли не довиждам или *** само в Перник, Разград и Русе имат шанс минимален :-)
61
0
 
13
 
! Отговори
Нямат срам ! преди 4 години
Класически комунист - лъжец ! На бялото казваме черно - къде видя тази победа ?!?
60
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Статията ви за ДПС да не бамната ........ххаха
59
0
 
12
 
! Отговори
Петър преди 4 години
Днеска и жълт слон на *** точки, на ролкови кънки да мине през центъра на София - все тая! Всички граждани са заети с мисълта - Как БСП се завръщат в местната власт?!?
58
0
 
19
 
! Отговори
ХАХАХА преди 4 години
ТИ ГО ПЛЮЕШ. ТО СИ МИСЛИ, ЧЕ ДЪЖД ГО ВАЛИ ХАХАХААЖАЛИ ОПИТИ ДА СЕ ЗАМАЖЕ ПОРЕДНИЯТ РАЗГРОМ!Е ДА, ТОЯ ПЪТ ВИ БИЯТ НЕ СЪС 25:0, А САМО С 15:4!НИЕ СМЕ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР ХАХАХАХА
57
0
 
18
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
Честито другаре, като цяло спечелихте за пореден път, както спечелихте и на парламентарните, и на изборите за европейски парламент, а най-изразително спечелихте във В.Търново, където на пангара поставихте едно от лицата на партията си, за разлика от независимите кандидати в други райони на страната ... !!!
56
0
 
19
 
! Отговори
Бузлуджа,а преди 4 години
Бодряшки комунисически оптимизъм, гарниран с много лъжа -както винаги.По-точно- не е много лъжа,а само лъжа! Къде се връщаш бе,алакоолуу? Кой ви иска бе? Само бабичките дето въздишат колко убаво било едно време и как ходели всяка година на море...Е,сега ходим на море в Гърция,Турция,че и Италия и Франция и Испания..Ама вие само едно си знаете..Не разбрахте ли -НЕ ВИ ИСКАМЕ! Не ни трябвате!Щяхте да си ремонтирате чинията на Бузлуджа-много се надявахме на това-да се качите на нея и дим да ви няма
55
1
 
24
 
! Отговори
Болни мозъци преди 4 години
И 100 пъти да ги бият на избори - тия от БСП пак ще разправят навсякъде как са спечелили!
54
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кире, верваш ли си? Никъде и никакви ви нема. Ако не бяхте се лепнали за кре четалото МаяМа, хич немаше и да ви споменават при тези избори.Благодарско обаче, на теб и на леля ти корнела де бела, че си затрихте партията. Продължавайте в същия дух и до парламентарните избори ще драпате за резултат, като тоя на Иванчева.Понимайш?
53
2
 
18
 
! Отговори
Партиен член преди 4 години
Ей,момче, и ти ли не разбра,че нашата и по-точно ВАШАТА вече е ... история ?! На какво се радваш ?! На мижави трохички ?! Осмял се,орадвал се,та чак лигите му потекли и за какво ?! Никога не забравяй,че КОЙТО ЛАМТИ ЗА МНОГО - ГУБИ И МАЛКОТО,което има !Защо не се замислиш,че въпреки тоталната ви агитация и водене на "битката" в четири и пет колони едева-едва се забелязвате?! Но така е,като нямате достойнство и доблест -само знаете да обещавате и да търсите "под вола теле" Засраметъе се,бре!!!
52
2
 
16
 
! Отговори
КИРЕ МУЛЕТО преди 4 години
Завръщам се от Сърбия с куфар паре ,бееее.....
51
2
 
19
 
! Отговори
жаго преди 4 години
Къде се завръщате, че не ви видех....Да не сте нелегални....партизански брътвежи
50
2
 
23
 
! Отговори
Престъпен тандем преди 4 години
Престъпника и трафикант комуниста милионер Кирил Добрев в тандем с открадналата милиони по време на приватизацията в България г-жа Лъжа(Корнелия Нинова) искат да ни управляват, пардон крадат отново! Ще допуснем ли още веднъж да фалират България ?
49
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Успех е да се върнеш там където те е нямало. А сега се успокойте,кротко седнете на последния ред и наблюдавайте как се управлява община и се учете, въпреки че няма да ви потрябва когато и да било.