Фандъкова след първия тур: София показа, че е дясна

Софиянци показаха, че желаят развитието на града да продължи, заяви тя
Обновена: 27 окт 2019 22:42 | 27 окт 2019 22:42, Красимир Ангелов
33
Фандъкова след първия тур: София показа, че е дясна
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Днес София показа, че е дясна. Вярвам, че софиянци доказаха, че имат вярната преценка и искат развитието на София да продължи. Това заяви кметът на София и кандидат за нов мандат Йорданка Фандъкова в коментар на резултатите от първия тур на местните избори.

Още по темата
Тя поздрави за добрите резултати партиите от "Демократична България" и независимия кандидат Борис Бонев. По думите й софиянци са показали, че желаят развитието на София да продължи.

Фандъкова отбеляза, че е важно в Столичния общински съвет да има ясно мнозинство, което да гарантира прозрачност и откритост и реализация на проектите за развитие на София.

Кандидатът на ГЕРБ за София благодари на всички, които са излезли да гласуват днес, както и на тези, които са я подкрепили.

На балотажа ще разчитам на подкрепата на всички софиянци, с които заедно работихме толкова години, които показаха, че искат София да продължи да се развива, допълни Фандъкова и отчете, че е готова да разговаря с десните партии преди балотажа.

"Не се крия зад празни приказки и общи думи, хората имат нужда от това, ще продължа по същия начин", заяви още Фандъкова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
София никога, не е слагала ляв кмет. Няма да сложи и сега. Не съм от София, но само хубави думи мога да кажа за града последните 10 години. Помня го каква помия беше преди Борисов... Сред най грозните и не уредени градове в България. Нямаше дори Централна пешеходна зона. За метро бяха чували само по филмите.
22
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако "дясно" означава "олигархия", да- София е дясна!
21
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
София наистина е дясна, егоист до егоиста, мила моя майно льо, егоист до егоиста. И Изсмуква като черна дупка всичко около себе си, мила моя майно льо.
20
1
 
3
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 4 години
До ЕлиДругарко Ели. Коментирайте следния казус :Ако на следващите президентски избори за селянина с колелото гласуват с тридесет процента по-малко, това победа ли ще бъде или поражение?Венсеремос!
19
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГРОБ е организирана престъпна група за ограбване на народа!
18
3
 
15
 
! Отговори
axa преди 4 години
аха, това ли е "дясното", раздаваш цяла София на бизнесите, оставаш кварталите да тънат в мизерия, вдигаш безумно цените на градски транспорт, парно,ток, вода, вдигаш данъци за *** ,за сгради и накрая тия дори не се мърдат да гласуват а излизат да гласуват само от нейното котило, щото за тях ще има хлебец, а тия на които им го взима си стоят на топло у дома пред ТВ-то..Е, без гласуване няма как да се промени нещо. Ако пък им харесва да си я държат, ние затова бягаме от безхаберието, неграмотността, зомбирания и послушен матр'ял.
17
4
 
13
 
! Отговори
Казуар преди 4 години
Фандъкова да каже преди да се лепне за ГЕРБ, за кого е гласувала, понеже произхожда от семейство на комунисти.
16
4
 
16
 
! Отговори
Америикан преди 4 години
След оакването и през последните 2 години защо продължавате да гласувате за нея?
15
2
 
19
 
! Отговори
sos преди 4 години
кварталите са мизерни, това което оставих сега е в пъти по-зле, там и грам не е пипнато за последните поне 10г, Фандъкова освен за бизнесите не е направила нищо за кварталите, дори градския транспорт стана недостъпен с тези високи цени. иначе се събират безумни данъци смет, данък сгради и какво ли не.
14
2
 
20
 
! Отговори
true преди 4 години
софиянци не излязоха да гласуват, при 20% активност за какво гласуване говорим, само на фандъкова заинтересованите от администрацията, родата им , разни бизнеси, това са 20%. Затова дригаря борисов не искаше да има голяма активност че знаеше че ако наистина излезеха да гласуват с фандъка е свършено.
13
4
 
28
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
СОФИЯ Е ДЯСНА НО ТИ НЕ СИ ДЕСЕН КАНДИДАТ ДРУГАРКО ФАНДЪКОВА АБСОЛЮТНА ПИОНКА НА БОРИСОВ!!!БОРИСОВ НЕ Е НИТО ДЕСЕН НИТО ЛЕВ КАНДИДАТ А МУТРА КОЯТО РАБОТИ ЗА СЕБЕ СИ!
12
29
 
8
 
! Отговори
Анонимна преди 4 години
Стискам палци да спечели, заслужава го!! София не е имала по-добър кмет
11
2
 
19
 
! Отговори
Самоков форевър преди 4 години
Лево - десно, десно - лево.местиме кат за последно.Важното е келепир да има,и да плуват перки из картофената нива.
10
5
 
17
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
ама верно,защо така е подпухнала тая жена?..Къде е пионерската радост от "победата" ?..Човек има чувството че е ревала с часове и едва са я успокоили..А мускулния спазъм на лицето й,което май би трябвало да представлява "усмивка",си е ..направо болезнен..
9
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Другарко нали нямаше да вдигаш билетчето за градския. Затвори с колчета цяла София. Къде да спра автомобила за да отида на лекар. На някое дърво ли. На каква се правиш на Кореняк Софиянка ли и си мислиш че всичко ти е позволено. Аз който съм четвърто поколение не се правя на толкова интересен. И махни копоите с паяците че ще стане лошо. Ще ви макята сеяндурска само ако ми дигнат колата ще запомните кога на Стар Софиянец сте му вдигали колата. Сеяндури долнискапани.
8
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Костовистите ще те свалят и изиграят .Бойко сам си е виновен ,че назначи Мая за омбудсман .Изигра го по к.....ски.Има нещо очевидно .Преди 20 г Костов направи приватизацията в полза на червените ,днес сините му фенове ще дадат гласа си пак за БСП.
7
13
 
5
 
! Отговори
КупувамСоциолози преди 4 години
Манолова от няколко седмици върви само надолу. Уж водеше на Фандъкова с 5% преди месец, а сега вече губи с 10%. На балотажа ще загуби с над 20%. Ако някой социолог вижда друго развитие - да си хвърли дипломата. Но да мине да си вземе парите от Позитано. Абе, много девалвира тази професия- как никой не се престраши да каже истината, че Фъндъкова ще води с 10% на първи тур и ще бие 25% на втори.
6
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дясна е защото така трябва.Едно време е биля лява защото така е трябвало,а още по -преди е била и царистка защото така е трявало.
5
1
 
22
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Банкя била към Софийска община.Че то само от там,Картоффка има 30 хил.гласа,смее ли някой да пусне за...друг.
4
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мръндъкова колко жалка беше на пресконференцията.Мънкаше като селска учителка по руски, каквато всъщност е и не можа да каже две думи на кръст. Шефът й пък - турбопро стакът от Баннкя беше още по-жалък.