Левон Хампарцумян: Не е вярно, че не живеем добре!

Не гласуваш, нямаш право да мрънкаш, заяви банкерът
27 окт 2019 10:01,
129

Според Левон Хампарцумян, ако не гласуваш, нямаш право после да мрънкаш.
Още по темата


"Кампанията за съжаление мина без конкретика, а популизмът беше в повече. Българинът трябва да знае, че всичко зависи от него. И не е вярно, че не живеем добре", заяви той в ефира на Bulgaria ON AIR.

По думите му е важно с кои страни се съпоставяме. Той изрази мнение, че и ние сме били в клуба на богатите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
1
 
12
 
! Отговори
здравето преди 4 години
До АнонименКойто си има парички - обичат го всички, но има и болести и смърт!
59
2
 
1
 
! Отговори
Гост 56 - продълж. преди 4 години
До The GhostАми прави те човек, който се интересува от политика, не само говори за нея, ха честито, ако решиш?
58
1
 
14
 
! Отговори
The Ghost преди 4 години
А като гласувам и искам да мрънкам, какво променя това?
57
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако получавах петцифрена заплата, сигурно щях да мисля като този арменец. Имаше едно време най-кратък виц- "арменец-миньор". "Ситият не вярва на гладния". "Не питай за лудото, то само се обажда"...и много други.
56
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 43.Яворов много точно е описалвсичко.Щом някой тръгне да прави филм за арменския геноцит,ердо почвада ръси милиони,за да несе случи.
55
0
 
6
 
! Отговори
Гост 56 - продълж. преди 4 години
Че то така, ако нямат право да говорят негласуващите, а те са петдесет процента, означава, че само трябва да търпят, тоест, отнемат им се всички права, останалите двадесет или тридесет процента, които спечелят, имат право да решават съдбата им? Тежко на победения//Йоо, това всъщност съм го срещала в някои средновековни общества, където определени касти нямаше как да влязат в управлението, ама по никакъв начин//Де, ама сега имаме Конституция, и никой не може да я изтрие.
54
0
 
19
 
! Отговори
Смях преди 4 години
Е, за тоя всички знаем, че живее добре.
53
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре живеят българите... Обличат се с дрехи втора употреба, хранят се с *** и то скъпи, до зъболекарския стол е просто невъзможно, някои умират от студ, други, като мен са хванали пътя за чужбина.. Даже и в банките някои служители вземат 1500, което трябва да е минимална заплата в България...
52
0
 
18
 
! Отговори
Домусчиев преди 4 години
Прав е колегатаДобре си живеем
51
2
 
4
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Интересно, в денят за размисъл от години се говори точно това - дето би трябвало, да се заредим с някакъв умерен оптимизъм, бил той в единия или другия полюс - тоест от гледната точка на управляващите или на опозицията им... И накрай, или тук в началото, все ме плашат, че като реша да не упражнявам правото си на глас - което по Конституция мога и да не направя///, съм губела друго свое конституционно право - да си изказвам мнението? Брей///
50
0
 
21
 
! Отговори
Казали преди 4 години
Казали са старите хора, че сит на гладен не вярва. Човека си има милиони в сметките, къщи, коли, пазарува от магазини в Лондон. Политиците и олигарсите в България, живеят в друг свят, само някои , като Бойко са запазили селския си манталитет или просто се преструва, за да изглежда, като човек от народа.
49
0
 
10
 
! Отговори
бай муй преди 4 години
До ДемократНа хапчета ли си или ти плащат?!?
48
1
 
8
 
! Отговори
Работник преди 4 години
Герберскиде *** живеят добре
47
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А,бе тоя за хамсии ли ни взе?Човек като се ояде на чужд гръб си мисли,че всички сме на Олимп като него.Но....тариката много добре знае как сме пенсионерите,както и,че част от неговите " заработени" пари са нашите заработени пари.Червен ***!
46
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
поитали радио ереван левон арменец ли е НЕ отговорило радиото истинските арменци не правят евреиски номера
45
0
 
27
 
! Отговори
??? преди 4 години
Още преди години беше казал, че по време на кризата и той се ограничил, като си купил фотоапарат втора употреба за осем хиляди лева. Затова сития на гладния не вярва. Още повече, че беше шеф на приватизацията и после Иван Костов, като продаде Булбанк на Уникредит го направи шеф там.
44
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каза един от най-наглите крадци..........
43
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И аз щях да кажа същото като Арменеца ако бях на негово място. Но ако той беше на наше място едвали щеше да мисли така. Ако беше с 800 лв. заплатка, ако се чудеше как да нахрани малките си деца с какво да ги облече и обуе как да им купи учебници как да си плати сметките щеше да псува като хамалин. Но нее на наше място и му е широко около врата затова мисли по друг начин. Старите хора са казали. Сит на гладен вера нема.
42
31
 
7
 
! Отговори
Демократ преди 4 години
Преди 30 години бяхме в ямата на комунизма, а днес при деморакцяита и ЕС икономиката се развива, заводите никнат като гъби, бъгларинът се замогна, забогатя, върти западна кола по магистралите и прави тапи по празниците като пътува за чужбина, а пенсионерите меткат пачки с хилядарки от балконите. В своята 1300 годишна история българите никога не са живяли толкова добре както днес при демокрацията и ЕС, ЕС е най-прекрасното място за живот.
41
1
 
21
 
! Отговори
Joko преди 4 години
Ало о о ,Хемнапърдян, да ти припомня една БГ поговорка: СТИЯТ НА ГЛАДЕН НЕ ВЯРВА !