Левон Хампарцумян: Не е вярно, че не живеем добре!

Не гласуваш, нямаш право да мрънкаш, заяви банкерът
27 окт 2019 10:01,
129

Според Левон Хампарцумян, ако не гласуваш, нямаш право после да мрънкаш.
Още по темата


"Кампанията за съжаление мина без конкретика, а популизмът беше в повече. Българинът трябва да знае, че всичко зависи от него. И не е вярно, че не живеем добре", заяви той в ефира на Bulgaria ON AIR.

По думите му е важно с кои страни се съпоставяме. Той изрази мнение, че и ние сме били в клуба на богатите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Еееее,в повече ми идват неговите популистки умозаключения.За себе си е прав.Всеки гледа от неговата си камбанария!
39
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Знаете ли че?Това е когато главен прокурор държи папки с цел рекет, вместо да си върши работата. Резултатите са пътища които се рушат преди да са отворени и всичката останала пумия в обществото ни.
38
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименКакво точно са им причинили?
37
11
 
4
 
! Отговори
Пробил преди 4 години
Аз пробих при демокрацията, замогнах се, сега имам власт и пари и хората се страхуват от мен да не ги уволня и ми работят за да живея добре, а аз се страхувам от тези които ми помогнаха да пробия и да живеят сега богато. Демокрацията е най-добрата система, при социализма не можех да пробия да ми работят хората да живят добре, само при демокрацията човек е свободен да пробие.
36
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За това,което са им причинили турците,даже и майтап несмея да пиша.Черве-ната линия е много близо и ще си сторягрях.Добре ,зле ,.това е могъл,това е казал
35
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съгласен съм с Хампърдян в Армения стандарта в висок
34
4
 
31
 
! Отговори
Знаете ли че? преди 4 години
Над 90% от богаташите в България, ако не слушкат, след едно телефонно обаждане и около 24 часа могат магически да се трансформират в средностатистически българин.
33
0
 
30
 
! Отговори
8 преди 4 години
Е, то не лъже свинчото, той наистина живее добре
32
0
 
17
 
! Отговори
Дедо преди 4 години
До ай сиктирНие от 18 години САМО ТОВА ПРАВИМ,като му чуем името на тоя нагъл мошенник!
31
0
 
13
 
! Отговори
На пазар преди 4 години
Ако няма сметка в Уникредит също ли нямам право на мнение?Аз имам право на избор, а не задължение да избирам каквото и да е.
30
0
 
31
 
! Отговори
Бай х преди 4 години
Естествено, човека говори за себе си и близките си. Сложи го в панел 50 кв. С тец. Дай му пенсия от 500 лв. И пак го питайте.
29
1
 
34
 
! Отговори
ХХХ преди 4 години
По себе си ли съдиш???Пазаруваш с две колички в Метро а пендионерите си броят стотинките за хляб и мляко. Прав е народа като е казал СИТ НА ГЛАДНИЯ НЕ ВЯРВА. Много нагъл и противен човек.
28
2
 
35
 
! Отговори
Ужас преди 4 години
Този самозабравил се галеник на Костов говори само глупости.И какво като гласуваш? После си мрънкаи, а кмета облагородява района на Хампарцумян и Плевнелиев. Пък ти си мрънкаи.Банките ти увеличават таксите пък ти си мрънкаи. Банките са на печалба стотици милиони, а ти си мрънкаи.Всичко поскъпва, а ти си мрънкаи?Няма осъдени политици, олигарси и банкери, но ти си мрънкаи?
27
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А имам ли право да знам как банките ценообразуват таксите? Имам ли право да знам защо в Европа няма никакви такси за сметки и карти на работещи, а само на такива които извършват бизнес? А защо има дневен, седмичен и месечен лимит, когато тегля от банкомат МОИТЕ пари? Защо повечето потребителски кредити се гарантират от трети лица (поръчители, съдлъжници, ..etc)? Защо ГПР по потребителските кредити е 3-4 пъти по-голям от този в Европа, при еднаква стойност на финансовия ресурс? Отговори, банкерче
26
0
 
14
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Много твърдения накуп, но...........за едно е прав - Не е вярно, че не живее добре!
25
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-обичам мелтимилионер да ми разказва как хубаво живея. Аз забързан в ежеднивието, да боледувам без адекватна помощ, да броя стотинките за сметки, да поправям колата когато съм си сипал 5л бенз, да следя ежедневно за най-новия измислен данък или такса(да не го прорусна случайно), често цабравям колко хубаво живея. Благодаря!
24
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е затова мразя политиците и софия, и сороскитегендари там
23
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Напротив. Този който гласува няма право да се оплаква защото е дал право на избраните от него да го управляват.
22
1
 
26
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
Тоя май си проси да споменат родата му по женска линия.
21
0
 
32
 
! Отговори
мак преди 4 години
Нагъл е да твърди, че българите живеят добре, все едно им се присмива на всички, които не са банкери, политици и т.н. Има и хора с ниски доходи или пенсии, нима не знае? А кампаниите всяка година са едни и същи- обещания, разходки из градовете, изкуствени усмивки, прегръдки, общо взето дразнещи. Но все пак, гласувайте. Не всички са маскари, нали?