Ще привлече ли Манолова избирателите на Борис Бонев?

Не вярвам в идеята, че има червен и син вот, посочи Александър Симов
Обновена: 31 окт 2019 22:46 | 31 окт 2019 22:45, Красимир Ангелов
93

ГЕРБ са обсебени от идеята Костинброд още от началото на годината, заяви в предаването "Денят ON AIR" депутатът от БСП Александър Симов.

Той посочи, че не може да разбере защо на първия тур Бойко Борисов е заявил, че ГЕРБ печелят безапелационно изборите. Подобно на много хора, които искали промяна, Симов искал всичко да се разреши с едни избори.

"Базата, от която тръгва БСП от 2015 г., е зловеща", коментира той пред Bulgaria ON AIR. По думите му на много места червените изкарали най-подходящите кандидати за местната власт.

"Почваме да виждаме истинското лице на Фандъкова. Не смятам, че Манолова трябва да се срамува от своето минало. Не вярвам в идеята, че има червен, син, пембен вот, когато хората имат глави на раменете си", подчерта още събеседникът.

Той обясни, че е ясно, че хората, подкрепили Борис Бонев са такива, които нямаше да излязат да гласуват, ако той не беше кандидат. По думите на Симов Бонев е накарал цяло поколение да се яви пред урните.

"Голямата задача пред Манолова е да се обърне към тези хора. Смятам, че все пак те ще се появят пред урните и на балотажа", коментира още Симов и допълни, че левицата има реални шансове да спечели вота навсякъде, където има свои кандидати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
4
 
4
 
! Отговори
Надежда за София преди 4 години
Герб руши, трябва да се даде шанс да се гради!
84
3
 
4
 
! Отговори
Вангелий преди 4 години
Защо да ги привлича, те сами ще направилният избор и ще я подкрепят!
83
3
 
3
 
! Отговори
В Първанов преди 4 години
А Аз ще гласувам за Манолова
82
6
 
9
 
! Отговори
За грешните изводи преди 4 години
Понеже съм интелигентен пенсионер, гласувах за младока Бонев. Той първи заяви кандидатурата си и има най-подробната и прагматична програма за управлението на София. В неделя ще гласувам "анти герб", защото е крайно време простият човек от Банкя да разбере, че България няма да допусне да бъде потискана от диктатор.
81
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Партия оправлявана като мафиотски клан , боса е най отгоре , всичко друго е изпълнители на които смяната с други не пречи на перфектната работа на машината ! Методите са силови и за това работят винаги ! Честито на всички българи първата десетилетка от новата диктатура ! Спите ли ?
80
1
 
10
 
! Отговори
Да допълня... преди 4 години
Че как комунист ще се срамува от миналото си ? Такова животно няма.
79
6
 
8
 
! Отговори
джендар комсомол преди 4 години
Разликата между Бонев и Манолова е че на първия баба му е комунистка, а на втората баща и. А приликата е, че и двете всъщност са жени.
78
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Той обясни, че е ясно, че хората, подкрепили Борис Бонев са такива, които нямаше да излязат да гласуват, ако той не беше кандидат."Много смело обобщение. Има и друго обяснение за неочаквания резултат на Бонев. Самият Бонев трябва да го раздава по-скромно, защото от поведението му през следващите 4 години ще зависи политическото му бъдеще. Еднодневка или светулка!
77
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фандъкова ще е новия кмет, какво се пъните толкова?!Искате, не искате, промяна няма да има. На софиянци им е добре в сегашното положение, не искат нищо да се променя и гласуват за Фандъкова.Дясното е слабо и безсилно, защото не е единно.
76
6
 
9
 
! Отговори
коментар преди 4 години
81.гладувах за Бонев на последните избори и бях решил да бе ходя на избори.Трудно ми е да преценя разликата между бивши и сегашни комунисти. Май бе правя разлика .Раликата между двете кандидатки е , че Манолова я виядам винаги сред хората , а Фандъкова пред телевизора да ни обяснява защо това или онова не е станало и да глобява с хиляди фирми , които получаваха милиони
75
10
 
20
 
! Отговори
Аз гласувах преди 4 години
На първи тур за Бонев.Сега ще гласувам срещу ГЕРБ.
74
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Открадна му програмата, ред е и на избирателите :)
73
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не! Избирателите на Бонев са млади и интелегентни! Никога няма да гласуват за партийната номенклатура на БКП/БСП.
72
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хотел Хавана в Благоевград (и много магазини ) е облепен с плакти на ГЕРБ . От задната част пише СИК и ВИС 2
71
22
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще отидат, за да гласуват за Фандъкова, никога няма да позволим Мая да ни стане кмет!
70
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ИМА САЙТОВЕ КЪДЕТО СА ПОМЕСТЕНИ ЖАЛБАТА НА ЩАБА НА КОСТИНБРОДСКА ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР И ОТГОВОРЪТ НА ТАКА НАРЕЧЕНАТА ЖАЛБА- ДОБРЕ Е ДА ГИ НАМЕРИТЕ И ИЗЧЕТЕТЕ- ДА СЕ ОСИГУРЯТ ПРОКУРОРИ И РАЗСЛЕДВАЩИ ПОЛИЦАИ, КОИТО ДА СЛЕДЯТ ИЗБОРИТЕ ЗАЩОТО В РОМСКИТЕ МАХАЛИ ИМАЛО КУПЕН ВОТ- АКО НЕ Е ЧЕРВЕНА ШИЗОФРЕНИЯ КАК БИХТЕ ГО НАРЕКЛИ....
69
18
 
14
 
! Отговори
Червен Кольо преди 4 години
Аз ще гласувам за г-жа Мая Манолова, защото само тя може да върне братята си Галеви от тежка чужбина. Може да направи и Шиши главен прокурор...
68
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В момента по БТВ говори мафиот номер едно на България ! Облечен във власт !Срам !
67
5
 
12
 
! Отговори
до 71 преди 4 години
Водиш се от емоции, а в политиката трябва здрав разум. Ето, ти си гласувал за Бонев, няма лошо, добър кандидат. Но колко от гласуващите се усетиха, че зад Бонев няма листа и гласовете им за общински съветници ще изгорят и ще отидат най-вече при ГЕРБ. Това е огромен провал - толкова гласове на уж разумни хора да изгорят. На практика гласувалите за Бонев нито получиха кмет, нито общински съветници, само един, а можеше да вкарат 7-8 мисля. Сега пак говориш с емоция, но без разум не става.
66
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЕКИПЪТ НА МАЯ КОСТИНБРОДСКА Е ПОДАЛ СИГНАЛ ДО ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ, НО СИГНАЛА Е СЪДЪРЖАЛ ОБЩИ ПРИКАЗКИ И ЛИПСА НА ФАКТИ- НЕ СЕ УЧУДИХ- ТЯ СЪЩО БЪЛВА ОБЩИ ПРИКАЗКИ ОТ РОДА НА КОСТИН БРОД, ОБРАТНИЯ ЗАБРАНЕН ЗАВОЙ И ПРИЧЕСКАТА, ГЕРБ ЗАЛЕПИ МОИТЕ АГИТАЦИОННИ МАТЕРИАЛИ ПО КОЛИТЕ НА ГРАЖДАНИТЕ/ ТИ ДА ВИДИШ ГЕРБ ЩЕ АГИТИРА ЗА СВОЯ ОПОНЕНТ/СИЛНО ИЗРАЗЕНА ШИЗОФРЕНИЯ И ОБЩИ ПРИКАЗКИ- ГОСПОЖА АФЕРА, ОСТАВА ВЯРНА НА СЕБЕ СИ.