Ще привлече ли Манолова избирателите на Борис Бонев?

Не вярвам в идеята, че има червен и син вот, посочи Александър Симов
Обновена: 31 окт 2019 22:46 | 31 окт 2019 22:45, Красимир Ангелов
93

ГЕРБ са обсебени от идеята Костинброд още от началото на годината, заяви в предаването "Денят ON AIR" депутатът от БСП Александър Симов.

Той посочи, че не може да разбере защо на първия тур Бойко Борисов е заявил, че ГЕРБ печелят безапелационно изборите. Подобно на много хора, които искали промяна, Симов искал всичко да се разреши с едни избори.

"Базата, от която тръгва БСП от 2015 г., е зловеща", коментира той пред Bulgaria ON AIR. По думите му на много места червените изкарали най-подходящите кандидати за местната власт.

"Почваме да виждаме истинското лице на Фандъкова. Не смятам, че Манолова трябва да се срамува от своето минало. Не вярвам в идеята, че има червен, син, пембен вот, когато хората имат глави на раменете си", подчерта още събеседникът.

Той обясни, че е ясно, че хората, подкрепили Борис Бонев са такива, които нямаше да излязат да гласуват, ако той не беше кандидат. По думите на Симов Бонев е накарал цяло поколение да се яви пред урните.

"Голямата задача пред Манолова е да се обърне към тези хора. Смятам, че все пак те ще се появят пред урните и на балотажа", коментира още Симов и допълни, че левицата има реални шансове да спечели вота навсякъде, където има свои кандидати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
4
 
10
 
! Отговори
Слави преди 4 години
Де да ,я срам,ама не.Сега за неин съветник е избрала адвоката на оня австралиец-убиец,който освободиха от затвора.Няма за какво да се срамува-същество без морал,достойнство и съвест.Неината биография е срам за всяка жена,а вие другарю си я вземете и си я водете в скапаната партия.Сърбали сме ви горчилката и ви знаем номерата.Нещо свястно направихте ли за държавата,когато бяхте на власт?
24
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе вие сте тотални аутисти.Заслужавате си съдбата. *** народ. Виждате, че ви прецакват, ама за едната гордост или откъде да знам пак си пазите статуквото. Мислех, че има надежда за тая умряла държава но виждам, че е населена предимно от простаци. И сега вече разбирам. Не ни е виновен тиквата, а простия народ, който го избира. Искам в държавата ми да се развива наука и култура? Ами какво да очаквам от простаци, които не могат управляващ да си изберат или свалят като хората. Не заслужавате нищо
23
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 25 Може да не ти пука дали някоя плочка е сложена накриво, но какво за асфалта? Пука ли ти, когато колата ти се разбива ежедневно и всяка година трябва да кърпят кърпеното наново? Пука ли ти за гетата, в които 90% от къщите са незаконни. Пука ли ти когато ромите надуят музика в 00:00 часа? Ами когато горят какво ли не и това замърсява многократно въздуха? Пука ли ти когато общината не отговаря на сигнали, като например за опасни дървета? Ами за застрояването около Витоша?
22
7
 
19
 
! Отговори
късата памет преди 4 години
Нормално е Манолова да я е срам от миналото и. Да не забравяме че тя е вносител на поправката "Ванко 1", тя измисли контра протестите и заяви че 30000 души на Орлов мост са платени и всъщност са 3000, тя внесе заедно с ДПС поправката с която ЧСИ та станаха милионери на наш гръб. Не стига това ми и излъга, че това било синхронизиране с европейското законодателство. Миналото определя кой си и какъв човек си А Манолова има много от какво за се срамува, обаче е нагла *** и явно не и пука
21
6
 
17
 
! Отговори
Закривай преди 4 години
Има червен и син вот заради такива праздни нагли тикфи като Симоф, Мая, Курлеля и пр. Като ги слушаш БСП ахъ и да спечели изборите, а ГЕРБ ахъ и да пропадне. Това неадекватно говорене би отказало всеки да гласува за червените надути кирлифци, освен истински ***.Биха ми се издигнали в очите, ако кажат истината - Много сме зле и нямаме никакви шансове, нито в София, нито в някой областен град! Тази Престъпна Партия трябва да я закрием,защото има непростими престъпления в миналото!
20
10
 
4
 
! Отговори
до 22 преди 4 години
"Освен метрото"Знаеш ли колко хил. тона вредни емисии е спестило метрото, че го възприемаш като нещо маловажно?Лично на мен не ми пука дали някоя плочка е сложена накриво в центъра, а че метрото се строи, правят се булеварди и пътни възли, подменя се градския транспорт и т.н.Единственият проблем е, че некадърният столичен архитект позволи презастрояване на югоизточните квартали.
19
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе вие в мозъчна смърт ли сте? Как може да подкрепяте Фандъкова, като виждате, че нищо не прави? Или сте *** или сте аутисти? Тя е кукла на тиквата. Погледнете фактите - пътищата, по които пътувате всеки ден, въздуха, който дишате, града, в който живеете. В момента от София няма по голяма дупка в европейските столици. Ако го отричате просто имате комплекси. Освестете се и не се излагайте.
18
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Софиянци, събудете се и излезте в неделя да изгоним Мафията ГЕРБ от Града ни.После ще изгоним и Манолова, но всичко с времето си.
17
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами ако искаме статуквото и особено въздуха да се промени - видяхме, че за десет години освен метрото и няколко гадни ремонта и презастрояване Фандъкова нищо не направи. Сега имаме възможност да променим нещо. Защото дефиницията за лудост е следната: да правиш нещо отново и отново и да очакваш различен резултат. Е хайде де. Видяхме, че по единия път няма да стане. Дайте по другия. Не харесвам социалистите, ама искам нещо да се промени най - сетне.
16
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не!
15
3
 
9
 
! Отговори
Сорос преди 4 години
Искам бивол да каже-----Еми немаш ли си *** дома,че да пипаш бивол...Абе,ти да не си със меки китки като председателят ви Сер-Гей...
14
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Представете си че трябва да прекосите река и има само два камъка на които мождте да стъпите за да не паднете във водата. Тези камъни да двете "претендентки". Но има една особеност. И от двата камъка стърчи по един голям ръждив пирон . Изберете какво да правите .
13
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Странното е, че ако човек не харесва БСП, решението е да гласува за Мая. Не ми е особено приятна, но логиката ми сочи нея. Ако стане кмет, ще й пречат и няма да има подкрепа в общ.съвет. Така че Мая реално няма да има особена власт дори и като кмет и това ще намали протестния вот в полза на БСП на следващите парлам. избори. Отделно от това ако е Мая, това ще сложи поне малка спирачка на цялостната доминация на ГЕРБ във всичко. Няма какво да обърка, в Сф и сега не може да се диша, само обещания.
12
11
 
14
 
! Отговори
ДртПрч преди 4 години
Който има глава на раменете си не се поддава на популистки утопии и не гласува за червени кандидатури, независимо колко се опитват да ги скрият зад инициативни комитети, граждански сдружения, НПО и т.н.И още - ММ има защо да се срамува от миналото си, защото то определя нейната същност.
11
3
 
13
 
! Отговори
дебелчо преди 4 години
тоя Симов е мага противно ***.правеше се на журналист, но си беше *** отвсякъде.и го направиха депутат като награда.каквото и да ви каже тоя, правете обратното.няма да сгрешите.
10
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да гласуваме масово, защото иначе кметът ще е избор на онези, които не плащат ток, вода и данъци!
9
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искам бивол да каже колко милиона натрупа фандъчката за 12 гидини кражба от софия
8
3
 
6
 
! Отговори
Дедо Изгорио преди 4 години
Разбира се, че ще ги привлече! Малко е заядлива, ама става!Стига да не ми се кара на оная работа и мен ще ме привлече. Друг е въпроса дали ще ми пусне де...
7
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Червените мафиоти се опитват да изкарат костинбротската коспираторка вода ненапита !
6
15
 
16
 
! Отговори
да преди 4 години
Да подкрепим Данчето.На Учителя с ЛЮБОВ