Цирк. Азис и Китаеца се влюбиха. Пак

Провокация или любов?
12 юни 2008 13:50,
102
Цирк. Азис и Китаеца се влюбиха. Пак
Любов, любов, PR... Снимка: ТV2

Който може, го може. Със сигурност Азис е най-изобретателната знаменитост у нас, когато трябва да вдига шум около себе си.

Случаи много – дупето му лъсна срещу Паметника на Васил Левски, Бойко Борисов го свали, после Б.Б. пак го махна, защото лъсна плакат, на който Азис по гърди е застанал в неприлична поза с близкия до сърцето си (не е много сигурно) Ники Китаеца.

С въпросния Ники пък наскоро взе, че се раздели, но се оказа, че всяко чудо за три дни – в случая месец и половина.

Василка от ВИП Брадър и неговия Китаец отново са заедно. Новината бе изречена от Китаеца в Шоуто на Азис. Предаването, което се прави на запис, ще бъде излъчено в четвъртък вечерта.

По случай драматичната любовна развръзка, водещ на шоуто ще бъде Катето Евро, а гост – Китаеца.

По някое време се присъединява и Азис. Накратко, развръзката е следната:

Ники се изнесъл от Васко. Скандали: Нула на брой.

След месец и половина раздяла, Ники решил пръв да се обади, защото той бил човекът, който си тръгнал. Логично.

Той звъннал по телефона и казал на Азис-Васил: „Брат ми има бал, искаш ли да дойдеш?”. Азис не приел веднага, за да не изглежда лесно, но след това се сдобрили. Точка.

Важно уточнение: Китаецът се е върнал при Азис не заради някакви материални облаги, а заради самия него.

А, и още нещо. Азис и Китаеца ще отрекат, че са асексуални. Тоест, правят секс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Наистина не искам да повярвам, че има толкова много наивни хора които приемат всичко като чиста монета. Това е просто PR. Азис излиза с Галя, откоято има дете още от 14 годишен. А Китаеца си е съвсем нормален хетеросексуален мъж, какъвто е и Азис.
81
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да, но от думите боли повече.И по форумите явно са малко интелегинтните, поне не мога да си представя някой, който се има за такъв да зареже семейството си за да пише по форуми и да псува на поразия.
80
0
 
0
 
! Отговори
Петраки преди 15 години
Ники Китаеца е свикнал на охолен живот и е побързал да се върне при Василка, защото иначе трябва да работи
79
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
*** v maibah,ha ha, ujasa.....
78
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Hvani nykoi reis da te hvarli do 4ti kilometar!
77
0
 
0
 
! Отговори
SOAD преди 15 години
Nomer 60, da me pro6tava6, ama po forumite dale4 ne sa naj golemite prostaci. Spravka: statiqta, pridrujena s klip4e, v koeto u4enicite biqt i obijdat u4itelkata. A kolko sela ima, deto ni6to ne e zasneto... Po forumite ob6to vzeto, s malki izkliu4eniq, pi6at inteligentni hora, makar i ponqkoga da si izpuskat parata, v koeto lo6o nqma. Nali ne biqt nikogo!
76
0
 
0
 
! Отговори
сулю преди 15 години
Тоя -***,оня пише *** статии,трети умнее,та се не трае...Ми кат не ви харесва,вдигайте гълъбите!Ай да ви...
75
0
 
0
 
! Отговори
kostova преди 15 години
не ме хванала още ,сега ще спиш ли спокойно
74
0
 
0
 
! Отговори
Goro преди 15 години
Стига с тия бре!
73
0
 
0
 
! Отговори
Виви преди 15 години
Все още ли има хора, които смятат, че Китаеца е нещо друго, освен хетеро? Да не говорим, че и за Азис има сериозни подозрения при положение, че някаква би трябвало вече да е родила бебе от него.
72
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да видим Азис как ще изкоментира залеза на чалгата:Ето една идея, която, въпреки че е малко налудничава има резон.Група млади българи са решили да организират Chalga Demolition Night, по подобие на Disco Demolition Night, събитие, считано за края на диско музиката (като такава) в САЩ.При все, че диското е "хиляда класи над чалгата" акцията би имала своите привърженици.Каква е целта на занятието? Ами хора, които са слушали чалга, но вече не я харесват (не вярвате, но има много такива), носят свои дискове и касетки (а защо не и плакати) на чалга и поп-фолк изпълнители на кой да е стадион в София и ги запалват. За да са повече, може част от албумите да са изкупени от музикални магазини или да са от тези нелегалните, които така и така са за унищожение. "Очаква се неописуем скандал, като някои поп-фолк звезди ще бъдат тотално скандализирани и обидени. Но чалгата е скандална и трябва да се бори със скандал. Друг начин просто няма.", категорични са антифенове на лекия жанр. И докато се планира дали да се състои това събитие, много поп-фолк певици вече обръщат гръб на жанра и все повече експериментират с по звучене. Примери: Анелия, Десислава и Преслава, които всъщност са едни от най-хитовите певици. Изглежда чалга вълната наистина отшумява.
71
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Никой нормален човек не пише в Клубовете на Дира и форума на дрисливото АБВ.
70
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Само пишат в CLUBS DIR BG, единственият нормален човек в Клубовете на Дира е Златина Савова, другите са мизерни *** и платени. Същото е и за кирливия форум на АБВ.
69
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
68, ти явно си фен на старите моми от днес.бг :)))))))))
68
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Като не им харесваш статиите какво правиш тук, бе ***?Марш в скапаните, цензурирани ABV и DIR, от където хората бягат.Некой вече не иска да пише във форумите на АБВ и клубовете на Дира.
67
0
 
0
 
! Отговори
uuu преди 15 години
Не ни занимавайте с *** веее.........
66
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
au au koi vidqh veee
65
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Kakva e tazi statiq ? - Podigravate se na Azis i Kitaeca, che sa obratni li ? E dobar den! A veche ne vi li pisna gi komentirate ? I oshte neshto: izobshto ne umeete da pishete statii.Chudq se za kakvo sedite po cql den pred tiq PC-ta ? I izobshto koi e tozi zagubenqk, koito vi plashta... Prosto ste ujasni. Bravo na ABV I DIR!!
64
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ne ti li e rano za kriticheskata ili !?
63
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не ме интересува Азис Васил ли е или Василка или пък дали е с Китаеца или с някой друг, не ме интересува с пола ли е или с панталон..... Интересува ме какви данъци плаща на държавата при доходите, които има и какво е декларирал в НАП. На Запад такива като него не крият тези неща. Напротив......