Sorry, брюнетки. Русокоските печелят повече

Родната теория "русо гладно нема" се потвърждава във Великобритания
Обновена: 3 яну 2011 14:46 | 30 дек 2010 07:01,
109
Sorry, брюнетки. Русокоските печелят повече
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Въпреки че ги смятат за наивни и глуповати, блондинките печелят повече от тъмнокосите дами, пише британският Daily Mail.

Вестникът се позовава на изследване на верига магазини, според което средностатистическата блондинка печели 23 150 британски лири годишно, брюнетката – 22 586 лири, а червенокосите жени – 22 237 лири.

Много русокоси момичета признават, че нямат нищо против да ги смятат за лекомислени и дори често обръщат това в своя полза.

Повечето от анкетираните блондинки са казали, че макар и да печелят добре, в службата не ги взимат много сериозно.

Брюнетките се чувстват по-уважавани на работното място, но това, оказва се, не им помага много за заплатата. 80 на сто от анкетираните тъмнокоски казват, че тежат на мястото си. Те обаче не печелят повече пари, а често им се налага да работят извънредно.

Червенокоските пък са най-склонни да сменят работата си в стремежа към по-високи доходи или по-добри условия на труд.

За разлика от тях брюнетките предпочитат да работят на едно място с надеждата да успеят да се изкачат по служебната стълбица. Тъмнокосите са и по-сребролюбиви – почти всяка пета признава, че най-важното в работата й е заплатата.

Блондинките обръщат повече внимание на добрите отношения с клиентите и с колегите – за тях е важно да създават нови приятели в офиса.

Най-амбициозни са рижите момичета, показва още изследването. Всяка втора казва, че има амбиции и затова те са склонни да работят и вкъщи.

Оказва се, че смятаните за глуповати блондинки всъщност са и по-образовани – много повече русокоси жени имат дипломи за висше образование.

Дали цветът е естествен, или получен след боядисване, не се отразява върху заплатата и върху отношението на околните.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още по темата: блондинка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
1
 
0
 
! Отговори
Maria преди 13 години
мъжете като видите руса жена гледате като облъчени...не мога да разбера защо е така(тук ще вметна,че съм руса...да не ме нападате) :))))))))))))
82
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 96.Много хубаво! Но мисля,че трябва да си по-човечна към твоя будала,щом ти разрешава да шаваш! Ами виж колко интелигентен човек е,малко са такива в България!Прояви малко човечност,извикай някоя приятелка в къщи,пуснете едно порно,започни да гъделичкаш твоя будала,покани и приятелката си да участва! В края на краищата и той е човек и той душа носи , а и заслужава щом е такъв добряк !Не бъди егоист,не мисли само за себе си!
81
1
 
0
 
! Отговори
sizzle преди 13 години
23000 на година е по-малко от 2000 на месец. Бруто. Щом си бил там значи знаеш един апартамент в Лондон колко струва на седмица.
80
1
 
1
 
! Отговори
milena преди 13 години
po4nah kato brunetka ama poneje ne varveshe,smenih cveta i sega sam mnogo napred,nesajelqvam,digna mi sa oborota sas 80proc ,i klientite dovolni az sam dovolna i moia budala i toi dovolen,mi to ina4e hi4 ne varveshe be,edvam plashtahme naema na sergiata i edna minimalna zaplata nishto pove4e,ade 4e ma 4ekat,za kartofi i rqpa, 4ao
79
1
 
0
 
! Отговори
Retro преди 13 години
Брюнетка съм... след това драматично откритие мисля да сложа край на живота си. Goodbye, cruel world! :(
78
1
 
0
 
! Отговори
pepa преди 13 години
az zakvo sa izrusih,fanah ´go moia stoi4o isega si jivea jivota,kupi mi salon,plashta mi danacite,az si praa biznesa tva e
77
1
 
0
 
! Отговори
pepa преди 13 години
pari,kola,jilishte,biznes,nahalstvo,blond....tva sa nai glavnite neshta v jivota,koito ne go shvashta e aut
76
1
 
0
 
! Отговори
pepa преди 13 години
nemate si predstava kak vsi4kite mi klientki iskat da gi naprava rusi,v salona 95 ot pora4kite mi sa blod,emi varvi tva sega,i znaqt shto se pravat taka.to edna jena ako e seksi i blond nema spirane
75
0
 
3
 
! Отговори
Препатил мераклия преди 13 години
До "an".Заповядай тук, в Шоплука. Русите никак не са малко - от Кюстендилско до Софийско и Граово. На младини са дори хубавички и в повечето случаи - стройни. Като застареят, повечето от тях наедряват и - ако искаш да се позоваваме на западноевропейските критерии - от "Малката русалка" се превръщат във "Валкюрия" :)))). Така че, русокоса хубавица, при това натурална, нашенска и дори не глупава, може да се намери. Друг е въпросът за характера на шопкинята - "люта чушчица", хем още от младини!
74
0
 
1
 
! Отговори
traikov преди 13 години
decata ne mqzat na mene,ama shtom sa v pasporta ko me inter.
73
1
 
0
 
! Отговори
traikov преди 13 години
az si zeh rusa i hubava,i sam mnogo dovolen,ne sme ostanali gladni,imame kola,pari,vsi4ko...nikoga ne q pitam nishto ,ko ma interesuva tq da nosi pari,i da mi dava puk dr. nema zna4enie
72
1
 
2
 
! Отговори
an преди 13 години
VSQKA JENA MOJE DA STANE BLONDINKA. MALKO BOQ I E GOTOVA. VAJNOTO E UMSTVENIQT I BAGAJ. ESTESTVENITE BLONDINKI, SA MNOGO GOLQMA RQDKOST NA BALKANITE. ISTINSKI BLONDINKI IMA, V SKANDINAVSKITE DARJAVI.
71
1
 
1
 
! Отговори
глупак си! преди 13 години
Всяка жена се друса,стига да е симпатична!Ако искаш да не се друса ,вземи си грозна жена! Ако пък е хубава ,или се разделяте след като разбереш,или си затваряш очите,или и казваш- жена дай да го правим заедно с други семейства,без да се лъжем! Това е истината!
70
6
 
2
 
! Отговори
ььььььььь преди 13 години
вземи руса да се друса вземи черна да ти е верна
69
1
 
5
 
! Отговори
Русокосата преди 13 години
До Анонимен 47 .(Предполагам,че е "АнонимНА")1. Къде в постинг 29. видя призив към всички жени да се изрусяват?2. Кой ти е казал, че за да разбереш,че си харесвана,трябва да лягаш с всекиго? Ама откъде една невзрачна жена би могла да знае това?3. След като съм приключила студентския си период,естествено е да пиша за него в минало време.4. Защо да ме радва горната статия,ако не съм естествено руса? Не всяка е принудена да подправя външния си вид.5. Не се отчайвай! Не злобей и ще си щастлива!
68
8
 
3
 
! Отговори
Джулиан Асандж преди 13 години
Българската жена е излешен израстък на минджата (женския финансов орган)Истината е сурова и е реалност- а за редакторчето не трийте че по-лошо!
67
0
 
6
 
! Отговори
Джулиан Асандж преди 13 години
Периодичните печатни издания ще трябва да публикуват информация за действителния собственик на изданието
66
0
 
5
 
! Отговори
Джулиан Асандж преди 13 години
Айде да не бъркаме в кухнята на ДНЕС БГ и на редакторчето да му правим всяка грешка и всяка шмекерия публична
65
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Българската жена е излешен израстък на минджата (женския финансов орган)Истината е сурова и болезнена за някои но е реалност- а за редакторчето не трийте че по-лошо!
64
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Българската жена е излешен израстък на минджата (женския финансов орган)Истината е сурова и болезнена за някои но е реалност- а за редакторчето не трийте че по-лошо!