Карла Бруни-Саркози бременна?

Новината се тиражира от авторитетни издания като "Фигаро" и "Паризиен"
Обновена: 25 апр 2011 14:33 | 25 апр 2011 14:32,
105
Карла Бруни-Саркози бременна?
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Съпругата на френския президент Никола Саркози - 43-годишната Карла Бруни-Саркози - е бременна, твърдят френски медии, съобщи  "Дейли телеграф". Това ще е първото дете на двойката.

Досега новината не е опровергана нито от Елисейския дворец, нито от членовете на кабинета. Представител на администрацията на президента е казал само, че съобщението се отнася до личния живот на съпрузите и няма да има официални изявления по този повод.

"Дейли телеграф" цитира френското сп. "Клозе", публикувало съобщението под заглавие "Най-накрая бременна". В него се твърди, че бебето на Никола Саркози и Карла Бруни-Саркози трябва да се роди в началото на бъдещата президентска кампания.

Според изданието министрите били известени за събитието, но били предупредени, че е прекалено рано и не бива да разгласяват новината пред средствата за информация.

Още по темата
Британският в. "Дейли телеграф" припомня, че сп. "Клозе" и преди тиражира подобен слух, но сега новината за бременността на Карла Бруни-Саркози се съобщава и от авторитетни издания като "Фигаро", "Паризиен" и "Журнал дьо диманш".

Карла Бруни-Саркози не един път е изразявала желанието си да роди дете на президента. По Коледа в индийски храм тя бе казала на свещеника, че иска да се помоли за още един син.

Бруни-Саркози има 9-годишен син от предишна връзка. Никола Саркози има трима синове от два предишни брака и две осиновени дъщери от втория си брак.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
1
 
2
 
! Отговори
за сведение на сведе преди 13 години
ти гледай да чукаш арабка на арабина, пък после ще коментираме ако си жив.
92
1
 
6
 
! Отговори
За сведение преди 13 години
Арабките се женят сравнително по-рано, за да бъдат девствени, след брак се късат да изневеряват, съвсем спокойно...иначе са почтенни, пълна гнус и лицемерие!
91
0
 
9
 
! Отговори
2 преди 13 години
До102,кажи ни коиса тези седем мъже на Карла,в автобиографичната и книга и в една от песните има друга цифра.Тази цифра се коментирраше много,защото тя сама я публикува.Но,това е частен живот и никой няма право да навлиза в този живот,тяхен.Нека да си имат детенце,те са много богати.Моника Белучи как роди втората си дъщеря на 46 години.На запад се женят късно,правят кариера и чак след 35 мислят за деца.Децата променят живота и е хубаво да имат дете,на Саркози синовете му са хубави.
90
3
 
6
 
! Отговори
СЕДМИЯТ МЪЖ НА БРУНИ преди 13 години
ГОСПОДИН САРКОЗИ НИКОЛА Е СЕДМИЯТ ОФИЦИАЛЕН МЪЖ НА ДАМАТА КОЯТО ОФИЦИАЛНО ПРЕДИ ФРЕНСКИЯ ДЖУДЖАК Е ИМАЛА 1 ПЪРВИ СКЛЮЧЕН БРАК И ПОСЛЕДВАЛИ 5 ОФИЦИАЛНИ СЪЖИТЕЛСТВАНИЯ БЕЗ ПОДПИС И ТЕ ТИ БУЛКА-СЕДМИЯ МЪЖ Е ВТОРИ БРАК С НАЙ-ВИСОКИЯ В КОЛЕКЦИЯТА И ВИСОКОПОСТАВЕН ПИЧ-ДЖУДЖЕ НЕ Е РАСАЛ НА ВИСОКО НО ОТ СПОМЕНИТЕ НА ПРЕДИШНИТЕ МУ ДВЕ ЖЕНИ НИКОЛА НЕ Е РАСЪЛ И НАПРЕД
89
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе, много интерсни тия българи. Ако се пише за някоя видна арабеска, че е родила, о, това е нормално дори ще и ръкопляскат, а видш ли щом е европейка, особено от Франция дайте да я плюеме. Някои българи определено имат комплекси от всичко френско, яд и завист, че никога не могат да бъдат на тяхното ниво.
88
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
голяма новина,няма що ми като се *** ще забременеее ми ,какво от това.
87
1
 
9
 
! Отговори
ай-вай преди 13 години
Всяко новородено идва със съдбата си.Друг е въпроса за възрастта на майката и бащата,което не е маловажно.
86
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Още един *** от техния вид на гърба на човечеството.
85
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Dai da vidim koi narushi pravilata komentatora ili moderatora ? Tezi maloumni praveshti se na rabotni moderatori triabva da badat uvolneni !
84
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Направо ми е жал за жени тръгнали да стават майки след 40 г. И като започнат да обясняват как на запад това било нормално та ми се повдига. Детенцето ще расте сред възрастни хора, а и след някоя година в критическа възраст ще бъдат. Да им е честито на френските първи и да са живи и здрави да си го отгледат.
83
3
 
6
 
! Отговори
OT KOGO ? преди 13 години
PITA SE ----- OTKOGO E BREMENNA I NE E LI TOVA SAVSEM , AMA SAVSEM PREDIZBORNO !?!
82
2
 
10
 
! Отговори
МММ да ,явно войната преди 13 години
в Либия няма желания ефект за рейтинга на Сарко , та му е нужен друг / Кенеди 1962/ - бременна съпруга . Същото направи и Блеър, с тази разлика ,че и Сарко и Блеър са в доста напреднала възраст / Чери роди 5 дете на 45/46г! /, а Карла и тя отдавна е прехвърлила 40/те. Пък и всички знаем ,че от самото начало Никола се сравнява с Кенеди / СМЕЕЕЕЕЕЕЕХ !/. Какъв беше резултата- Блеър изкара два мандата и после отиде на съд и приказваше глупости на изслушванията, а Сарко - той е комичен отвсякъде !!
81
1
 
6
 
! Отговори
инструктор'ът преди 13 години
На тая *** всеки ще й фърли по един хайвер...безплатно,естествено!Къде е тука новината...или пропускам нещо?!
80
1
 
6
 
! Отговори
сперматозоид'ът преди 13 години
Извинете...това ли е местото,дето заличават сички коментари?!Моля...?! Щото искам да ви дам и адреса на конкуренцията ми,че и нея да я забършете...?!Гледам,справяте се "за отличен",ама нема кой да и цени,ми се види?!Задръстеняците с кръглите шапки явно ви не отбират от хуморът,затуй...я по-добре пишете на президентчето,Гоце,за новата ***,или кава нова пичка е ударил,а сериозните и смешните неща - оставете за можещите?!Нее че не сте смешки по рождение и манталитет,но това е едно друго нещо...!
79
4
 
8
 
! Отговори
цицерон преди 13 години
Малка,но не маловажна подробност - бремена е,ама не от Късокрачко Саркози,а от Либиеца - Муамар Кадафи...затуй оня ***,мъжът й,му скочи първи в акцията на агресия ,след като се разбра,че туй или иначе ще му изпият кръвчицата...демек - нефта.И паричките му няма да пожалят,тия хиени световни....типично по еврейски. Ама кой ни е крив,че сме толкова наивни и доверчиви,че да се оставим "вълкът да пази стадото"...?!Помислете само?!САЩ са държава,която е функция т.е. производно на Израел.Продължете
78
2
 
11
 
! Отговори
hfjgk преди 13 години
Да е живо и здраво детето
77
1
 
4
 
! Отговори
ves666 преди 13 години
kolko li kotaraka sa ia oplodili mai po tova vreme se razgonvaha kotkite...
76
0
 
9
 
Отговори
Аууу, на 43! преди 13 години
Сега ще ревнат форумните серсеми, които не разрешават жена над 35-40 год. да ражда.Тази на снимката дали също им се вижда стара и немощна, неможеща да отгледа дете до пълнолетието му? Няма да се учудя, ако някой се изкаже така за мадам Карла - нали у нас не се криминализират деянията, в резултат на които забременяват 11-15-годишните? Това не може да не повлияе на мисленето ...Интересно е обаче да се знае какво мислят по същия въпрос "простите" французи?
75
4
 
5
 
Отговори
ТЕРИ преди 13 години
ЕИИИИИИИИИИИИ ГОЛЕМИ ЗЛОБАРИ СТЕ,ПАК САМО ПЛЮЕТЕ ТИПИЧНО ЗА БГ,ЗАВИСТ И ЗЛОБА .
74
3
 
1
 
Отговори
Анонимен преди 13 години
Тази на кой Господ се моли и тя? При това със всичките си зъби /изкуствени/