Манекенки напират да се омъжват за родни фермери

Сред мераклийките за романтично риалити има и доцентки
30 юни 2011 16:32,
24
Манекенки напират да се омъжват за родни фермери
Снимка: Нова тв

След като станаха ясни десетимата фермери от романтичното реалити „Фермер търси жена", чиито булки се търсят от България, а и извън граница, до телевизията „долетяха" хиляди писма.

Изненадващо сред дамите, решили да си пробват късмета, са и манекенки, и доцентки. Сред кандидатките дори се появили жени, които от години живеят в страни като Германия, Англия, Ирландия и Белгия. Макар и доста различни по възраст, професия и положение, всички те смятат, че имат реалния шанс да срещнат търсения от тях мъж именно в риалитито.

От екипа на предаването споделят, че дамите, които са изпратили писма до своите фаворити, са изключително интересни и историите им по нищо не отстъпват от тези на десетте фермери.

Голяма част от записалите се споделят, че отдавна са престанали да вярват, че комбинацията "красив–забавен–умен–работлив и внимателен" съществува. Сега обаче все повече се убеждават, че мъжете, които търсят, не само че съществуват, но може би се намират на няколко десетки километра от тях.

Сред кандидатките има и такива, които признават, че никога през живота си не са виждали кокошка или крава на живо, но са напълно готови да се впуснат в нещо ново и различно, стига да открият своята половинка в живота.

До 18 юли всички жени, които са харесали някого от представените фермери и искат да се запознаят с него и неговата история, могат да му изпратят писмо и снимка на www.fermer.novatv.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: фермерисъпруга
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На есен ще излезе реалитито "Булдозерист иска да качи балерина".
3
3
 
14
 
! Отговори
електорат преди 12 години
СТАРАТА МАКСИМ ОТ КОЯТО СЕ ВОДЯТ ' МОМИТЕ' е ,че парите не миришат!!!А жалко за господата ,че са толкова смотани, за да не могат една свястна жена да си намерят!!!. Другата серия ще е -как се развеждат!!!
2
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"...има и такива, които признават, че никога през живота си не са виждали кокошка или крава на живо..." ?!?
1
0
 
21
 
! Отговори
Дам преди 12 години
Манекенки и не баш ,напират да бъдат показани по телевизията...Фермерството е тежка работа и няма луди жени ,дето да се избиват да работят селска работа! От сърце им пожелавам на десетте фермери да си намерят половинка, но съм на 100% убедена ,че няма да е от тези дето ще показват по телевизията.