Всяка трета жена се омъжва за неправилния... и го знае

Причините: възрастта и отчаянието, че няма да намери по-добър мъж
Обновена: 16 авг 2011 07:24 | 16 авг 2011 07:24,
226
Всяка трета жена се омъжва за неправилния... и го знае
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Всяка трета жена се омъжва за неподходящия партньор, при това прави този избор съвсем осъзнато, твърди американският семеен терапевт Дженифър Гаувейн.

Изводът е направен въз основа на анкета, направена сред близо 1000 разведени жени, съобщи aif.ru.

Дженифър Гаувейн извежда три основни причини, поради които жените съзнателно се решават на грешната стъпка.

Най-разпространената от тях е възрастта. Жената се омъжва, тъй като се страхува да не стане „стара мома“, особено ако повечето й приятелки вече са създали семейство.

Освен това жените се надяват, че с времето ще обикнат избраника си.

Много от дамите се омъжват по простата причина, че до момента не са срещнали достойна алтернатива и се страхуват, че нищо по-добро няма да срещнат.

Според психолозите жените не трябва да бързат със сватбата, ако не са уверени в избора си. Така те ще предпазят себе си и избраника си от по-голяма психическа травма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още по темата: бракразвод
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
42
 
5
 
! Отговори
Да попитам преди 12 години
ЖЕНАТА ЧОВЕК ЛИ Е?Моля и за разяснение, защото да наеб*ш някого, да му го начукаш до дупка, а той да ти казава, че те обича...не ми се струва нормална човешка реакция :))))
174
2
 
29
 
! Отговори
Precious преди 12 години
Жените се научават на к*рвалък от малки.Но за това са виновни родителите.Не им обръщат достатъчно внимание ли, не им пука ли, не знам...Но не може да ме убедите, че един родител, ако си е на място, ще го допусне това!А българските мъже не стават за *** за зеле, нямат цели в живота и си падат по гореспоменатите от мен.Жалка картинка!И накрая - кой каквото търси, такова намира!Ако критериите ти са ниски и се задоволяваш и с евтиното, не очаквай да намериш нещо качествено.
173
2
 
5
 
! Отговори
Томас преди 12 години
ГалиЗащото съм разбрал, че връзка от разстояние не става - годините са важни, а и не съм хубав :)) може да си от тая една трета дето си търси специалния - аз имам шкембе :)) не се знае дали ще си допаднем и т.н. иначе благодаря :)
172
1
 
3
 
! Отговори
Гали преди 12 години
Еееееее,защо да не става вземането....Как са се женили едно време без да се познават хихиихиихи Майтапя се разбира се:) Браво за коментарите,аз рядко се впечатлявам,но ти мислиш точно като мен и това ми хареса:)
171
2
 
1
 
! Отговори
Да бе преди 12 години
до 172 Слониците върви ти да си ги пасеш!Майстора гони качество168 е дал добра препоръка
170
3
 
5
 
! Отговори
Томас преди 12 години
ГалиИзвинявай, не съм видял - просто бях навън и преди малко влязах - не съм женен - а за вземането то не става така :)
169
17
 
6
 
! Отговори
ОТ 171 преди 12 години
САМО ДА ДОБАВЯ ЧЕ ЖЕНИТЕ СА СУПЕР ***. КОЕТО СИ ЛИЧИ ПО ТОВА ЧЕ ДОРИ ВЪВ ФОРУМА СЛАГАТ МИНУСИ НА ДОБРИТЕ МНЕНИЯ ВМЕСТО ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ И ДА ОСЪЗНАЯТ ЧЕ САМИ СА СИ ВИНОВНИ.
168
2
 
4
 
! Отговори
Гали преди 12 години
Абе,Томас беееееееееее питах дали си женен,ама не ми отговори,ако не те взимам веднага:))))))
167
1
 
18
 
! Отговори
Варна преди 12 години
Мъжете се "хвърлят" след псевдо красавици,които ги цедят за пари и лиготии и като се появи нов,по-богат,зарязват предходния.Той милия ближе рани и проклина всяка "фуста" каква продажна *** била.Ами обръщайте внимание и на нормални момичета и няма да сте разочаровани!Образованите и скромни жени(все още има и такива) не биват забелязани измежду силикона и терсите на други,т.н. вървежни, и за да не са стари моми се омъжват за да си родят едно детенце и осмислят съществуването си.
166
1
 
7
 
! Отговори
ДО 168 преди 12 години
АЕ СЯ ПА МЪЖЕТЕ ВИНОВНИ ЧЕ ЖЕНИТЕ СА КАПРИЗНИ. ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ.
165
11
 
13
 
! Отговори
Томас преди 12 години
151Казваш понякога се случвало жена да забременее и да се вземат предпазни мерки - ето за това в Библията е писано мъжа да си има една жена и жената да си има един мъж- и женитбата да бъде на почит кажи мамо, тате това е моя мъж, мъжа да каже мамо, тате това е моята жена нея съм харесал. Направете едно здраво семейство, помагайте си в добро и лошо, бъдете хора пък децата ще си дойдат.Евреи 13:4Женитбата нека бъде на почит у всички, и леглото неосквернено; защото Бог ще съди блудниците и прелюбодейците.1 Коринтяни 7:2Но, за да се избягват блудодеянията, нека всеки мъж има своя си жена, и всяка жена да има свой мъж.Жени - намерете си "подходящия мъж" и правете секс след брака - това се отнася и заМъжете но днес хората не можели да си държат краката затворени трябвало да правят секс с който им падне бабите им бяха девствени до брака днес не могат и после почват оправдания една трета не можели да намерят мъж/жена една втора не можели е как ще можете вървите по тотално сбъркан път. Никое средство за предпазване не дава 100% гаранция нито за болести, нито за бременност ама като не искате да чуете.
164
14
 
3
 
! Отговори
Ужас преди 12 години
ЖЕНИ..кой може да ги разбере?Неправилния!Не познавам приятел на ЧОВЕКА от женски пол(нека го наричаме ЖЕНА...за да не се обиди) да каже, че е случила на ПРАВИЛНИЯ. И какво излиза, че всички приятели на ЧОВЕКА които познавам, са все третите от допитването.Баси парадокса :)))
163
2
 
13
 
! Отговори
What you see is what преди 12 години
да бе чужденките са много стока.Причината българките да се надуват е защото мъжете им вървят по капризите.Това е както едно дете почва да реве и да прави родителите си на маймуни същото.Ако един мъж е пич кани жената на среща, а не взема скъпата кола скъпия ресторант и да се прави на какъвто не е.Гледа му визията, интелекта и жената да решава.What you see is what you get!Важи и за двата пола.
162
2
 
12
 
! Отговори
до 15 преди 12 години
Мъж, кола и прасе са до късмет.Така звучи по-добре.Иначе - имаш чувство за хумор.:)
161
3
 
15
 
! Отговори
до 165 преди 12 години
Ама и ние сме си виновни че все ги лъжем че са най-красивите и после се надуват все едно всяка от тях е някакъв супермодел.
160
29
 
22
 
! Отговори
Мафани преди 12 години
Научно доказано е че жените в БГ са нечувано ***,прости,надменни и ***!Когато срещнат почтеният и точен във всяко отношение мъж те се *** с него,а после реват като се нахендрят на някой *** дето не ги смята и за плюнка!Хич и не ги жалете!Да си чукат *** и *** чутури после!И накрая един съвет:въобще не си губете времето с българки-само ще ви прецакат,употребят,предадат и продадат!ТЪРСЕТЕ СИ ЗА ЖЕНИ САМО ЧУЖДЕНКИ...!
159
9
 
10
 
! Отговори
Фанети Мазакура преди 12 години
Само да добавя, че егоизмът на жените трябва да спре моментално, когато става въпрос и за дете вече. Нямаш право да правиш дете, когато не си сигурен, че то ще израсне в нормално семейство и ще бъде отгледано както подобава. Много жени в наше време искат дете и после държат да си го гледат сами, понеже бащата в повечето случаи не бил точният. Ай сиктир. Егоизъм до дупка. *** работа...
158
6
 
11
 
! Отговори
Фанети Мазакура преди 12 години
Много вярно. Познавам поне 5 жени, които се омъжиха много рано (21-24 години) и вече съжаляват за това. Жени, замислете се.
157
5
 
4
 
! Отговори
мангоджери преди 12 години
Вижте снимката на поста, едно пръстенче с диамантче и хайдееееееее ...... горе на черешата, но не забелязвате например , като го залеете с безалкохолното, как ще реагира. Лекомислието, също ви натиква в блатото!
156
5
 
8
 
! Отговори
мангоджери преди 12 години
Ей, дами, не ми е ясно, защо все за женските критерии се споменава, била ли тя задоволена, облечена, нахранена, щастлива ..........?!Не мислите ли, че преигравате с тия ваши лиготии? Изборът, който правите е съобразно вашето интелектуално ниво, съобразно вашите вкусове, а после се променяте и искате да хванете Бог за шлифера! Самопреценяйте се!