Някои аксиоми за мъжете – те просто са такива

Това може и да не се харесва на жените, но е неизбежно
Обновена: 20 сеп 2011 20:56 | 20 сеп 2011 20:55, Елка Василева
145
Някои аксиоми за мъжете – те просто са такива
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Те обичат да се заглеждат в други жени. Обожават стриптийза. Не могат да спрат със закачките с приятелите си. Мозъкът на мъжа крие много тайни. Ето някои, които няма да се харесат на много жени. Но всичко това е неизбежно.

Обичат да гледат чуждо

Повечето мъже не могат да се контролират и трябва поне за секунда да погледнат друга красива жена. Това е наследство от еволюцията и затова жената не бива да се сърди. Ако това може да я утеши, за мъжете заглеждането настрани е естествено – ако е в границите на нормалното.

Мъжете си остават деца

Това не е оправдание, а факт – в душата си мъжът си остава вечно дете. Докато той неуморно се кефи на всички футболни мачове, вие посветете това време на себе си и се наслаждавайте.

Перверзиите са винаги на дневен ред

За разлика от жената мъжът постоянно мисли за секс. В главата му се върти чиста порнография и той мечтае за наистина перверзни неща.

Склонни са към кръшкане

Това е вярно, но повечето мъже никога няма да се впуснат в нещо подобно по различни причини – чувство на страх, вина или срам. Специалистите обясняват, че това е чиста биология, която кара мъжа да мечтае за други жени. Изследване показа, че повечето мъже биха изневерили, ако са сигурни, че партньорката им няма да научи.

Обичат да са идоли

Всеки мъж иска неговата избраница да си мисли, че той е силен, успешен и секси. Повечето не биха си признали, но смятат, че са по-умни от нежната си половинка, пише на сайта си сръбският вестник „Блиц“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
8
 
2
 
! Отговори
Грозен съм преди 12 години
но с много пари!Накоя да ми каже нещо?!??!?А?
128
2
 
3
 
! Отговори
Би до 135 преди 12 години
Да бе, да!То и аз съм така , *** аз ги оправям и тримата, щото мъжът и се оказа пасивен!Не е лесно, за знаеш!
127
0
 
10
 
! Отговори
до 135 преди 12 години
От сън ли ставаш?
126
0
 
8
 
! Отговори
mrazq_da_mrazq преди 12 години
Браво, бе 135ти... аз ако бях, щеше да има новини от сорта любовен четириъгълни завърши в Пирогов!
125
0
 
4
 
! Отговори
do 135 преди 12 години
Mersi, 4e spodeli tazi informaciq s nas. :D :D :D
124
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"За разлика от жената мъжът постоянно мисли за секс" Ufff, tow kato go pro4etoh i se otkazah da 4eta glupostite na tazi statiq. Sigurno pak e delo na nqkoj awstralikski ili anglijski u4en. Da se 4udi 4owek za kakwo u4ih 6 god i stanah elektrotehnik, pri polojenie, 4e moga stana nqkoj u4en i da bylwam kli6eta denono6tno.
123
1
 
4
 
! Отговори
Мето преди 12 години
До 131 - да не съм лош пророк, но точно това са признаци че мъжа ти изневерява.
122
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да, бе, случили. Мъжът ти се е натресал яко на комплексарка. Горкият. Няма да живее дълго, ще умре рано от съжителство с теб.
121
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз винаги карам мъжа ми да се чувства, най-секси, най-успял, най-обичан и мъжа на когото думата му се слуша вкъщи, а той от своя страна ме гушка нежно, осигурява ни всички нормални удобства в семейството, грижовен е, обича ни, правим секс повече от редовно, и най-важното гледа да не прави и говори неща които биха ме подразнили, а недай си Боже разплакали, и си живеем щастливо и доволно. Просто сме случили и двамата на човека до себе си.
120
3
 
28
 
! Отговори
1 преди 12 години
Когато мъж изневери на жена си, значи друга жена е изневерила на мъжа си...всички сме от един дол дренки.
119
0
 
9
 
! Отговори
Глупости! преди 12 години
Отново нездрави внушения вместо поощрение на чисти и малко по-осъзнати духовни отношения. Преди всичко- хората не сме еднакви, нито мъж с мъж, нито жена с жена. Не могат да се правят обобщения, защото има нива на интелектуално развитие, нива на морал. С други думи- не всички сме първични хора, за каквито пише в статията
118
5
 
1
 
! Отговори
joro преди 12 години
Az sas moeto gadje / viktor / niamam nikakvi raznoglasiq :)
117
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За да вървят отношенията между двама души истината е само една. "Уважавай и ще те уважават!, Дай и ще получих!" или казано простичко каквото търсиш това намираш. За мъжете: ако си търсиш приятелка в чалготеката не се оплаквай, че те има само за банкомат. За жените: ако си търсиш чичко-паричко не се чуди, че те има за вещ, която си е купил. И едното и другото няма нищо общо с любовта и здравите отношения.
116
8
 
8
 
! Отговори
Марк преди 12 години
Ооу, любимата ми тема!Как не съм я видял порано?!?!Веднага се мятам в дискусията!Значи, аз като се погледна сутрини в огледалото и си казвам:"Боже , как е възможно толкова красота на едно място!!!!"А за интелект да не говорим!Е разбира се и скромност, а пък и финансовите възможности не са за пренебрегване.....И така се наслаждавам на женско внимание ежеминутно!!!Я , чакай че пак ми звънят!
115
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Важното е чукациото да върви!
114
2
 
2
 
! Отговори
до Вили преди 12 години
Мацоо ти ли си? Не знаех ,че коментираш и тук. Да го приемам ли лично или не?
113
0
 
9
 
! Отговори
do umorena, neumoren преди 12 години
ОСтави ги да се плюят :) ако наистина някоя иска да се чувства специална , желана и обичана трябва да го заслужи... не с грим, прическа и силикон, а с нещо друго.
112
1
 
37
 
! Отговори
umorena преди 12 години
Какво сте седнали да се плюете тука двата пола,не мога да ви разбера?Сякаш познавате всички жени или пък всички мъже,има свястни хора,аз например не съм имала връзка от 6 години ама не мисля че мъжете са ми виновни за това,такъв ми е късмета,такава съм аз.На крива ракета няма да се правя,и да кажа- мъжете не стават- полза никаква,а и не е така. Кой каквото си повика,предизвика и намери това получава. Ощетените са си виновни сами
111
14
 
4
 
! Отговори
Грозен преди 12 години
Нещата са прости!Какво дъвчете тука?!?И некви кифли разсъждават!Аз съм грозен , но имам кинти!Е вчера с ква мацка бех за 300лв.!Професионалистка!Кво и дреме че съм нисък и дебел!Прибра си кинтите и аз съм доволен!Е това е!Жената я интересува само да и снасям редовно в къщи!Ексктра семейство сме си!
110
1
 
9
 
! Отговори
аS преди 12 години
Тези статии целят да провокират нашите умни мисли...за статистиката