Гигантски крокодил задигна... моторна косачка

Цял ден Елвис се радвал на новата си придобивка
Обновена: 3 яну 2012 14:34 | 29 дек 2011 07:41, Елка Василева
26
Гигантски крокодил задигна... моторна косачка
Снимка: Reuters

Гигантски соленоводен крокодил на име Елвис нападна пазач в австралийски зоопарк, за да задигне моторната му косачка, предаде Асошиейтед прес.

Един от тримата служители в парка за рептили, намиращ се източно от Сидни, Тим Фокнър, косял тревата в заграждението на чудовището. Преди да се захване с косенето, Фокнър забелязал пазача Били Колет да се навърта около крокодила.

Животното внезапно изпълзяло от блатото си и се нахвърлило върху пазача. Човекът се защитил с моторната косачка на Фокнър. 5-метровият половинтонен Елвис веднага я прилапал в пастта си и бързо я отнесъл под водата.

Нищо не можело да раздели крокодила с новата му придобивка и той зорко я пазел цяла сутрин. За да си вземе отново инвентара, Фокнър помолил Колет да разсее земноводното и да го примами в другия край на ограждението, с помощта на голямо парче месо от кенгуру. Елвис се подлъгал, а Фокнър успял да си прибере косачката.

Елвис е известен в Австралия с нестандартното си поведение.

Той беше заловен в северния австралийски град Дарвин, където нападаше рибарски корабчета. След това животното беше преместено във ферма за крокодили, където се прочу с това, че изяде и двете си приятелки крокодилки. През 2008 година беше изолиран в парка за рептили край Сидни, където и до днес разполага със собствена територия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
16
 
! Отговори
asko преди 12 години
Само така Елвисчо!!!
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
аххаахахахахахаха
4
1
 
48
 
! Отговори
гадове преди 12 години
Що са му отнели играчката на крокодилчето, личи си , че си пада по инженерните науки дори повече от студент в техническия, да му я бяха оставили косачката на хайванчето. Садисти.
3
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Май ще трябва да взимам пример от крокодила, за да се отърва от тъщата. Гадното е, че тъщата много дърта и не става за скарата.
2
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не ви ли омръзна да пускате стари статии ...представете си,че имате редовни читатели, като мен например...
1
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Яко. Не те кефи вече приятелката - изяждаш я. :)