За яко дупе – здрав фитнес

После пък мъжете им ги ревнуват, обяснява инструктор
Обновена: 19 апр 2012 07:00 | 19 апр 2012 07:00, Екип на Dnes.bg
98

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още по темата: фитнесВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
8
 
! Отговори
Пенчо преди 12 години
Как ме разгада само. Изобщо красотата не се иразява в това за мен, но ти ме познаваш по-добре. А и дори и това да е красотата за мен (но не е) всеки си има вкус. Или бъркам? Има красиви и умни жени, но пак казвам, тяхното самочуствие може да убие ВСИЧКО. Освен това, по общо правило ако една жена е умна и красива, 100% е заета.
19
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На средния българин или българка в момента не им е до фитнес, защото преди фитнеса по-важно е да си платят сметките и да заредят хладилника.Има един малък кръг от богати, които си ходят на фитнес както винаги, но това са малък процент, още-повече не виждам какво може да ти попречи да спортуваш и в къщи, ако желаеш.
18
11
 
12
 
! Отговори
дедо Тъпчо преди 12 години
Ей таквиз мераклийки за яко дупе(да не кажа *** или другото там),да додат у наше село на високото и ша ги пущим по наклоня надоле по поляната.Тя доста неравна та масаж екстра ша стане.Да питат мойта баба колко пъти сай пущила по дупара кога са спъне надоле с торбата пълна с гъби и кат са сурне,та чак на оградата на къщата са спира.То най-важно една женка яко дупе да има,та и на бой да носи и на сичко,па и "Активия"нема пие за регулация от кат`са пусне и после кат самосвал ша оди в клозетя...
17
19
 
11
 
! Отговори
Тъжен Помен преди 12 години
Винаги съм харесвал жените с които общувам да им казвам термина-ДУПЕ ДА ТИ Е ЯКО КАТО СИ С МЕН-защото те са издръжливи като ходят на работа-чистят в моята къща-готвят -перат ми дрисливите *** и не на поседно място правят секс с мен като всичко това ми е без пари.Така че....всички ваши останали коментари ги хвърлям в кoшчeтo с надпис-ОТ ПУСТО В ПРАЗНО!:)
16
9
 
11
 
! Отговори
до 4 преди 12 години
"Само като се прочетат коментарите долу ,може да стане видно как българският мъж възприема понятието ,,жена"..."Явно си жена, пък говориш за това как мъжете възприемали жените. Ти нямаш мъжки мозък и не можеш да определиш как ние (мъжете) възприемаме жените. Освен, ако не си с мъжки мозък (т.е. лесбийка). И не се учудвам, че лесбийска мисли така за мъжете. Ти си мъжемразка. И вие (всичките жени и лесбийки и хомо) не знаете какво искате. Дори и да го намерите пак мрънкате и сте недоволни.
15
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До ПенчоАз лично познавам доста умни и красиви жени.Само ,че за теб красотата явно се изразява в чалга визия,тип "порно-звезда"...Е ако е умна една жена няма да иска да изглежда така естествено...
14
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 7/asd/И какво общо има кисненето във фитнеса с уважението към вас мъжете?!Мен лично не ми е приятно малкото свободно време което има да го пилея за глупости.Теб също едва ли жена ти те кара да ходиш на фитнес,по-скоро го правиш с идеята да се харесваш на жените/на всички не само на твоята,която ще те хареса с фитнес или без/.Тоест правиш го заради себе си.
13
21
 
11
 
! Отговори
Пенчо преди 12 години
Ти не си добре. Първо умна и красива жена има само по филмите. Второ, дори и да има, тя обикновено е с такова самочуствие, че да ти се догади. Освен това, разбиранията ви за мнението на българският мъж са copy/paste от майките и бабите ви. Въобще пий си хапчетата и си лягай.А и ти също си част от тоя "болен народ".
12
2
 
2
 
! Отговори
от 5 до 10 преди 12 години
Защо?Какво не разбра???
11
7
 
22
 
! Отговори
se 1 преди 12 години
Уважаваме жените, но не и тези, които не готвят, не чистят, не перат, а само пият повече от бащите ни.
10
5
 
0
 
! Отговори
GYURBIZ преди 12 години
ako izka6 ela da proveri6
9
2
 
5
 
! Отговори
до пети преди 12 години
Ало 5-ти номер, какъв пол се определяш все пак. - смесен ли.
8
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
za qko dupe qk seks
7
8
 
31
 
! Отговори
Мими преди 12 години
На всички, които желаят мотики, бой и все такива "приятни" моменти нека напомня, че майките им също са жени. Ако смятате, че толкова уважение заслужава една жена, то значи не уважавате собствените си майки. Ей, на това му казвам сриване на ценностите. Говориш без да мислиш какви глупости излизат от устатата ти и как сам се излагаш. Жалка картинка.
6
28
 
46
 
! Отговори
asd преди 12 години
От 15 години съм по фитнес залите, почти не се стрещат жени там. Има ги само в най-лъскавите фитнеси, разни мутреси и от време на време някоя случайно попаднала дето преави няколко тренировки и се отказва. Нашите жени предпочитат да прекарат един час пред огледалото в гримиране, отколкото един час във фитнеса. Да второто е трудно, но те не са склонни да се изпотят малко за човека до тях. Това показва колко уважават и държат на мъжете си. Ние го правим за тях, но те за нас не, ето това е разликат
5
5
 
20
 
! Отговори
Anonimen преди 12 години
Ne ostavam s vpechatlenie, che jenite sa zapochnali da se poddyrjat poveche. Daje naprotiv! Nqkak si ot ot strana na muje i na jeni q nqma samata kultura za poddyrjane na tqloto spored men.
4
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
стува си,заради инструктора да се отиде
3
36
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само като се прочетат коментарите долу ,може да стане видно как българският мъж възприема понятието ,,жена"..И понеже са мнооооого комплексирани,не само ,че няма да ги зарадва, до тях да застане красива жена,ами ще ги и подтисне.Не дай боже и да е умна и цялата им мъжественост ще се изпари...Единствената им форма да се почувстват значими,ще е да смачкат жената..Нормално...Идилията им за семеен живот е да удрят жена си по *** и да и крещят,,ЖЕНА,ДАЙ РАКИЯТА!!!!"Болен народ сме ..Това е!
2
8
 
19
 
! Отговори
до 3 преди 12 години
тоз пък
1
26
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПО ЕДНА МОТИКА ЧЕ ДА ГИ ПРАТЯ НА ЕДИН АГРОФИТНЕС И ДА СКУБЯТ КОКОШКИ В РОДОПА И ЩЕ СИ ОПРАВЯТ ФИГУРИТЕ