Внимание, млякото в хладилника ви свършва

Мобилно приложение предупреждава кога да отскочите до магазина
Обновена: 13 май 2012 20:35 | 13 май 2012 20:35,
80
Внимание, млякото в хладилника ви свършва
Снимка: Reuters
Ново мобилно приложение предупреждава по айфона, когато млякото в хладилника ви е на привършване, пише сайтът на сп. " Ню сайънтист". 
 
На всеки му се е случвало да се прибере от работа и да си мисли, че има достатъчно мляко, а всъщност от него са останали само няколко капки в кутиената опаковка. И тепърва да ходи да пазарува, за да осигури закуската за следващата сутрин.
 
Подобно неудобство ще бъде избегнато с новото приложение Do We Have Milk. Тя действа в комплект с кана, снабдена със сензор, който непрекъснато следи тежестта на продукта в хладилника.
 
Когато тя спадне до критично ниво, се получава предупреждение.
 
Приложението е толкова умно, че веднага показва на вашия айфон къде се намира най-близката млекарница или супермаркет, където може да попълните запасите си. Разработката е дело на канадската компания Teehan+Lax.
 
(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
2
 
! Отговори
До Томас и Набожните преди 12 години
Верно бе Томас,аз ти дадох хиляда аргумента ,че Господ не съществъва а ти нито един ,че съществува. ЯДАЙ ДОКАЗАТЕЛСТВО ,ЧЕ ИМА ГОСПОД И ТОЙ СЪЩЕСТВУВА. МОЖЕШ ЛИ А?
42
1
 
3
 
! Отговори
До Томас И Набожните преди 12 години
Томас,ако това са ти аргументите в защита на всевишния съжалявам те.
41
1
 
2
 
! Отговори
реална фантазия преди 12 години
До ТомасДОКАЗАТЕЛСТВО !!!! че господ съществува!
40
2
 
0
 
! Отговори
Томас преди 12 години
48Само като прочета първия ред с глупости и натам е ясно - какви са ти доказателствата, че Господ не съществувал? Освен това - не си ти тоя дето може да определя какво бил длъжен Бог - все едно някоя мравка да се опитва да определя какво е длъжен да прави човека и това дори не може да се ползва за реално сравнение.
39
2
 
2
 
! Отговори
До Томас И Набожните преди 12 години
Томас,Приятелю"забелязал съм ,че вие набожните(фанатици)винаги оправдавате Господ(който не съществува) с това ,че видиш ли не господ върши злини а хората. А Томас,кажи,кой създаде хората според религията,и кой е длъжен да носи добро и да предотвратява зло? Ама е много хитро измъкване да кажеш-е ми те хората лоши ,то лошото идва от дявола,та затуй не господ убивал те хората,а той гледал и се наслаждавал и засуквал мустак така ли? А и нали той велик а лошото е от дявола. Много хитро измъкване.
38
2
 
1
 
! Отговори
Томас преди 12 години
46Ти просто не знаеш нищо за Господ, а си тръгнал да говориш. Господ е преди всичко справедлив. Това, че Той е допуснал за известно време злото да се проявява, не значи, че го няма или че бил лош, както някой си твърдят. Който иска ще повярва и ще научи, че всъщност хората вършат много от злото по земята - а не някой друг, с който се оправдават.
37
1
 
3
 
! Отговори
До Томас И набожните преди 12 години
Томас-На този свят нищо не е панацея далеч съм от тази мисъл,но да отричаш почти всичко ново,а да ни учиш да почитаме Бог-създаден от хората в древнострта образ с който са си обяснявали природата,живота и стихиите,доброто и злото,е гадно.Тоест не отричам напълно религиите,но ще ти дам поне 2 примера(Господ е добър-уби 6 милиона евреи в концлагери)(Господ е добър-момиченце в кома блъснато на пешеходна пътека) ит.н Ако имаше Господ и ,ако беше добър,щеше ли да позволи такива примери?
36
0
 
3
 
! Отговори
ДО ТОМАС И НАБОЖНИТЕ преди 12 години
Томас,моля те също,лицемерен божи застъпнико,проумей,че живееш в България,а не в С А ЩТук в България действителността е друга(добра или лоша,но различна от С А Щ) И те моля спри да ръсиш глупостите си за вредата от технологиите,пишещ от технологична джаджа(телефон, таблет,нетбук,нотбук или компютър) И също те моля теб праведния, откажи се от всичко земно и *** живей в пещера,като св Иван Рилски,пък тогава ни поучавай нас грешните,как да живеем. Съгласен ли си?
35
3
 
1
 
! Отговори
Томас преди 12 години
43Ти май-не разбираш същността на писаното - хората днес малко или много са принудени да живеят в свят изпълнен с "технологии" - не е лошо да използваш някои технологии - лошо е да си мислиш, че технологиите са панацея, която може да реши всичките ти проблеми.
34
0
 
4
 
! Отговори
До Томас и Набожните преди 12 години
Абе Пич БОЖЕНЕДРАГ-Бог не обича лицемерите,а ти си един огромен лицемер. Ще се обоснова-Технологиите са вредни повече от колкото полезни(Томас). Томас набожния лицемер пише от компютър,използва GSM,интернет,ток,вода(която без ток няма как да стигне до апартамента или дома му пречистена и годна за пиене),използва лекарска помощ(благодарение на технологиите развита),и се вози в:автобуси,влакове,таксита,метро ако е в София. Е не е ли лицемерен тоя набожния,който хич не понася технологиите?
33
3
 
0
 
! Отговори
Томас преди 12 години
350 са модерните психозаболявания и за всяко има скъпо хапче, а по брой на консумация на антидепресанти САЩ от години не пуска палмата на първенство.пак технологии и пак от статия от днес
32
0
 
1
 
! Отговори
Go преди 12 години
Трябва да си ***, за да позволяваш на разни сдухани китайски чипове да ти казват какво имаш в хладилника и от къде да си го купиш.
31
4
 
0
 
! Отговори
Томас преди 12 години
Химикали в домакинството са виновни за увеличаването на случаите на рак, затлъстяване и ограничаването на репродуктивните способности сред населението.това е от статия от днес - и пак новите технологии имат пръст -списъка на убитите от технологиите ще излезе май-по-голям от колкото са спасили уж?
30
4
 
0
 
! Отговори
Томас преди 12 години
32Колко е смъртността от цигари, алкохол, наркотици, замърсяване от изгорелите газове на коли, самолети, ракети, от войни, от блудстване, от аборти и т.н. ред дейности свързани с технологии - технологиите не са панацея. И ако Бог липсва - както пишеш е защото хората не Го слушат, но технологиите въобще няма да им помогнат.
29
0
 
1
 
! Отговори
до Томас преди 12 години
Tomas каза:"А относно технологиите - технологиите са просто измама, която ви пробутват"Еми като е така, спри си интернета, продай си компютъра и ходи да живееш в някоя пещера.
28
0
 
2
 
! Отговори
Мукавей преди 12 години
Моят айфон на всеки два часа ме предупреждава,че трябва да отправя поредната си порция благословии.Той е толкова умен,че ми показва и адресатите...
27
0
 
3
 
! Отговори
jazzjoro преди 12 години
Отдавна ги ИМА-хладилник свързан с интернет,тоалетна чиния която прави анализ на нещата които отделяте,информацията постъпва при вашето джи-пи и при отклонение от нормалните показатели ви се обажда за преглед .Роботи посрещат гости, сервират, и т. н.
26
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За Русия комплекта се разработва за отчитане наличното количество водка.
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В следващата си версия, каната ще е снабдена със софтуер и ще праща СМСи. ....Мога да преживея телевизора ми да се ъпдейтва през интернет, но това вече почва да става забавно :) Утре, хладилника и той ще иска интернет.Дано да не доживея времето когато и тоалетната чиния ще поиска достъп до мрежата.
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не се заблуждавайте , Томас е силно вярващ и той не използва лошите създадени от дявола технологични машинки като телевизор,автомобил,пералня,хладилник,мобилен телефон,компютър,електричество и т.н.!!!!